Rozbijanie kręgosłupa drużyny niesie za sobą ogromne ryzyko. Roma to nie Sevilla, nie zadowoli się miejscem poza top 3 i grą w LE.
O futbolu na luzie...
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
O futbolu na luzie...
Ciekawe, a rok w rok się kompromitują w LM.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
- Enjo
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2240
- Kibicuję: AC Milan
O futbolu na luzie...
miałem już o to wcześniej pytać bo zawsze mi się wydaje dziwne.
Często piszesz,że coś robisz w Trójmieście - czy to oznacza, że jesteś w trzech miastach, czy mieszkasz w trzech miastach ? Zmierzam do tego, że np jeśli ktoś Cię pyta skąd jesteś i mówisz Trójmiasto to na dobrą sprawę nie precyzujesz nic swoją wypowiedzią.Ludzie z Pomorza mówią tak często czy mówią jednak miasto z jakiego są ?
Nie odbieraj tego jako ataku, pytam bo jestem ciekawy i jest to interesujące.
O futbolu na luzie...
Ja mieszkam w Gdańsku i nigdy nie mówię, że jestem z Trójmiasta także tylko przyjezdni tak mówią

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
O futbolu na luzie...
To jest chyba kwestia przyjezdnych jak Tomek pisze.
Bo ja w sumie jedno robię w Sopocie, drugie robię w Gdańsku i trzecie robię w Gdyni. Jak na konferencje gdzieś jeżdżę i ktoś się pyta "rozumiem, że przyjechaliście z Gdańska?", to w sumie jedyne co w takim momencie mnie z Gdańskiem łączy, to przymotnik w nazwie uczelni, bo ani w tym mieście nie studiuję ani w nim nie mieszkam.
Bo ja w sumie jedno robię w Sopocie, drugie robię w Gdańsku i trzecie robię w Gdyni. Jak na konferencje gdzieś jeżdżę i ktoś się pyta "rozumiem, że przyjechaliście z Gdańska?", to w sumie jedyne co w takim momencie mnie z Gdańskiem łączy, to przymotnik w nazwie uczelni, bo ani w tym mieście nie studiuję ani w nim nie mieszkam.
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2311
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Żeby było smieszniej, ktoś, kto mieszka na Oliwie albo we Wrzeszczu jak jedzie do centrum to mówi, że jedzie do Gdańska.
No fakt faktem, że z Oliwy do Sopotu jest bliżej niż do centrum

O futbolu na luzie...
Tu się zgadzam
Gdańsk w Gdańsku traktowany jest jako centrum, starówka

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
O futbolu na luzie...
Jak się Messiemu nie będzie chciało to może wystawić dublera. Może z Juve grał ten po lewej i dlatego Barca odpadła
O futbolu na luzie...
Niewiadomo czy RB Lipsk zagra w Lidze Mistrzów 

- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Zagra, zagra, ciekawe jak UEFA im udowodni, że Red Bull kieruje oboma klubami?
Tak wielka firma może spokojnie to obejść.
O futbolu na luzie...
Red Bull stać żeby załatwić tę sprawę przy zielonym stoliku 

O futbolu na luzie...
Eeeeee,to już dawno jest przesądzone. Lipsk zagra, bo RB chyba sprzedał część swoich udziałów.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- EndriuK
- Lider Drużyny

- Reputacja: 328
O futbolu na luzie...
Salzburg i tak odpadnie w eliminacjach
jak zawsze
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
O futbolu na luzie...
Leganes bardzo blisko utrzymania w lidze, wystarczy im do tego punkt w dwóch ostatnich meczach przy czym Gijon dwa swoje spotkania musi wygrać (Eibar na wyjeździe i Betis u siebie), mało realistyczna opcja i raczej na pewno Ogórki na kolejny sezon zostaną w Primera Division, świetnie.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd