W każdym razie życzę powodzenia 'El Nino'!
Atletico Madryt (zbiorczy)
luk1208 pisze:chyba trener niedługo zagrzeje w Madrycie Exclamation
no nie wiem. Jak dla mnie to Atletico jest teraz w przebudowie i nie można sie od razu spodziewać cudów. Bianchi jest trenerem naprawdę dobrym i myślę, że jakby mu dać czas to może zrobić z Atletico 4. siłę Ligi Hiszpańskiej. Trzeba poczekać ........
Atletico przegralo drugi mecz z rzedu:(
Widac juz bylo w ostatnim sezonie ze zespol nie potrafi grac w przewadze jednego zawodnika. Znowu po czerwonej kartce nie wygrywamy. Jestem jednak optymista i wierze ze bedzie lepiej
Mistrzostwo Hiszpanii(9)-1940,41,50,51,66,70,73,77,96. Puchar Hiszpanii(9)-1960,61,65,72,76,85,91,92,96. Superpuchar Hiszpanii-1985. Puchar Ligi Hiszpańskiej-1987. PZP-1962. Puchar Interkontynentalny-1974.
www.atletico.boo.pl - SERWIS ATLETICO MADRYT
www.atletico.boo.pl - SERWIS ATLETICO MADRYT
No i zaczyna się to co było jednym z problemów Atletico w poprzednim sezonie - po świetnych występach przeciwko silnym przeciwnikom zespół tracił punkty z potencjalnie słabszymi rywalami. Nie wiem co może być tego przyczyną, ale jeśli Bianchi nie rozwiąże tej sytuacji po myśli włodarzy i kibiców Atletico to może się okazać, że jego pobyt w Madrycie szybko się zakończy. Zarząd nie po to dokonał wielu wzmocnień żeby kolejny sezon okazał się znowu rozczarowaniem. Do tego cierpliwość może stracić Torres...

Już za tydzień będziemy świadkami prawdziwego derby Madrytu. Na Vicente Calderon zagraja dwaj odwieczni rywale. Gospodarzem jest druzyna Atletico Madryt, a rywalem Real Madryt. Będą to być może jedne z najciekawiej zapowiadających się derb od prawie 10 lat
Można powiedziec, że nie ma faworyta, ale od kilku lat jest nim Real Madryt. W tym meczu powinno być inaczej. Atletico po sprowadzeniu dobrego trenera odmieniło swoją gre, a pilkarze sprowadzeni przed sezonem(Petrov, Kezman) nadają ofensywny styl drużyny. Rojiblancos po wygranym na Calderon z Barceloną, mogą naprawdę zagrozić Blancos. Ja sądzę, że Atletico wygra ten mecz, a wy co macie do powiedzenia 
- Kaka_ACM
- Lider Drużyny

- Reputacja: 0
Ja osobiscie będe trzymał kciuki za Atletico..z dwóch powodów!
Po pierwsze macie cudowne dziecko, popularnego "El nino", któreo bardzo cenie! I wierze że zagra kiedyś na San Siro jako rossoneri!!
Ale to jak narazie marzenia!To tego macie bardzo ciekawy zespół i ambitnego trenera.
Po drugie Real wraz Juventusem to kluby za którymi delikatnie mówiąc nie przepadam!!
pozdrawiam
Po pierwsze macie cudowne dziecko, popularnego "El nino", któreo bardzo cenie! I wierze że zagra kiedyś na San Siro jako rossoneri!!
Ale to jak narazie marzenia!To tego macie bardzo ciekawy zespół i ambitnego trenera.
Po drugie Real wraz Juventusem to kluby za którymi delikatnie mówiąc nie przepadam!!
pozdrawiam
Silniejsi od zazdrości, pecha i niesprawiedliowości..
Forza Milan !
Forza Milan !
Dwa gole 'El Nino' w meczu reprezentacji Hiszpanii zaowocowały zwyciestwem 2-0 z Belgią. Szczególnie pierwszy gol był popisem techniki strzeleckiej Torresa - pięknie wykończył długie dośrodkowanie mimo że sytuacja nie była najprostsza.
Żadnemu klubowi nie zazdroszczę tak któregoś zawodnika jak Torresa Atletico.
BTW bardzo liczę na Fernando w najbliższej kolejce La Liga
Żadnemu klubowi nie zazdroszczę tak któregoś zawodnika jak Torresa Atletico.
BTW bardzo liczę na Fernando w najbliższej kolejce La Liga

Torres niedwno w lidze strzelil takiego samego gola. Tak oglolnie to nie zagral zbyt dobrego meczu. Wogule mi sie nie podobala jego gra. Cala reprezentacja grala fatalnie. Ja ogladalem caly ten mecz i az sie zdziwilem ze Belgia umiala kontrolowac az tak dobrze gra na boisku. Torresowi poprostu udalo sie strzelic dwa gole, ale w meczu nic nie pokazal. Juz zaniedlugo mecz Atletico-Real i mysle ze bedzie ciekawe spotkanie.janiofcb pisze:Szczególnie pierwszy gol był popisem techniki strzeleckiej Torresa - pięknie wykończył długie dośrodkowanie mimo że sytuacja nie była najprostsza.