Inter Mediolan (zbiorczy)

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%

Liczba głosów: 15

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ »

creek pisze:stary teraz to sam sobie zaprzeczas
Młody, niczemu sobie nie zaprzeczam, jeśli o to słowo Ci chodzi.
creek pisze:czyli cal czas musza grac genialnie
Nie. Określenie geniuszu jest względne. Zlatan grał przeciętnie swą końcówkę w meczu z Parmą. Genialna asysta i mecz w wykonaniu Szweda zaliczony na wielki plus. Paradoks? Być może. Inter nie rozegrał choćby jednego meczu genilanie, a już piszecie o nich jako o genialnych.
creek pisze:ty bys sie nie przyznal do genialnej gry Interu nawet zeby ci zeby rwali
Gdyby zagrał genialnie napisałbym to.
creek pisze:widac ze co najmniej nie lubisz Interu
Widać, że mam choć krztę obiektywizmu.
creek pisze:twoje oceny na jego temat maja tyle wspolnego z obiektywizmem co Lepper z Balcerowiczem
Zauważ, że Wasze niemniej.
Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 1

Post autor: creek »

Zauważ, że Wasze niemniej.
nawet jesli to nasze mozna usprawiedliwiac miloscia do klubu a twoje tylko nienawisciai to jest ta roznica ktora daje nam plus
Widać, że mam choć krztę obiektywizmu.
mozesz mi przypomniec jakas sytuacje kiedy twoj obiektywizm byl po stronie Interu, chyba mnie ogarnia skleroza :lol:
Inter nie rozegrał choćby jednego meczu genilanie, a już piszecie o nich jako o genialnych.
mimo wszystko bym polemizowal, chociazby mecz z Lecce ktore przez caly mecz praktycznie nie istnialo, Nearazzuri natomiast rozgrywali piekne akcje i strzelali gole
dziwne ze Ibrahimovicovi przypisujesz juz miano genialnego jak dla mnie to jest na boisku zbyt samlubny i nonszalancki i chamski zeby mu przypisacv to zaszczytne miano :)
"Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych co trzeba"- Korwin-Mikke
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Lakier »

creek pisze:nawet jesli to nasze mozna usprawiedliwiac miloscia do klubu a twoje tylko nienawisciai to jest ta roznica ktora daje nam plus

Czy Snipp napisal gdzies ze nie nawidzi Interu? Zapewne szanuje ten klub, tak jak i ja to robie.

creek pisze:mozesz mi przypomniec jakas sytuacje kiedy twoj obiektywizm byl po stronie Interu, chyba mnie ogarnia skleroza
Ja tez moge powiedziec ze Milan jest slabym klubem, tylko najpierw moge to udowodnic. Tak wiec Ty i pokaz gdzie Snipp byl nie obiektywny.

creek pisze: mimo wszystko bym polemizowal, chociazby mecz z Lecce ktore przez caly mecz praktycznie nie istnialo, Nearazzuri natomiast rozgrywali piekne akcje i strzelali gole

Czy Inter jest az tak slabym klubem, zeby sie cieszyc z przekonowujacego zwyciestwa nad Lecce? Nie.

dziwne ze Ibrahimovicovi przypisujesz juz miano genialnego jak dla mnie to jest na boisku zbyt samlubny i nonszalancki i chamski zeby mu przypisacv to zaszczytne miano Smile
Chlopak ma genialny drybling, technike. Potrafi strzelac bramki z kazdego miejsca na boisku. Samolubny? To dziwne ze nikt w poprzednim sezonie nie mial tylu asyst i goli :> Nonszalancki i chamski, znasz takiego pilkarza jak Marco Materazzi, nasz Zlatan jest przy nim aniolem.

