*_For_zaza_Milan_* pisze:
Słabo ? to powiedz czemu Lippi nadal szuka na ta pozycje gracza ? ?? Bo nie postawi na gracza który z przymusu zagrał tam dwa mecze Exclamation czyli narazie zapchaj dziura. Chcesz się założyć że po przyjściu Zebiny lub pełni sprawności Pessotto - Blasi usiadzie na ławke ? Bo gry pomocy nawet nie powacha Laughing ?
Czemu Lippi posadzil w poprzednim meczu (nie w ostatnim, tylko w jeszcze wczesniejszym) Gille na lawke? Lippiego nie zroumiesz. Co do Blasiego to moze Ci nie udowodnie ze jest dobrym prawym obronca, ale wyniki i gra przemawiaja za nim.
*_For_zaza_Milan_* pisze:Wytłumacz mi jedno trenerze od przygotowania to czemu jeden gra w klubie i kadrze a drugi nie ?
Ja wiem że Ty trener jesteś jakich mało Laughing ale chyba nie masz racji.
Tylko ze jak jedenymu sie da szanse, to jej nie marnuje, a Vieri
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba że prasa Lippi i kibice Azzurich nie maja Tylko Ty masz Lakier hehe lol
Taa, Lippi jest boski, Wlochy pod jego wodza graja genialnie.
*_For_zaza_Milan_* pisze:No to jak Ty nie wiesz o czym mówiło się ? a moze taka linia ? Zambro Nesta Canna Maldini ?
Maldini na prawej? Kolejna pozycja? Na prawej powinien grac Oddo ktroy jest w dobrej formie, a sorry Lippi jest nie omylny i wie ze Oddo jest za slaby do kadry.
*_For_zaza_Milan_* pisze:
A Gattuso w Milanie odpowiada za ofensywe Łypiący?? hehe. A np. Terry to snajler ?
Napisalem ze Gattuso jest zawodnikiem ofensywnym? Ma wieksze doswiadczenie od Blasiego.
Co mnie obchodzi ze Blasi nie strzela bramek? Grunt ze jest uniwersalnym graczem i znakomicie sie spisuje w defensywie. Stankovic moze to potwierdzic