Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
no dobra trza się już zdecydować :
Czy ktoś mógłby zrobić mi avarat lub sig z FC Barceloną??? Najlepiej aby był na nim Ronaldinho lub jakiś inny zawodnik. A jeśli to możliwe to gdzieś w rogu aby było napisane: aLeX. Z góry dzięki.
P.S wiem że to nie ten temat, ale ktoś tu się interesował Captain Tsubasa chyba. Jeśli ktoś zna stronkę o tym to niech poda(nie piszcie google)
Ostatnio zmieniony 03 wrz 2005, 19:03 przez alex90, łącznie zmieniany 1 raz.
napiszę krótą proźbę, jeśli ktoś by MÓGŁ, zrobić mi Ava z Raulem i gdzieś tam pod zdjęciem napis Viadro. jak ktoś da rade to prosze o PM plzzz z góry dzięx
viadro pisze:napiszę krótą proźbę, jeśli ktoś by MÓGŁ, zrobić mi Ava z Raulem i gdzieś tam pod zdjęciem napis Viadro. jak ktoś da rade to prosze o PM plzzz z góry dzięx
viadro pisze:napiszę krótą proźbę, jeśli ktoś by MÓGŁ, zrobić mi Ava z Raulem i gdzieś tam pod zdjęciem napis Viadro. jak ktoś da rade to prosze o PM plzzz z góry dzięx
Napisz czy ci sie podoba...
no jasne !!! nie avatar, ale kurde wspaniały, dzięki stary !!! PS. jakiego używasz programu graficznego ?? i może jakiegoś tutka do robienia tego
KUrde coś nie da sie go ustwaić jako siga, bo jest za duży troche nie dało by się go pomniejszyc? albo ja coś robię nie tak
ooo działa a przed chwlą nie działał, all już jest ok
ale nie odpisałeś mi jakim programem robiśz sigi albo avatarki, plizz napisz i może link do jakiegoś tutka