Snipp sorry ze Ci sie wjebalem w konwersacje :P
:)
Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Nonszalancki i chamski, znasz takiego pilkarza jak Marco Materazzi, nasz Zlatan jest przy nim aniolem.
nie usprawiedliwiam Matrixa bo faktycznie potrafi grtac brutalnie ale Ibrahimovic potrafi co najmniej drugie tyle a wynika to z tego ze ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, nie przecze ma swietny drybling potrafi udezyc ale to nie robi jeszcze z niego najwiekszego pilkarza w calej historii ale oczywiscie moge sie mylic :lol:
Czy Inter jest az tak slabym klubem, zeby sie cieszyc z przekonowujacego zwyciestwa nad Lecce? Nie.
Inter nie jest slabym klubem i zawsze sie liczyl w wiekszym badz mniejszym stopniu w walce o scudetto. Nie wiem jak wy kibice Juventusu ale Interowcy ciesza sie z kazdego zwyciestwa swojego zespolu :P
Ja tez moge powiedziec ze Milan jest slabym klubem, tylko najpierw moge to udowodnic. Tak wiec Ty i pokaz gdzie Snipp byl nie obiektywny.
nie odwracaj kota ogonem
Czy Snipp napisal gdzies ze nie nawidzi Interu? Zapewne szanuje ten klub, tak jak i ja to robie.
nie musial wystarczy ze wszystkie posty jakie pisze w tym temacie uderzaja nienawiscia do Interu, mozesz mi pokazac jaki w ktorym tak nie bylo :?:[/quote]
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2005, 21:56 przez creek, łącznie zmieniany 2 razy.
"Jestem przeciwny aborcji, bo jak pokazuje życie, wyskrobano nie tych co trzeba"- Korwin-Mikke
Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: BartiX_FCI »

Snipp_ pisze:Niestety pan BartiX_FCI wciąż nie ma bana
Cos Ci nie pasuje ?

creek pisze:Jak nagle zamilknal Snipp i Lakier az sie przyjemniejsza atmosfera zrobila
Musza miec w sobie to "coś" :D :lol:
Ostatnio zmieniony 26 wrz 2005, 21:58 przez BartiX_FCI, łącznie zmieniany 1 raz.
:!: Only INTERNAZIONALE F.C. :!:

Obrazek
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel »

Powiem szczerze dla mnie Ibrahimovic był jednym z najlepiej(jak nie najlepiej) zapowiadającym sie napastników na świecie.Mimo bramek w Serie A tak jakby nie rozwijał sie wprostproporcjonalnie do talentu jaki nie watpliwie ma.Spodziewalem się od niego czegoś więcej ale on nadal jest młody i jeszcze moze pokazac umiejętności.Chodź wydaje mi się ze w jego przypadku duże znaczenie może miec jego charakter(inminus oczywiście)

pozdro
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

creek pisze:nawet jesli to nasze mozna usprawiedliwiac miloscia do klubu a twoje tylko nienawisciai to jest ta roznica ktora daje nam plus
Dla mnie nie ma różnicy. Lubiąc, bądź nienawidząc nie mozesz być obiektywny. Ja Interua ani nie lubię, ani nie nienawidze, choć przyznam, że pragnę źle dla tego klubu. Dlatego urzyłem sformułowania "krztę".
creek pisze:mozesz mi przypomniec jakas sytuacje kiedy twoj obiektywizm byl po stronie Interu, chyba mnie ogarnia skleroza
Zajebiscie to ujęłeś - obiektywizm po stronie Interu. Nie, nie było takiej sytuacji, gdyż nie mam ochoty bronić w dyskusji zespołu z Mediolanu toteż nigdy nie było sytuacji w której opowiedziałbym się za nerazzurimi.
creek pisze:mimo wszystko bym polemizowal, chociazby mecz z Lecce ktore przez caly mecz praktycznie nie istnialo, Nearazzuri natomiast rozgrywali piekne akcje i strzelali gole
Nawet gdyby mamy dwa mecze. To za mało.
creek pisze:dziwne ze Ibrahimovicovi przypisujesz juz miano genialnego
Po tym co wyprawiał w Ajaxie i zdarza mu się wyprawiać w Juve, uważam, że to za mało.
creek pisze: zbyt samlubny
Nie rozśmieszaj mnie.
creek pisze:nonszalancki i chamski zeby mu przypisacv to zaszczytne miano
Maradona też nie był idealnie ułożony.
Lakier pisze:Snipp sorry ze Ci sie wjebalem w konwersacje
Jak mówi stare przysłowie "Fpiertoliłeś się miedzy wódkę a zagrychę". Wybaczam.
BartiX_FCI pisze:Cos Ci nie pasuje ?
Twoja obecność na forum. Udam, że Cię nie ma, ale CIę nie zignoruję, bo jesteś taki zabawny.
creek pisze:nie musial wystarczy ze wszystkie posty jakie pisze w tym temacie uderzaja nienawiscia do Interu,
Niechęcią, dyletancie, niechęcią.
Awatar użytkownika
BartiX_FCI
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: BartiX_FCI »

Snipp_ pisze:BartiX_FCI napisał:
Cos Ci nie pasuje ?

Twoja obecność na forum. Udam, że Cię nie ma, ale CIę nie zignoruję, bo jesteś taki zabawny.
To do widzenia. Nikt Cie tutaj na sile nie trzyma, wrecz przeciwnie....
:!: Only INTERNAZIONALE F.C. :!:

Obrazek
Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Zajebiscie to ujęłeś - obiektywizm po stronie Interu. Nie, nie było takiej sytuacji, gdyż nie mam ochoty bronić w dyskusji zespołu z Mediolanu toteż nigdy nie było sytuacji w której opowiedziałbym się za nerazzurimi.
to byl sarkazm, jesli wogole znasz znaczenie tergo skomplikowanego slowa, chodzilo o to ze bedac obiektywnym w kazdej sytuacji jestes przeciw Interowi a to juz nie jest obiektywiz tylko stronniczosc,a propo Nerazzuri pisze sie z duzej litery
Dla mnie nie ma różnicy. Lubiąc, bądź nienawidząc nie mozesz być obiektywny. Ja Interua ani nie lubię, ani nie nienawidze, choć przyznam, że pragnę źle dla tego klubu. Dlatego urzyłem sformułowania "krztę".
w takim razie jhak im zyczysz zkle to to nie jest nie lubienie :?: moze sympatia :?:
Nie rozśmieszaj mnie.
nie mam takiego zamiaru, i to bynajmniej nie tylko ja tak sadze ale takze kilku kibicow Juventusu ktorych znam i maja choc "krzte" obiektywizmu
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

creek pisze:nie usprawiedliwiam Matrixa bo faktycznie potrafi grtac brutalnie ale Ibrahimovic potrafi co najmniej drugie tyle a wynika to z tego ze ma zbyt wysokie mniemanie o sobie, nie przecze ma swietny drybling potrafi udezyc ale to nie robi jeszcze z niego najwiekszego pilkarza w calej historii ale oczywiscie moge sie mylic Laughing

Wiesz, wydaj mi sie ze czerpiesz wiedze z jakiego forum anty-juventus, bo Zlatan jest naprawde aniolkiem w porownaiu do Matrazziego, jedyna chamska akcje jaka widzialem, to jak udezyl LEKKO Cordobe. Nie oplul nikogo, nie skakal po graczach, nie przejechal nikomu po zebrach (Materazzi). No moze w mojej pamieci odrodzil sie motyw, jak Zlatan wlosami zachaczyl o czolo zawodnika z ktorym rozmawial, a ten sie przwrocil tak jak by dostal od Tysona w nos.

Nie jest pilkarzem najwieksym w calej histori, to prawda. Van Basten byl lepszy. Zlatan ma jeszcze czas zeby byc takim zawodnikiem jak Marco.

Gdyby nie wysokie mniemanie Zlatana, pewnie by nie byl tym pilkarzem jakim teraz jest.
creek pisze:Inter nie jest slabym klubem i zawsze sie liczyl w wiekszym badz mniejszym stopniu w walce o scudetto. Nie wiem jak wy kibice Juventusu ale Interowcy ciesza sie z kazdego zwyciestwa swojego zespolu Razz

Jak wygra mecz w LM, to sie ciesze.
creek pisze:nie musial wystarczy ze wszystkie posty jakie pisze w tym temacie uderzaja nienawiscia do Interu, mozesz mi pokazac jaki w ktorym tak nie bylo

Ty to powiedziales, wiec pokaz mi w ktorym tak bylo.
Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post autor: Zico_FCI »

Chłopaki z Juve klną aż miło i nikt im ostrzeżenia nie daję ?? a ja za zwykłego fleta dostałem ???
Snipp_ pisze:Maradona też nie był idealnie ułożony.
Porównanie Ibrahimovica do Maradony :rotfl2:
Snipp_ pisze:Nawet gdyby mamy dwa mecze. To za mało.
Po następnej kolejce będą 3
Lakier pisze:Czy Snipp napisal gdzies ze nie nawidzi Interu? Zapewne szanuje ten klub, tak jak i ja to robie.
Widac to w każdym jego poście w tym temacie
Lakier pisze:Potrafi strzelac bramki z kazdego miejsca na boisku.
Faktycznie przypomniałem właśnie sobie ten piękny strzał z piątki :smile2:
Lakier pisze:Nonszalancki i chamski, znasz takiego pilkarza jak Marco Materazzi,
Chyba ten chłopak sam nie wie co napisał. :rotfl2:
...
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Chłopaki z Juve klną aż miło i nikt im ostrzeżenia nie daję ?? a ja za zwykłego fleta dostałem ???

Dobrze za zawodnicy Interu nie klna na boisku, ale oczywiscie nasi chlopcy z Juve nawet klnac nie moga.

Zico_FCI pisze: Chyba ten chłopak sam nie wie co napisał. Rotfl2

To, ty chyba meczy nie ogladasz.
Zico_FCI pisze:Faktycznie przypomniałem właśnie sobie ten piękny strzał z piątki Smile2

Rzeczywiscie piekny, gdyby tylko nie gral w Juve, to by byl moim celem na strzalki.
Po następnej kolejce będą 3
Wrozka sie znalazla.
Awatar użytkownika
creek
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Ty to powiedziales, wiec pokaz mi w ktorym tak bylo.
problem w tym ze nie ma takiego
Wiesz, wydaj mi sie ze czerpiesz wiedze z jakiego forum anty-juventus, bo Zlatan jest naprawde aniolkiem w porownaiu do Matrazziego, jedyna chamska akcje jaka widzialem, to jak udezyl LEKKO Cordobe. Nie oplul nikogo, nie skakal po graczach, nie przejechal nikomu po zebrach (Materazzi).
czemu oceniasz Zlatana przez pryzmat Materazziego :?: moze porownaj go z javierem albo zeby daleko nie szukac Del Piero :?: Mylisz Matrixa z Samuelem. Masz dziwna sklonnosc do bagatelizowania zachowan swoich zawodnikow. Ibrahimovic sfauluje zawodnika a gdy ten sie zwija z bolu on sie usmiechnie zadowolony ze swojego czynu i pobiegnie dalej i to tez jesz chamstwo, nie pamietam zeby kiedys kogos sfaulowal a potem sie do tego przyznal klepnal zawodnika i pomogl mu wstac
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri

creek pisze:chodzilo o to ze bedac obiektywnym w kazdej sytuacji jestes przeciw Interowi a to juz nie jest obiektywiz tylko stronniczosc
Z tym, że te sytuacje można policzyć na palcach jednej ręki. O stronniczości nie ma mowy.
creek pisze:a propo Nerazzuri pisze sie z duzej litery
'Ty' w stosunku do osoby z którą sie rozmawia także.
w takim razie jhak im zyczysz zkle to to nie jest nie lubienie
Nie. Nie lubienie danego klubu wiąże się z marną napinką. Ja jej używam mało, wiec można mówić o niechęci.
creek pisze:moze sympatia
Nie.
creek pisze:nie mam takiego zamiaru
Wiec, nie pisz takich bzdur.
creek pisze: i to bynajmniej nie tylko ja tak sadze ale takze kilku kibicow Juventusu ktorych znam i maja choc "krzte" obiektywizmu
Zlatan jest zawodnikiem wybitnie samolubnym co udowodnił drugą pozycją co do asyst w Juventusie.
Zico_FCI pisze:Porównanie Ibrahimovica do Maradony
Nikogo nie porównuję. Obudź się.
Zico_FCI pisze:Po następnej kolejce będą 3
Oczywiście po następnej kolejce wódki na Twojej imprezie. Na jawie możeszo tym zapomnieć.
Zico_FCI pisze:Widac to w każdym jego poście w tym temacie
Brak mi słów na te brednie. Dyletant - jedyne które w miarę pasuje.
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel »

Snipp_ pisze:Nie. Nie lubienie danego klubu wiąże się z marną napinką. Ja jej używam mało, wiec można mówić o niechęci.
buahahahahahah kazdy twój post to jest marna napinka.Niestety tylko marna.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”