!
Pomocy!!!!
Prosze powiedzcie ktory to kanał ESPN na ppstreem bo po znakach ciezko znalezc,prosilbym o podanie ktory by był w kolejnosci od gory.Jestem nowym uzytkownikiem i nie moge go namierzyc.DZIEKI POZDRAWIAM. 
- Wojtas0001
- Skład C

- Reputacja: 0
- Kontakt:
ja jutro zaczynam w bydgoszczy socjologie na wsg fakt niby nie panstwowa ale za to z perspektywami skladalem do torunia ale tam mozgi i uklady w bydgoszczy lypa straszna 1 pkt mi zabrakl ale co tam glowa do gory
tym ktorzy nie wiedza na co isc powiem ze socjologia jest ciekawym kierunkiem duzo mozna po tym robic pozdrawiam studenki, studentow, i wszystkich uczacych sie a do maturzystow jedno slowo jeszcze spokojnie matura nie taka straszna jak ja maluja nie beirzcie wszytskiego do siebie
tym ktorzy nie wiedza na co isc powiem ze socjologia jest ciekawym kierunkiem duzo mozna po tym robic pozdrawiam studenki, studentow, i wszystkich uczacych sie a do maturzystow jedno slowo jeszcze spokojnie matura nie taka straszna jak ja maluja nie beirzcie wszytskiego do siebie
umiesz liczyć, licz na siebie
- Krzysztof Jarzyna
- Lowelas

A ja studiuje juz jakis czas prawo na Uniwersytecie Rzeszowskim i jest calkiem fajnie. tak mi sie podoba ze moze sobie przedluze do 6 albo 7 lat, w koncu zycie studenckie to najpiekniejszy okres w zyciu
a jest baaaardzo trudno...

Z tego co wiem to macie szkole oficerska dla strazakow czy cos w tym stylu. z calej Polski chca sie tam dostacfutbolowa pisze:W Częstochowie żadnego ciekawego kierunku nie widzę
Mialem studiowac socjologie, ale tak jakos wyszlo na prawo. szczerze mowiac mialem socjologie na pierwszym roku i jakos nie powalila mnie na kolana, a powiedzialbym nawet, ze nudzila do boluszpari pisze:nie wiedza na co isc powiem ze socjologia jest ciekawym kierunkiem
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
Leo Beenhakker: Jeszcze jak! Mówię wręcz, że moje serce jest w 50 proc. "Białe"."
- Krzysztof Jarzyna
- Lowelas

Kto Ci takich rzeczy naopowiadal? no chyba ze studiujesz tez, to przykro mi, ze masz takie doswiadczenia. generalnie jest troche "wkuwania" ale to przy okazji sesji - jak wszedzie. poza tym nie jest tak zle, jak wszyscy mysla. moznaby rzecz - sie pije, sie pali, imprezki tez sa zajebisteBienias pisze:Prawo jest do bani. Caly czas trzeba wkuwac kodeksy
"- Wspomniał Pan o Realu. Czy nadal czuje Pan sentyment do "Królewskiego" klubu?
- Krzysztof Jarzyna
- Lowelas

Uuuu to lipa. ja sie jakos wybronilem na karnym, ale tez ciezko bylo. no fakt, ze karne to jest troche materialu, ale czytasz komentarz i kumasz o co biega. tylko, ze problem jest taki, ze nie da sie tego nauczyc w kilka dni (co sam sprawdzilemBienias pisze:Padlo na Prawo Karne(2x zabraklo mi punkta do zaliczenia) i mam warunek ehhhhh.
- Bienias
- Vamos Blaugrana
- Reputacja: 677
Moj profesor to kawal skurwysy*a. Zawsze uwala mnostwo osob a potem nie daje awrunkow i trzeba powtarzac przedmiot a to juz kosztuje 1200 zl. Ja mam szczescie bo jestem pierwszym od 2 lat studentem i jedynym ktory uzyskal warunek
Z karniaka podobaly mi sie kazusy, lubilem je rozwiazywac
Z karniaka podobaly mi sie kazusy, lubilem je rozwiazywac
tata tatą, mama mamą, rozróżniajmy
- Krzysztof Jarzyna
- Lowelas

Bienias pisze:Z karniaka podobaly mi sie kazusy, lubilem je rozwiazywac
futbolowa pisze:Ja chcę jeden, konkretny kierunek, który jest - jak narazie - w dwóch miejscach w Polsce
Wydaje mi sie ze myslisz o dziennikarstwie. U mnie jest jeden tyle ze prywatnie. Ja juz uczeszczam i bardzo mi sie podoba poki co.
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice

http://smitu.blog.onet.pl/
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice

http://smitu.blog.onet.pl/