Kanały Sportowe

Muzyka. Literatura. Prasa. Film. TV. Krótko mówiąc - Kultura. Wszystko co się dzieje w Polsce i na Świecie jest warte skomentowania. Polityka i wydarzenia. Dyskusje tylko na wysokim poziomie.
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post autor: kaczy »

Za haczyk raczej bym tego nie uznal . Multi jest juz od dosyć dawna , a CS2 jest od pol roku . Ale zeby to zalozyc , trzeba bylo by pododawać do wszystkich kablówek mające te oferty wlasnie ten CS2 , zeby byl kodowany . Pewnie myslą że kiedys ludzie bez tego zyli to teraz se tez poradza.
Może jak kiedys sie rozkręcą i bedzie więcej ofert na 2 to dadza , a narazie żreć to co w korycie . :twisted:
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Kanały Sportowe

Post autor: kaczy »

Jest juz o Canal+ . A co , Polsat ma być gorszy . :o

No dobra. Czy nie uważacie że nadawanie identycznych meczy CL przez Poslat i TVP jest dosyć dziwne ??
Moim zdaniem powinni zwrocic na siebie uwagę , i ewentualnie jak w jednej kolejce lecą 2 dobre mecze , to nie puszczac jedych tylko sie porozumieć .
Ostatnio OL-Real i Wreder-Barca lecialy a tych 2 kanalach , a w tym tygodniu beda tez lecialy takie same mecze .

Co o tym sądzicie :?
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post autor: fieldy »

Bo wybierają najlepsze mecze - każda TV ma swoich odbiorców i dla nich wybiera najciekawsze mecze [no, poza TVP] Więc watię, aby na C+ pokazywał mecz Realu lub Chelsea a Polsat w tym samym momencie mecz Thun lub Artmedi
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United
Reputacja: 0

Post autor: Mefiu »

Ja posiadam polsat sport. I jestem z niego bardzo zadowolony. Eridivisie, Bundesliga, żużel, liga szkocka, powtórki Premiership. Mateusz Borek - świetny komentator (jego minusem jest faworyzowanie Realu :twisted: ), Roman Kołtoń - yyyy, od razu widać, że yyyy jest to dziennikarz yyyy prasowy, a Bożydar Iwanow to znawca Eridivisie.
Denerwuję mnie zapraszanie do studia "znawców" piłki nożnej i języka polskiego np. Sergio Batata: "No Siewcienko bardzo ladnie zagranie podał na prawa strona do eee Gattuso. A tu piekna bramke strzelil Chelsea" Przez to nie są tak doceniani...
Take me home, United road, to the place I belong...
Awatar użytkownika
wazi
Bundesliga? To co najlepsze.

Post autor: wazi »

Ja jako kibic Bundesligi, posiadam Polsat Sport. Najbardzie lubie słuchac jak komentuje Bożydar Iwanov, a potem Borek. To jak komantuje Kołtoń, po prostu... Bez komantarza. Jak oglądam mecz z moim tatą to kaze mi wyłaczac głos, bo po prostu nie da sie go słuchać. Szkoda, że nie ma meczów na żywo z najlepszej ligi czyli Angielskiej. Narazie sie na to nie zanosi. Ostatnio chyba 6 razy leciała powtórka nudengo meczu Lazio-Messina to też jest dobijające... Ale ogłonie ciesze sie, że mam Polsat Sport.
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza »

Pisakk chyba leca w kulki :roll: o 15:00 wszyscy wyzucamy dekorery za okno :!: W ramach protestu za to że nie odpisali. A umowy przepisujemy na federacje Angielską :lol: :lol:

Dali plame tym ze nie odpisali. Trzeba zadzwonić. Dzisiaj nie ma sensu ale w poniedziałem zakrece. W postulatami od abonentów jeszcze bardzie głodnych piłki :lol: :wink: Pakiety zmieniają a oferty nie moga ? Nie pozwolimy na to :lol:

Odchodząc od piłki w C+ - Polecam Wam dobry film "Eurotrip". Dziś w nocy jestem ale powtórki też sa w innych dniach. Miałem taka faze jak go ogladałem że dziś czekam do 2 w nocy z jaraniem i ogladaniem. Mimo tego że drugi raz w tygodniu :) :lol: Film jest z gatunku w kamera po Europie. Warto zobaczyć - naprawe. Papierze nowego wygrali w 15 minut. Jak byli w Rzymie. A seksu nigdzie nie ma lepszego jak w Holandi :lol: i te ich naturalne ciasteczka :wink:

"Zapowiedz" - Eurotrip
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post autor: czeher »

A ja dzisiaj czekam na aktywacje!!! Wreszcie sie na to skusilem !!!
Moze skusze sie na Eurotrip to chyba cos podobnego do Ostrej jazdy???
A jest juz wiadome jakie mecze beda pokazywac za tydzien :?: na cs i cs2
ObrazekObrazek
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce :P
:!: LUCA TONI SHOW :!:
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Czeher podobny ale trzeba zobaczyć opisać go trudno:) Najlepiej nie na sucho :twisted: Film o specyficznym humorze :)

Footbal ? Dziś mecz Anglia - Austria w C+:twisted: . To po zgrupowaniach zaczną pokazywać.

