creek pisze:nawet jesli to nasze mozna usprawiedliwiac miloscia do klubu a twoje tylko nienawisciai to jest ta roznica ktora daje nam plus
Dla mnie nie ma różnicy. Lubiąc, bądź nienawidząc nie mozesz być obiektywny. Ja Interua ani nie lubię, ani nie nienawidze, choć przyznam, że pragnę źle dla tego klubu. Dlatego urzyłem sformułowania "krztę".
creek pisze:mozesz mi przypomniec jakas sytuacje kiedy twoj obiektywizm byl po stronie Interu, chyba mnie ogarnia skleroza
Zajebiscie to ujęłeś - obiektywizm po stronie Interu. Nie, nie było takiej sytuacji, gdyż nie mam ochoty bronić w dyskusji zespołu z Mediolanu toteż nigdy nie było sytuacji w której opowiedziałbym się za nerazzurimi.
creek pisze:mimo wszystko bym polemizowal, chociazby mecz z Lecce ktore przez caly mecz praktycznie nie istnialo, Nearazzuri natomiast rozgrywali piekne akcje i strzelali gole
Nawet gdyby mamy dwa mecze. To za mało.
creek pisze:dziwne ze Ibrahimovicovi przypisujesz juz miano genialnego
Po tym co wyprawiał w Ajaxie i zdarza mu się wyprawiać w Juve, uważam, że to za mało.
creek pisze: zbyt samlubny
Nie rozśmieszaj mnie.
creek pisze:nonszalancki i chamski zeby mu przypisacv to zaszczytne miano
Maradona też nie był idealnie ułożony.
Lakier pisze:Snipp sorry ze Ci sie wjebalem w konwersacje
Jak mówi stare przysłowie "Fpiertoliłeś się miedzy wódkę a zagrychę". Wybaczam.
BartiX_FCI pisze:Cos Ci nie pasuje ?
Twoja obecność na forum. Udam, że Cię nie ma, ale CIę nie zignoruję, bo jesteś taki zabawny.
creek pisze:nie musial wystarczy ze wszystkie posty jakie pisze w tym temacie uderzaja nienawiscia do Interu,
Niechęcią, dyletancie, niechęcią.