a co piszą?
Domek nr 10 (temat luźny)
A te które piszą, że rozjebały by im mordy, napluły do mordy itp? Dla mnie są takie same tyle, że chyba nie są tego świadome
podobno ta pobita święta nie była i też należała do naszej ukochanej, gdańskiej patologii z Orunii Dolnej

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- EndriuK
- Lider Drużyny

- Reputacja: 328
Dziwisz się?
To jest już inne pokolenie, wychowane w świecie internetu, gdzie wszystko mogą zobaczyć, czy to jest dobre, czy złe. Powiedziałbym, że te dzieci są nie tylko gorsze, co nawet co raz głupsze, a szczególnie młode dziołchy, które są jeszcze gorsze od chłopaków. To jest opinia koleżanki, która pracuje w szkole.
Tutaj jest parę perełek
Oczywiście wszyscy już znają ich dane, na ich profilach trwa regularna wojna. Ahh te internety

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Carbon
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1147
- Kontakt:
Szkoda mi dziewczynki, mam nadzieję, że te patusiary nie zaznają spokojnego życia.
track kamela niestety coraz bardziej aktualny
a najgorsze jest to, że ta patola potem wychowa kolejną patolę. jak zostanę królem polski, to bede takich ludzi publicznie wieszał
a najgorsze jest to, że ta patola potem wychowa kolejną patolę. jak zostanę królem polski, to bede takich ludzi publicznie wieszał
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Ach ta Gdańska młodzież. Na Śląsku nie mamy takiej patologi. Nasza młodzież jest zbyt zajęta pracą w kopalniach.
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
Przecież od lat tak było, tylko od niedawna to rozdzielają, niby dla większej dramaturgii. Dawniej po prostu jak taki Orłoś mówił, komu ile punktów dajemy, to było to już zsumowane, a teraz jakieś cyrki - najpierw jedne głosy, potem drugie prezentują.
Nie wiem, czy bym chciała, żeby moja córka zareagowała. Przecież jak jedna osoba wyskoczy z jakąś uwagą wobec takich panienek, to całą ekipą rzucą się na nią. Wystarczyłoby jednak, żeby zamiast się gapić, ktoś ściągnął nauczycieli. Aczkolwiek jak znam takie patole, to i dyrektorce by po mordzie dały.
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1507
- Kibicuję: FC Barcelona
Ja to bym chyba pierdolnął każdej z liścia po obejrzeniu tego filmiku.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
Hard work beats talent, but when talent works hard it’s game over. That’s Messi.
- Keres
- Gwiazda

- Reputacja: 1507
- Kibicuję: FC Barcelona
Cóż poradzę.
"Kiedy oglądam Barcelonę, widzę sztukę." - Arsene Wenger.
- Rezus
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2866
12 godz w pracy a jak flaszkę z koleżanką walnąłem (gdzie oczywiście 2/3 to ja) w drodze do domu i od razu świat jest wesoły.
"Tolerancja jest cnotą ludzi bez przekonań."
Facet może, od lat po mordzie się dawało i nie było większych pretensji, ale jak już dziewczyny kopią się po głowach to wiedz, że coś się dzieje 

Myślę, że troszkę przesadzasz, tj. w XX wieku nie znalazłoby się młodzieży, która pobiłaby/komentowała pobicie w ten sposób? Przecież od lat w środowiskach młodzieżowych są bójki, podkładanie świni, znęcanie się nad słabszymi i jedni w tym uczestniczą aktywnie, zaś inni biernie i tylko przyklaskują.
Myślę, że to działa w drugą stronę, tj. Internet umożliwia doświadczenia takiego zachowania na szerszą skalę. Tj. nie trzeba bezpośrednio rozmawiać z tymi osobami, aby się dowiedzieć, że tak myślą.
Edit:
Sorki za to nieustanne zaczynanie do "Myślę". Dopiero teraz zauważyłem : P
Otworzyłem te American India Pale Ale Mocna Góra. Smak specyficzny, zgoła inny od popularnych typu Warka, Tyskie czy Kasztelan. Jakby te "pale" pochodziło od palenia. Wypić się da, ale nie dla mnie.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."