Na horyzoncie Bonucci, Aubameyang(chociaż dziś złożyliśmy bliżej nieokreśloną ofertę za Belottiego) i Biglia. Atak serca jak wypali a jeszcze tyle czasu do końca okienka
AC Milan (zbiorczy)(cz.2)
Spokojnie, jeszcze nic nie jest oficjalnie
Na horyzoncie Bonucci, Aubameyang(chociaż dziś złożyliśmy bliżej nieokreśloną ofertę za Belottiego) i Biglia. Atak serca jak wypali a jeszcze tyle czasu do końca okienka
Lapadula do Genoi na wypożyczenie z obowiązkiem wykupu. Kwot jeszcze nie podali.
Edit: 2 mln za wypożyczenie i 11 mln za wykup.
Edit: 2 mln za wypożyczenie i 11 mln za wykup.
Rozumiem, że kibice Milanu muszą tonować oczekiwania, ale jak skończy się na Bonuccim i Aubameyangu (i jakimś pomocniku) to będzie zespół na scudetto. Pewnie nie będzie faworytem, z powodów jakie wymieniłeś, ale przecież skład:
Gigi
Conti - Musacchio - Bonucci - Romagnoli - Rodriguez
Biglia-Kessie
Hakan
Silva-Aubameyang/Belotti
wygląda jak na warunki Serie A potężnie. Może nie da to scudetto, może da, osobiście nie przypuszczałem, że Milan może robić tak grube transfery.
Oczywiście musi się to potwierdzić, ale biorąc pod uwagę, jak działa Milan, i ile ma kasy do dyspozycji...
Podobno Bonucci ma chorego syna, dlatego chce zostać we Włoszech, prawda to?
...
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1374
- Kibicuję: AC Milan
2 za wypożyczenie z obowiązkiem wykupu za 11. W mln € oczywiście.
Bouma gdyby to było takie proste to City czy PSG dawno by miały LM. Ba, takie City nie ma nawet misia w lidze obecnie...
Bouma gdyby to było takie proste to City czy PSG dawno by miały LM. Ba, takie City nie ma nawet misia w lidze obecnie...

- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Troche to przypomina CM gdzie brales swoja druzyne i kupowales praktycznie nowa wyjsciowa 11 bo to co zastales ci kompletnie nie odpowiadalo.
Tylko ze my kupujemy ale za bardzo sie nie pozbywamy i to odrobine martwi. Mimo wszystko najlepiej cieszyc sie chwila i liczyc ze jest dobry plan rowniez odnosnie sprzedazy zawodnikow.
Tak czy inaczej zarzad odwala dobra robote a jezeli dopna Bonucciego (klasy sportowej mu nie odmowie ale nie lubie transferow z SD poniewaz pilkarzy tego klubu poza Marchisio Buffonem i Dybala najzwyczajniej w swiecie nie lubie) i topowego napastnika to mercato bedzie niesamowite. I tylko szkoda mi wtedy Gallianiego ktorego w przeciwienstwie do wiele osob tutaj darze szacunekiem i sentymentem poniewaz tak mocna kampania transferowa tym dotkliwiej obnaza niemoc jego i calego Milanu Berlusconiego w ostatnich latach.
Chwilo trwaj rowniez gdy zacznie sie powazna gra ligowa.
Tylko ze my kupujemy ale za bardzo sie nie pozbywamy i to odrobine martwi. Mimo wszystko najlepiej cieszyc sie chwila i liczyc ze jest dobry plan rowniez odnosnie sprzedazy zawodnikow.
Tak czy inaczej zarzad odwala dobra robote a jezeli dopna Bonucciego (klasy sportowej mu nie odmowie ale nie lubie transferow z SD poniewaz pilkarzy tego klubu poza Marchisio Buffonem i Dybala najzwyczajniej w swiecie nie lubie) i topowego napastnika to mercato bedzie niesamowite. I tylko szkoda mi wtedy Gallianiego ktorego w przeciwienstwie do wiele osob tutaj darze szacunekiem i sentymentem poniewaz tak mocna kampania transferowa tym dotkliwiej obnaza niemoc jego i calego Milanu Berlusconiego w ostatnich latach.
Chwilo trwaj rowniez gdy zacznie sie powazna gra ligowa.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Celem Milanu na przyszły sezon jest awans do LM. Tak powiedział Fassone. I z tego będzie rozliczany Montella. Jeżeli wypalą te transfery co się jeszcze o nich mówi a dodatkowo jakieś niespodzianki to oczywiście, że należy mierzyć wyżej. Nie mówię, że Scudetto bo na to musiałby wpłynąć wiele czynników. Tak czy siak ten sezon zapowiada się niesamowicie.
Lapadula da nam 13 baniek. Powodzenia chłopie. Przy regularnej grze powinien tam postrzelać.
Lapadula da nam 13 baniek. Powodzenia chłopie. Przy regularnej grze powinien tam postrzelać.
Ostatnio zmieniony 13 lip 2017, 18:43 przez mete, łącznie zmieniany 1 raz.
Miał podobne pieniądze całkiem niedawno do wydania. Efektów nawet nie chcę sobie przypominać bo nie chcę się wkurwiać.
Mazur, ale my nie mówimy o wygraniu LM, a o walce o scudetto. Serio miałbyś inne oczekiwania niż ''LM to pewnik, a i walka o scudetto jak to wypali będzie realna''? Nie sądzę.
Mowa oczywiście gdyby przyszedł Auba i Bonucci.
Mowa oczywiście gdyby przyszedł Auba i Bonucci.
...
Wiecie co jest najlepsze? Jak trafi do nas Bonucci to będzie można go wystawić na regiście a i tak zagra lepiej niż Montolivo.
No i pełna zgoda z Bouma. Tak jak pisałem cele są jasne, ale po takich wzmocnieniach nie wyobrażam sobie walki o 4 miejsce. Mamy walczyć o więcej a 4 miejsce to minimum.
No i pełna zgoda z Bouma. Tak jak pisałem cele są jasne, ale po takich wzmocnieniach nie wyobrażam sobie walki o 4 miejsce. Mamy walczyć o więcej a 4 miejsce to minimum.
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

Nauczony jestem doświadczeniem. Inter po niektórych okienkach też wyglądał jak młody bóg, a gdy przyszło co do czego to grali jak zwykle - czyli szmaciarsko. Swoją drogą w Interze odstrzelili Bonucciego a wczesniej Cannavaro. Niebywałe.

- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
- Dr.Football1
- I Don't Need No Doctor

- Reputacja: 1668
- Kontakt:
A Gourcuff to z jakiej paki sie tu znalazl?
- MazurXIII
- Laureat Złotej Piłki

Nie wiem. Musiał dobrać kogoś do pary żebym nie dowalił mu wyjątek potwierdza regułę (transfery z ACM to one-way ticket w dół klasy sportowej - Kaka',Sheva czy mnie spektakularnie ale jednak T.Silva). Ale niech mu będzie. Chłop jako kibic Juve musi dziś przeżywać szok, nie chce go dobijać. Kappa.

- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku