Finał LM 2016/17: Juventus - Real Madryt
W sumie to pomyślałem o jednym:
1995/1996 - Juventus eliminuje Real w fazie pucharowej (dokładnie 1/4)
1997/1998 - obie drużyny spotykają się w finale i Real odgrywa się za odpadnięcie sprzed dwóch lat
2014/2015 - Juventus eliminuje Real w fazie pucharowej (1/2)
2016/2017 - obie drużyny spotykają się w finale i Real odgrywa się za odpadnięcie sprzed dwóch lat?
Mam jednak nadzieję, że tak się nie stanie.
1995/1996 - Juventus eliminuje Real w fazie pucharowej (dokładnie 1/4)
1997/1998 - obie drużyny spotykają się w finale i Real odgrywa się za odpadnięcie sprzed dwóch lat
2014/2015 - Juventus eliminuje Real w fazie pucharowej (1/2)
2016/2017 - obie drużyny spotykają się w finale i Real odgrywa się za odpadnięcie sprzed dwóch lat?
Mam jednak nadzieję, że tak się nie stanie.

Nie przeczytałeś artykułu, przejrzałeś obrazki i taka z Tobą gadka 

- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1373
- Kibicuję: AC Milan
Nie widzę tego inaczej jak wygranej Juventusu. Są bardziej głodni, lepiej poukładani taktycznie, defensywa to monolit, a w ataku pracowitość (Mandzu) i fantazja (Dybala). Do tego niesamowicie umotywowany będzie Alves. Tylko ten Higuain i jego skłonność inaczej do 'big games'...W Realu - obawiałbym się Marcelo i całej linii pomocy.
Postawiłem pewną i dość znaczną kwotę na Włochów
Postawiłem pewną i dość znaczną kwotę na Włochów

- Professor Chaos
- Gwiazda

- Reputacja: 202
Nastroje jak przed finałem EURO 2012. Włosi mieli zmiażdżyć taktyką i obroną Hiszpanów, a dostali sromotny wpierdol. Będzie powtórka w tym roku.
Platini (president UEFA): "Barça play another sport? Barça plays football. Maybe the others play a different sport than Barça."

- Marcinhp
- Lider Drużyny

- Reputacja: 182
Jedno z bardziej absurdalnych porównań na tym forum ever.
Kilka lat temu prawie poszedłem do Juve. Ludzie mówili mi o Turynie i powiedzieli, że to jest to, ale Mediolan będzie ładniejszy. Powiedziałem im: Nie jadę do cholernych sklepów, jadę, bo to Juventus.
niby co w nim jest absurdalnego? czym, jesli nie zaawansowaniem taktycznym i defensywa juventus mialby wygrac pojedynek z ofensywnie grajacymi hiszpanami? analogia calkiem trafiona i niestety przeczuwam podobny wynik, no moze nie do konca, bo nie spodziewam sie wysokiego zwyciestwa realu, ale jednak to ramos podniesie puchar. obym sie mylil
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
A przepraszam co takiego wspólnego mają wspomniane reprezentacje z drużynami, które się ze sobą zmierzą? Iniesta-Fabregas i Silva jakoś średnio mi przypominają Ronaldo-Benzemę i Bale'a.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
przeciez chodzi tylko o ogol, wloska defensywa kontra hiszpanska ofensywa i przedmeczowe nastroje
- (L)oczkerson
- O Captain! My Captain!
- Reputacja: 621
No i prócz tego szeroko pojętego ogółu nic się kompletnie nie zgadza.
"Mało jest zalet, których by Polacy nie mieli, i mało błędów, których udałoby im się uniknąć"
Winston Churchill
Winston Churchill
A dlaczego wracamy do meczu z 2012 roku, a nie z 2016? Tam też była włoska defensywa z hiszpańską ofensywą i wiadomo jak się skończyło. Włosi byli przez wielu skazywani na porażkę

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
Słuchajcie analiz fanów Barcelony a zaczniecie wierzyć w mikołaja
Jakie w ogóle są szanse na występ w finale Bale'a? To dość ważna sprawa.
Jakie w ogóle są szanse na występ w finale Bale'a? To dość ważna sprawa.
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2405
- Kontakt:
W pierwszym składzie? IMO bardzo małe i to wcale nie z powodu zdrowia.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Bale jest już zdrowy, ale (taką mam nadzieję) Zidane nie wstawi go do składu, bo to Bale i bo finał w Cardiff. Isco jest w gazie, gra z czwórką pomocników wyraźnie nam leży. Jedna z najważniejszych decyzji Zidane'a podczas jego pobytu w Madrycie jako trener.
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- Marcinhp
- Lider Drużyny

- Reputacja: 182
No i nawet chodzi o to, że mentalność graczy Juve, którzy grali w reprze na tamtejszym euro a dzisiaj to kolosalna różnica. Ba, Marchisio, Barza, Bonucci, Chiellini a nawet Buffon, to jeśli chodzi o pewność siebie i przekonanie o własnej wartości to obecnie tytani w porównaniu do finału nawet sprzed dwóch lat a co dopiero w porównaniu do euro 2012, gdzie mimo wszystko jechali jako niespodziewani mistrzowie Włoch.
Kilka lat temu prawie poszedłem do Juve. Ludzie mówili mi o Turynie i powiedzieli, że to jest to, ale Mediolan będzie ładniejszy. Powiedziałem im: Nie jadę do cholernych sklepów, jadę, bo to Juventus.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Wy z tych hiszpańskich tematów jak z czymś przypierdolicie to nie wiadomo, czy się śmiać, czy płakać.moody90 pisze: niby co w nim jest absurdalnego? czym, jesli nie zaawansowaniem taktycznym i defensywa juventus mialby wygrac pojedynek z ofensywnie grajacymi hiszpanami? analogia calkiem trafiona i niestety przeczuwam podobny wynik, no moze nie do konca, bo nie spodziewam sie wysokiego zwyciestwa realu, ale jednak to ramos podniesie puchar. obym sie mylil