FMy

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
adriano100
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post autor: adriano100 »

Mam problem (w sumie niewielki ale zawsze problem). Zainstalowalem FM i nie moge wlaczyc edytora bo nie ma ikony . Nie bylo nawet ikony z gra ale oczywiscie one jest niepotrzebna bo jest Crack na plycie . No i chce wejsc do edytora i nie moge , Wszystko sie zainstalowalo . Jezeli ktos bym mogl napisac co moge zrobic albo przeslac na tadzio14cr7@interia.pl ikone edytora to bylbym bardzo wdzieczny .PROSZE !!!!!

...(((((czy chodzą Update na piratach ?? Jezeli tak to jaki patch trza zainstalowac i jakie uaktualnienie polecacie )))))(((((wiem ze bylo to juz na forum ale niezbyt dobrze zrozumialem ))))))
THEMANIEK
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 41

Re: JUVE

Post autor: THEMANIEK »

danielos_87 pisze:Prowadzę reprezentację Serbii i Czarnogóry i chciałbym teraz być selekcjonerem jakieś innej...Muszę w takim razie zrezygnować z posady obecnej,żebym dostał inne oferty czy i bez tego je dostanę??? :roll: Proszę o pomoc :think:
przyjdą ci oferty same ale to po jakichs mistrrzostwach pewnie :] :D ja najpierw prowadziłem turcje potem argentyne a potem portugalie :D
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

Czy można pomóc nowemu zawodnikowi, który ma problemy z aklimatyzacja w nowym klubie :?:
Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: danielos_87 »

Dzięki wielkie THEMANIEK :D :beer:
__Pozdrawiam__
Awatar użytkownika
danielos_87
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: danielos_87 »

Lukaz pisze:Czy można pomóc nowemu zawodnikowi, który ma problemy z aklimatyzacja w nowym klubie :?:
U mnie w drużynie bardzo często piłkarze mieli kłopoty z zaklimatyzowaniem się,ale po jakimś tam czasie im to zupełnie przeszło i teraz czują się swietnie :) Wystawiałem ich częściej w meczach,więc może to być to :D Myślę,że ważne jest tez,aby twoi trenerzy mieli "zdolność do adaptacji" w miarę wysoką notę...to też przyspiesza :wink:

nie pisz posta pod postem !
__Pozdrawiam__
Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: RadoGol »

Lukaz pisze:Czy można pomóc nowemu zawodnikowi, który ma problemy z aklimatyzacja w nowym klubie

Jasne, jeżeli nie jest on zadowolony w Twoim klubie to wyślij go na urlop do jego państwa i zazwyczaj taki gracz wraca stamtąd pełen energii, szybko się aklimatyzuje i co najważniejsze dobrze gra.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post autor: Yukasz »

RadoGol pisze:
Lukaz pisze:Czy można pomóc nowemu zawodnikowi, który ma problemy z aklimatyzacja w nowym klubie

Jasne, jeżeli nie jest on zadowolony w Twoim klubie to wyślij go na urlop do jego państwa i zazwyczaj taki gracz wraca stamtąd pełen energii, szybko się aklimatyzuje i co najważniejsze dobrze gra.
Pisząc urlop masz na myśli wypożyczenie? No bo jaki urlop :?:

Ta gra czasem mnie zadziwia :shock: Prowadzę reprezentację Holandii i ostatnio dostałem wiadomość że jakiś inny trener został managerem ... Holandii :!: Wcześniej nikt mnie nie zwalniał, ja cały czas jestem managerem reprezentacji tylko jak kliknę na sztab szkoleniowy to tam znajduje się TEN inny manager. Poza tym wszyscy są zadowoleni z moich wyników.
Prowadzę też PSG. Z poprzedniego sezonu zostało mi na transfery 33 mln euro. Myślałem że prezes dołoży mi do tego jeszcze trochę kasy, a on dał mi na zakupy w sumie 30 mln :evil: Póżniej przed rozpoczęciem sezonu znów dostałem informację że dostaję 30 mln, po jakiś czasie patrzę i na transfery mam kilkaset tyś czyli tyle ile mi zostało z poprzedniej kwoty :shock: :!:
Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: morświn »

Poszukuje środkowego pomocnika do Interu Mediolan do 19mln. Kogo mi polecice. Ja sie zastanawiam nad sprowadzeniem Baptisty lub Rosickiego.
Który z nich jest lepszy i kogo mi poleciecie.
Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

Lukaz pisze:Pisząc urlop masz na myśli wypożyczenie? No bo jaki urlop
Normalny, jak zawodnik jest z dalekiego kraju np. gdy Ty grasz w Polsce a on jest Amerykaninem i nie jest on zadowolony w klubie to możesz wysłać go na urlop (o ile wiem to jest on nie określony) wydaje mi się że zawodnik nie może mieć więcej niż 18 lat. Mi ta opcja pojawiła się tylko 4 razy...
Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Poszukuje środkowego pomocnika do Interu Mediolan do 19mln. Kogo mi polecice. Ja sie zastanawiam nad sprowadzeniem Baptisty lub Rosickiego.
Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

morświn pisze:Który z nich jest lepszy i kogo mi poleciecie.
Baptista, zwłaszcza w lidze Włoskiej. W moim Juventusie grał pierwsze skrzypce (najwięcej asyst w lidze i około 10 goli). Ma on lepszy strzał z dystansu co jest bardzo ważne u PŚ. Rosicky też jest dobry ale nie na ligę Włoską.
Awatar użytkownika
morświn
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

No to mam problem. Caly czas muslałem że kupie sobie rosickiego. Juz nawte dogadałem sie odnośnie ceny. hmmmmmmm. Nie wiem co zrobić. Prsze o pomoć jeszcze innych osób. Pomorzcie. Bo juz mam 15 grudzien i musze sie szybko zdecytować.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

morświn pisze:Poszukuje środkowego pomocnika do Interu Mediolan do 19mln. Kogo mi polecice. Ja sie zastanawiam nad sprowadzeniem Baptisty lub Rosickiego.

zdecydowanie Rosicky ;) jeśli szukasz dobrego kreatora gry to będzie idealny. Podanie 19/20 Kretywaność 20 drybling 18 polecam Tomas'a gorąco ;)
Awatar użytkownika
RadoGol
Rezerwowy
Rezerwowy

bagg pisze:zdecydowanie Rosicky jeśli szukasz dobrego kreatora gry to będzie idealny. Podanie 19/20 Kretywaność 20 drybling 18 polecam Tomas'a gorąco
A sprawdzałeś go we Włoszech? Ja tak i zdecydowanie lepiej w tej lidze gra Baptista ;). Ale jak kto woli...
Awatar użytkownika
Rom$on
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Rom$on »

RadoGol pisze:
bagg pisze:zdecydowanie Rosicky jeśli szukasz dobrego kreatora gry to będzie idealny. Podanie 19/20 Kretywaność 20 drybling 18 polecam Tomas'a gorąco
A sprawdzałeś go we Włoszech? Ja tak i zdecydowanie lepiej w tej lidze gra Baptista ;). Ale jak kto woli...
Ja próbowałem Rosickiego w Interze i był najlepszym pomocnikiem we Włoszech. Baptista się chowa. Bierz Tomasa ;)
Twierdza Wrocław
Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”