Atletico Madryt (zbiorczy)

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZ

Najlepszy napastnik Atletico w ostatnim dziesiecioleciu to:

Sergio Aguero
15
29%
Fernando Torres
4
8%
Radamel Falcao
17
33%
Diego Forlan
6
12%
Diego Costa
2
4%
Antoine Griezmann
7
14%

Liczba głosów: 51

Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint
Reputacja: 0

Post autor: Janio »

Snipp pisząc "jeśli nie teraz to kiedy?" miałem na myśli właśnie to o czym napisałeś w akapicie niżej - Real ma obecnie tak słabą obronę i gra taki piach, że wstyd byłoby nie wykorzystać wyśmienitej okazji i nie pokonać Ikera w obecnym sezonie.
W każdym razie życzę powodzenia 'El Nino'! :twisted:
Obrazek
Obrazek
loop0
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post autor: loop0 »

A ja powiem wam jedno, Real się jeszcze przebudzi. Wróci Zidane i już bedzi elepiej ;). Jeśli nie teraz to po zimie.
welcome
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: welcome »

niestety Atleti przegralo kolejny mecz. Czyzby kolejna klapa Bianchiego w Europie?
Awatar użytkownika
luk1208
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Kontakt:

Post autor: luk1208 »

martwi mnie sytuacja Atletico bo zagrali niezły mecz z Barcą , wygrany zwłaszcza i myslałem ze bedą teraz wygrywac a tutaj dwie kolejne porazki :( ostatnio prowadzili 0-2 i przegrali 3-2 a wczoral przegrali z Getafe 1-0 :!: chyba trener niedługo zagrzeje w Madrycie :!:
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

luk1208 pisze:chyba trener niedługo zagrzeje w Madrycie Exclamation

no nie wiem. Jak dla mnie to Atletico jest teraz w przebudowie i nie można sie od razu spodziewać cudów. Bianchi jest trenerem naprawdę dobrym i myślę, że jakby mu dać czas to może zrobić z Atletico 4. siłę Ligi Hiszpańskiej. Trzeba poczekać ........
Awatar użytkownika
atleti
Skład B
Skład B
Kontakt:

Post autor: atleti »

:(:(:(
Atletico przegralo drugi mecz z rzedu:(
Widac juz bylo w ostatnim sezonie ze zespol nie potrafi grac w przewadze jednego zawodnika. Znowu po czerwonej kartce nie wygrywamy. Jestem jednak optymista i wierze ze bedzie lepiej
Mistrzostwo Hiszpanii(9)-1940,41,50,51,66,70,73,77,96. Puchar Hiszpanii(9)-1960,61,65,72,76,85,91,92,96. Superpuchar Hiszpanii-1985. Puchar Ligi Hiszpańskiej-1987. PZP-1962. Puchar Interkontynentalny-1974.
www.atletico.boo.pl - SERWIS ATLETICO MADRYT
Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Post autor: AtletiFAN »

Ja również wierze, że będzie lepiej. Mamy w sklądzie takie gwiazdy jak: Petrov, Torres, Kezman, Galletti itd.
Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post autor: MaWiK »

Atletico przegrywa z Getafe! Coś mam wrażenie że ten wynik 0:1 :( wyzwoli sportową złość u piłkarzy Bianchiego i zaczną seryjnie wygrywać! ATLETICO CAMPEON!
Obrazek
Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

No i zaczyna się to co było jednym z problemów Atletico w poprzednim sezonie - po świetnych występach przeciwko silnym przeciwnikom zespół tracił punkty z potencjalnie słabszymi rywalami. Nie wiem co może być tego przyczyną, ale jeśli Bianchi nie rozwiąże tej sytuacji po myśli włodarzy i kibiców Atletico to może się okazać, że jego pobyt w Madrycie szybko się zakończy. Zarząd nie po to dokonał wielu wzmocnień żeby kolejny sezon okazał się znowu rozczarowaniem. Do tego cierpliwość może stracić Torres...
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

Już za tydzień będziemy świadkami prawdziwego derby Madrytu. Na Vicente Calderon zagraja dwaj odwieczni rywale. Gospodarzem jest druzyna Atletico Madryt, a rywalem Real Madryt. Będą to być może jedne z najciekawiej zapowiadających się derb od prawie 10 lat :!: Można powiedziec, że nie ma faworyta, ale od kilku lat jest nim Real Madryt. W tym meczu powinno być inaczej. Atletico po sprowadzeniu dobrego trenera odmieniło swoją gre, a pilkarze sprowadzeni przed sezonem(Petrov, Kezman) nadają ofensywny styl drużyny. Rojiblancos po wygranym na Calderon z Barceloną, mogą naprawdę zagrozić Blancos. Ja sądzę, że Atletico wygra ten mecz, a wy co macie do powiedzenia :?:
Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Kaka_ACM »

Ja osobiscie będe trzymał kciuki za Atletico..z dwóch powodów!
Po pierwsze macie cudowne dziecko, popularnego "El nino", któreo bardzo cenie! I wierze że zagra kiedyś na San Siro jako rossoneri!!
Ale to jak narazie marzenia!To tego macie bardzo ciekawy zespół i ambitnego trenera.
Po drugie Real wraz Juventusem to kluby za którymi delikatnie mówiąc nie przepadam!! :wink:
pozdrawiam
Silniejsi od zazdrości, pecha i niesprawiedliowości..
Forza Milan !
Awatar użytkownika
AtletiFAN
Grafomański impertynent

To jest chyba jasne, że każdy kto nie lubi Realu będzie w tym meczu kibicował Atletico.
Awatar użytkownika
Janio
Boondock Saint

Dwa gole 'El Nino' w meczu reprezentacji Hiszpanii zaowocowały zwyciestwem 2-0 z Belgią. Szczególnie pierwszy gol był popisem techniki strzeleckiej Torresa - pięknie wykończył długie dośrodkowanie mimo że sytuacja nie była najprostsza.
Żadnemu klubowi nie zazdroszczę tak któregoś zawodnika jak Torresa Atletico.

BTW bardzo liczę na Fernando w najbliższej kolejce La Liga 8)
Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: marcin90 »

mawik pisze:Atletico przegrywa z Getafe! Coś mam wrażenie że ten wynik 0:1 :( wyzwoli sportową złość u piłkarzy Bianchiego i zaczną seryjnie wygrywać! ATLETICO CAMPEON!
Przegrać z Getafe, to nie jest wstyd, bo drużyna ta gra naprawdę dobrze w tym sezonie. To samo spotkało moją ukochaną Valencie.
Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: snake »

janiofcb pisze:Szczególnie pierwszy gol był popisem techniki strzeleckiej Torresa - pięknie wykończył długie dośrodkowanie mimo że sytuacja nie była najprostsza.
Torres niedwno w lidze strzelil takiego samego gola. Tak oglolnie to nie zagral zbyt dobrego meczu. Wogule mi sie nie podobala jego gra. Cala reprezentacja grala fatalnie. Ja ogladalem caly ten mecz i az sie zdziwilem ze Belgia umiala kontrolowac az tak dobrze gra na boisku. Torresowi poprostu udalo sie strzelic dwa gole, ale w meczu nic nie pokazal. Juz zaniedlugo mecz Atletico-Real i mysle ze bedzie ciekawe spotkanie.
Obrazek

Obrazek
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”