FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Void
Don Corleone
Reputacja: 0

Post autor: Void »

hellas pisze:Duet mokoena-holm miazdzy
Mokoena to rzeczywiscie swietny gracz, ale tego Holma to jeszcze nie mialem. Czy moglibyscie napisać gdzie gra i ile kosztuje:?:
I za ile minimum da sie kupic Shinji Ono :?:

Ja z napastników to polecam Konrada Nowaka z Motoru Lublin - mlody, zdolny i niedrogi :)
Obrazek
Lista promowanych sigmakerów: Diamen 23, K@li :wink:

"Kokodżambo i do przodu" - to moje motto :D
Awatar użytkownika
Bonso
Kapitan
Kapitan

Post autor: Bonso »

Daniel Fredheim Holm - Valerenga Oslo, do kupienia za ok 1-1,5 mln €. Bardzo dobry zawodnik.

A ja bede musiał znowu grać od początku, gdyż mój głupi komputer znowu sie zepsuł :lol: i kolejny format :lol: trzeba sie teraz przygotowywac tak raz na 30 dni :lol:

pozdrawiam
Obrazek
lucas19
Junior
Junior

Post autor: lucas19 »

Wie moze ktos jak poprawic celnosc strzalow na bramke???
Awatar użytkownika
BARCA#RULEZ
Junior
Junior

Post autor: BARCA#RULEZ »

Ludzi powiedzcie mi jak druzyna grac w premiership ("bez chelsea,Arsenalu,ManU,Liverpoolu) plis powiedczcie
Awatar użytkownika
BARCA#RULEZ
Junior
Junior

ratunku

Ludzi powiedzcie mi jak druzyna grac w premiership ("bez chelsea,Arsenalu,ManU,Liverpoolu) plis powiedczcie
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

Post autor: gikerek »

jaka...evertonem lub west hamem polecam te druzyny
giker
Awatar użytkownika
BARCA#RULEZ
Junior
Junior

sorry ze pisze post pod posteem ale mam pytanie
chcialbym sie zapytac czy jak do gry demo wkleil bym crack'a to by dzialala jak pelna wersja a jak nie to skad moge ja pobrac nie programami typu P2P i torrentami
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

jak nie programami typu p2p i torrentami to raczej mozesz tylko pozyczyc od kogos lub kupic orginala
giker
Awatar użytkownika
Viktor
Żenujący nabijacz :/

Post autor: Viktor »

Moja paka,gram PSG

---------------------------------- Lastuvka-----------------------------------------

Iraola------------Yepes---------------------------Faty---------------------Evra

Bergougnoux---------Zikos-------------------M'bami----------------Rothen

-------------------Verpakovskis---------------------Saha----------------------

Oprócz tego:Porato,Viviani,Ibisevic,Kompany,Pauleta,Scorza,Jovial,Yamissi,Mendy
K'bidi,Armand,Camoranesi,Romagnoli,Cana

W pierwszym sezonie zdobyłem Puchar Ligi (2:1 z Marsylią) , Mistrzostwo Francji oraz Puchar Mistrzów (Superpuchar Francji, 2:1 z Lyonem)

Byłem także w 1/4 LM (Porażka z Milanem 1:3 i 1:2,później wygrali całą LM)

i w Finale Pucharu Francji porażka 1:2 z Marsylią

W drugim jak narazie Superpuchar Francji z... Marsylią...6:4 (Pauleta i Iraola po 3 Gole :D )

Pauleta- Król strzelców ligi
Rothen-Gwiazda Sezonu,Król asyst,najwięcej razy MOM,piłkarz roku we Francji(wyprzedził Zidane'a i Vieire :!: ),Najlepszy gracz Lm

Moi napastnicy są dość nieskuteczni.Jaką taktyke polecacie na lige francuską??
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

ja polecam taktyke ktora we wszystkich liga ktore gralem sie sprawdza tylko musisz miec szybkich i nie meczacych sie ofensywnych pomocnikow taktyka to 1-1-3-1-3-2 i wymiatasz....ja teraz gram lige grecka panatinaikosem...narzie 3 pkt straty do olympiakosu ale mam 1 mecz mniej rozegrany czyli jest dobrze
giker
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

