Inter Mediolan (zbiorczy)
Szkoda Barbosy, ale jeszcze większą szkuoda Jesusa, który pierwotnie miał do nas trafić i był tego bardzo blisko tego...życie 
Nie chcę krakać, ale czuję dzisiaj pierwszą porażkę w lidze. Niby ostatnie wyniki z Cagliari nie są najgorsze ale wciąż mam w pamięci nasze męczarnie na stadionie gości, pastwisko i najbardziej szpetny stadion w Europie oraz 1-4 u siebie za Mazzara.
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
W tym sezonie każdy rywal sprawia nam problemy, choć bardziej to my sprawiamy je sobie sami. Odnośnie stadionu, to czy Cagliari nie miało planów przebudowy Sant'Elia? Coś mi się kiedyś obiło o uszy.
Sant'Elia ma zostać zburzone, a na parkingu obok stadionu powstał tymczasowy stadion z trybun na metalowych stelażach, ktore dotychczas stały wewnątrz Sant'Elia a wcześniej były trybunami na Is Arenas, na ktore wyprowadziło sie Cagliari w sezonie 12/13. Przed chwilą zainteresowałem sie wlasnie całą sprawą i chyba trudno o bardziej pogmatwaną historie.

A tak wyglądało to wcześniej

- Salas11
- Legenda Futbolu

Zawsze chciałem kiedyś odwiedzić Sardynię, samo Cagliari wygląda bardzo malowniczo 
- Salas11
- Legenda Futbolu

Wychodzimy tak samo jak z Atalantą, oby do przodu i obyśmy nie musieli oglądać takiego "widowiska" co tydzień temu.
już po 5 minutach wiem, że będzie ciężko. Jest gorąca w Sardynii.
- Salas11
- Legenda Futbolu

Ale chaos.
Jak tylko jakaś drużyna zagra wyżej i bardziej agresywnie, mamy kłopoty
Jak tylko jakaś drużyna zagra wyżej i bardziej agresywnie, mamy kłopoty
- coco
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1488
- Kibicuję: Inter Mediolan
dobrze że wpadła nam ta bramka, znacznie uspokoiła grę. Mamy olbrzymie problemy z grą w ataku pozycyjnym, brakuje nam w pomocy zawodnika z magicznym ostatnim podaniem i wizją rozegrania. Na Perisicia nie można patrzeć, ale mimo to zalicza asystę ... Handan od 2 lat ma taką życiówkę że doprawdy trzeba to docenić, zdecydowanie najlepszy bramkarz w lidze. Miranda się wykartkował więc z Chievo zobaczymy Ranocchie albo Cancelo który zajmie miejsce DD gdy ten powędruje na środek.
- Salas11
- Legenda Futbolu

Mecz walki. Niby prowadzimy ale to gospodarze wyglądają lepiej i to oni mogli pierwsi wyjść na prowadzenie, ale Handanovic był na miejscu. Znów bramka padła po świetnej centrze Candrevy, widać że popracował nad jakością dośrodkowań i nie robi tego już na pałę, byle wrzucić. Przydałaby się bramka na 2:0 jakoś szybko po wznowieniu meczu żeby przytemperować zadziornych gospodarzy. Inaczej będzie nerwowo do samego końca.
- coco
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1488
- Kibicuję: Inter Mediolan
jeśli chcą coś ugrać to muszą się otworzyć, to dla nas idealna szansa, mamy idealnych zawodników do przeszkadzania i do gry z kontry.
nie uważam, że nasza sytuacja ligowa to efekt jakiegoś fartu, ale jeśli dzisiaj ugramy 3 punkty to tylko dzięki szczęściu, bo gramy beznadziejnie.
wft, Brozo z ławki (!) strzela gola prawą nogą (!!). Dzień na opak. Brawo Marcelo.
- Salas11
- Legenda Futbolu

Podoba mi się jak Skriniar świetnie potrafi uruchomić celnym podaniem z głębi skrzydłowych. Chłopak umie bronić, podawać, strzelać. Człowiek orkiestra