Jakim programem można robić kompilacje? Chodzi mi o łączenie kilku plików, odczyt formatu wmv, dodawania tła muzycznego i jakieś małe efekty, np. przejścia pomiędzy jednym a drugim filmikiem.
Qba007 pisze:Jakim programem można robić kompilacje? Chodzi mi o łączenie kilku plików, odczyt formatu wmv, dodawania tła muzycznego i jakieś małe efekty, np. przejścia pomiędzy jednym a drugim filmikiem.
Jak jestes poczatkujacy to nawet plecam Windowsowy Movie Maker. Jak jzu sie podszkolisz to polecam Ulead Movie Maker - dobry program
POZDRO
RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005
VirtualDub wersja próbnš znalazłem ale chce sobie kupić pełnš bo fajny programik Mam tylko pytanko. Jakim programem moge wstawić przed film plik np. bmp albo jpg tak żeby był on przez np. 15 sekund przed rozpoczęciem filmu?
Qba007 pisze:VirtualDub wersja próbnš znalazłem ale chce sobie kupić pełnš bo fajny programik Mam tylko pytanko. Jakim programem moge wstawić przed film plik np. bmp albo jpg tak żeby był on przez np. 15 sekund przed rozpoczęciem filmu?
A wiesz ze ja takie cos zrobilem Windows Movie Makerem ?? Nie pamietam jak, ale to na pewno byl ten program, ze mozna wrzucac zdjecia, dzwiek i multimedia .... Tego Virtual Duba juz mialem ale on nie jest przeznaczony do montazu tylko do rozkladanie filmu na czesci ale jak kto woli to moze na odwrot
POZDRO
RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005
Windows Media Maker to chyba najprostszy program do robienia filmików. W dodatku jest on po polsku. Nie wiem co jest w nim takiego trudnego , żę sie posługiwać nie umiesz. Coco wejdz na moją strone by zobaczyć efekty.