Z Calcio wybrali chyba mecz Juve z Messina i Interu z Livorno. Tak mi sie wydaje. To zależy od godziny przydzielonych przez Lega Calcio.

Tu masz przydatny link :D Piłka w C+
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

A jak Wam się spodobała 'zapowiedż' Serie A na Canal+. Serie A-Liga Marzeń :D i fajne brameczki wybrali. Mi się to bardzo spodobało.

A co do Eurotrip'a to jest to świetny relaksator :D ale może Cię później brzuch boleć. Bo nie możesz się przestać śmiać :lol: No i jest wejście z piłką nożna- a dokładniej z kibicami MU ;)
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista

Post autor: czeher »

Dzieki Zaza
Mam nadzieje ze do meczu Anglii bede miec juz aktywacje :!: :!:
W sumie nie beda pokazywac jakis dobrych meczy z Calcio - myslalem ze moze bedzie meczyk Lazio-Violka - dawno nie widzialem jak gra :!: chyba ostatni raz jak grala z Barcelona w lm a to juz dawno i dlatego sie tak napalam zeby ja zobaczyc w akcji
ObrazekObrazek
"Po prostu lubię to i nie przestanę" - Charles Barkley o bukmacherce :P
:!: LUCA TONI SHOW :!:
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa »

*_For_zaza_Milan_* pisze:Polecam Wam dobry film "Eurotrip".
Ja również polecam :)
Mimo, iż niektóre sceny są dosyć płytkie, cały film jest świetny i można się przy nim rozerwać :D
I jeszcze ci kibice ManU :roll: :love: :mrgreen: /stąd oglądałam ten film wiele razy, bo mi wszyscy znajomi go przynosili :D/
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Bagg w końcu liga dla koneserów 8) jak to kiedyś Niggaz napisał - i tak najlepszy jest głos "naszego człowieka" z Rzymu. z radia Zet :wink: Koleś pasuje do klimatu :lol: magazynu serie A.

Czeher na 100% nie pokażą meczu Lazio - Viola. Bo Lazio pokazali tydzien temu na wyjeżdzie w Udine i zawiodło:) to po pierwsze - a po drugie poprostu nie mogą. :lol: Sky wypieło sie na żądania finansowe Lazio, Ascoli i Lecce jak w popszednim sezonie na Viole wiec coś o tym zapewne:D A gdy te trzy kluby sie zdecydował to oni ich olali.

Polsat za pewne pokaże ten mecz. bo oni maja prawa do trzech wspomnianych wyżej klubów :lol:
Czeher pisze:Mam nadzieje ze do meczu Anglii bede miec juz aktywacje

Zadzwoń do działu aktywacji i ich normalnie ponaglaj. Płacisz ? wymagasz :D Przeciesz on chyba musza tylko puścic sygnał na karte czyli to trwa z 25 minut :wink:

Anglicy grają o 17:00 to na pewno sie wyrobisz :)

Pozdro
Awatar użytkownika
Pisakk
Wraca do meritum

Post autor: Pisakk »

Nie odpisali i już chyba nie odpiszą...Więc jeśli Zaza nic Ci to nie przeszkodzi to przedryndaj do nich w poniedziałek. :? Ja będę miał najbliższe dni zawalone w związku z działaniami na uczelni więc czasu raczej nie znajde.

A co do "Eurotrip" to oglądałem ten film już jakiś czas temu. Najbardziej rozwaliła mnie ta scena bodajże na Słowacji, kiedy mając "tylko" 1.25$ nie wiedzieli na co mogą sobie tam pozwolić :lol: . Świetna scena - ten kto oglądał ten pewnie kojarzy!
Obrazek
Nuevo Mestalla Grand Opening - 2009/2010
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Trzeba postulaty napisać Pisakk. Szkoda ze nie odpisali. Ale jak mówiłe w poniedzialem przekręce. Oby tylko powiedzieli czy jest "szansa" leca w kulki.

Może by meila wysłać w czasie Ligi plus ekstra niby do gościa programu czyli przeczytają na bank przez "opublikowaniem" :lol: i "Wieszczu" rozwiaze temat z Witem Zelazko :wink: :lol:

Ta scena z 1.25 $ - bardzo dobra - "Zielony duszek" :wink: wypas ten trunek wygladał :D Na plaży tez dobre było :lol: Warto go zobaczyc jeszcze raz

Pozdro
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

*_For_zaza_Milan_* pisze:wypas ten trunek wygladał

Absynt bodajże :D i ten iście 'rodzinny' pocałunek :P
ODPOWIEDZ

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”