Viktor pisze:Moja paka,gram PSG

---------------------------------- Lastuvka-----------------------------------------

Iraola------------Yepes---------------------------Faty---------------------Evra

Bergougnoux---------Zikos-------------------M'bami----------------Rothen

-------------------Verpakovskis---------------------Saha----------------------

Oprócz tego:Porato,Viviani,Ibisevic,Kompany,Pauleta,Scorza,Jovial,Yamissi,Mendy
K'bidi,Armand,Camoranesi,Romagnoli,Cana

W pierwszym sezonie zdobyłem Puchar Ligi (2:1 z Marsylią) , Mistrzostwo Francji oraz Puchar Mistrzów (Superpuchar Francji, 2:1 z Lyonem)

Byłem także w 1/4 LM (Porażka z Milanem 1:3 i 1:2,później wygrali całą LM)

i w Finale Pucharu Francji porażka 1:2 z Marsylią

W drugim jak narazie Superpuchar Francji z... Marsylią...6:4 (Pauleta i Iraola po 3 Gole :D )

Pauleta- Król strzelców ligi
Rothen-Gwiazda Sezonu,Król asyst,najwięcej razy MOM,piłkarz roku we Francji(wyprzedził Zidane'a i Vieire :!: ),Najlepszy gracz Lm

Moi napastnicy są dość nieskuteczni.Jaką taktyke polecacie na lige francuską??
To ciekawe że tak szybko pozbyłeś się 90% składu i wymieniłeś ich na innych. Jak ja prowadze drużynę to tych najsłabszych zawodników nie mogę sprzedać a i czasem oni nie chcą odejść. :?:
Awatar użytkownika
gikerek
Ja tu tylko nabijam
Kontakt:

NO TO FAKT TRZEBA PROPONAWC ICH KUPONO INNYM KLUBOM PO ZANIZONEJ CENIE...A I TAK CZASM NIKT ICH NIE KUPUJE....A TAK Z INNEJ BECZKI CZY KAPO JEST DOBRY I NA JAKIEJ POZYCJI POWINNIEN GRAC??...
giker
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

gikerek pisze:NO TO FAKT TRZEBA PROPONAWC ICH KUPONO INNYM KLUBOM PO ZANIZONEJ CENIE...A I TAK CZASM NIKT ICH NIE KUPUJE....A TAK Z INNEJ BECZKI CZY KAPO JEST DOBRY I NA JAKIEJ POZYCJI POWINNIEN GRAC??...

Kapo jest genialny ;) U mnie na leweym skrzydle w Juventusie :!: miał same noty powyżej ośmiu przez 5 sezonów bodajże. Polecam Go zdecydowanie. A w dodatku jest uniwersalny
Awatar użytkownika
majo
Skład B
Skład B

Post autor: majo »

Ja gram totenhamem oto moja paka z trzeciego sezonu:

---------------------------------Robinson------------------------------------------

Hubnik----------------King----------------Gardner------------------------Warnock

S.Davies-----------------------Mascherano----------------------------Kristiansen

---------------------------------Mendes---------------------------------------------

-----------------------Defoe------------------Cavenaghi----------------------------

W moich osiągnięciach są min. Puchar Uefa, Wicemistrzostwo anglii, Puchar Angli, Puchar Ligii nie zdobyłem tylko Ligi Mistrzów i Mistrza Anglii z tych ważniejszych. Bardzo polecam mój atak poprostu wyśmienity Defoe po 2 latach najlepszy napatnik europy, oraz Warnocka po prostu wymiata na lewej obronie.
Obrazek
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

A kim proponujecie zastąpić J. Carew, który u mnie chce odejść z Besiktasu. Co myślicie o Żurawskim? Jak on się u was spisuje? A może macie inne propozycje? Zawodnik nie może być wielką gwiazdą, bo nie będę w stanie spełnić jego wymagań dotyczących pensji. Musi być jednocześnie gwiazdą ligi. :think:
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”