FMy
- beku
- Żenujący nabijacz :/
- Reputacja: 0
- Kontakt:
Wiesz co RoRo próbowałem takiego ustawienia , ale Miccoli ma 19 meczach teraz łącznie z PUEFA 17 bramek i 3 asysty ma średnią 8.12 grając na pozycji snajpera . Mokoena wchodzi czasami za F.Holma na atak a za zawodniak z RPA F.Adu , ale zdecydowanie lepiej u mnie Mokoena gra na pozycji ofensywnego pomocnika , 17 meczy 8 bramek , 9 asyst , średnia 7.55 a więc sporo bramek strzela również w roli pomocnika , a nie chce by zastąpił młodego norwega ponieważ jest nie wiele słabszy od Miccoliego. Będe się próbował pozbyć Włocha a już nawet ma propozyje z Mediolanu i Barcelony po 21 mln $ , do końca kontraktu w Fiorentinie jest jeden rok , nie chce on przełużyć kontraktu ponieważ twierdzi , że zasługuje na grę w lepszym klubie ja mu pokaże kto jest najlepszyRoRo pisze:Widze ze sie tu bardzo inteligentna rozmowa nawiazala![]()
Beku nie probowales zamienic pozycjami Mokoene z Miccolim ?? Wg mnie to wloch lepiej rozgrywalby pilki bo raczej Mokoena to snajper i wogole. U mnie jak gralem Orlando Pirates (klub w ktorym od poczatku gry gra Mokoena) to mi tam walil bramka za bramka. Moze jakis fenomenalny z niego snaper nie byl, ale raczej za rozgyranie akcji sie nie bral za to potrafil sie dobrze ustawic i mial tzw nosa do sytuacji podbramkowych. pilka spadala tam gdzie on sie ustawial
Sproboj, dobrze Ci radze
POZDRO
Mam problem a mianowicie. Zaczolem grac Tottenhanem Londyn i sprzedalem 2 napastników i kupilem Holma. Postanowilem dokupic jeszcze
Robinho. Byl pewien problem ale w koncu przyszedl do mnie. Jest u mnie a tu Holm sądzi ze jest za duza rywalizacja w skladzie ( tak sądzi jeszcze inny napastnik nie pamietam jak sie nazywa), ale przecierz mam tylko 4 napastników. W innych klubach mialem nieraz po 6 i nikt nie mówile ze jest za duza rywalizacja w skladzie. Co mam robic. Pomóznie. Prosze was.
Pewnie Holm bedzie chcial odejsc. Pomózcie
Robinho. Byl pewien problem ale w koncu przyszedl do mnie. Jest u mnie a tu Holm sądzi ze jest za duza rywalizacja w skladzie ( tak sądzi jeszcze inny napastnik nie pamietam jak sie nazywa), ale przecierz mam tylko 4 napastników. W innych klubach mialem nieraz po 6 i nikt nie mówile ze jest za duza rywalizacja w skladzie. Co mam robic. Pomóznie. Prosze was.
Pewnie Holm bedzie chcial odejsc. Pomózcie
- beku
- Żenujący nabijacz :/
- Reputacja: 0
- Kontakt:
Że Ty masz tylko 1 ostrzeżenie i nie masz "żenującego nabijacza " to się bardzo dziwie ... Nie sprzedawaj go kolego bo to co z F .Holma wyrośnie to jak awans ze sprzątacza na prezesagikerek pisze:no to tak jak mowie