AC Milan (zbiorczy)

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.

"Nowa krew" w defensywie (druga edycja)

Chivu (Roma)
9
11%
Bonera (Parma)
5
6%
Heitinga (Ajax)
8
9%
Kompany (Anderlecht)
12
14%
Sagnol (Bayern)
4
5%
Gallas (Chelsea)
3
4%
Yepes (PSG)
2
2%
Alex (PSV)
33
39%
Boumsong (Newcastle)
5
6%
Ujfalusi (Fiorentina)
4
5%

Liczba głosów: 85

Awatar użytkownika
RzuR
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: RzuR »

zaza:
jako pomocnik i zero bramke....
POMOCNIK...a nie egzekutor;)lowca bramek;) jednym slowem Superpipo:)

dobra,ale to temat rzeka-naprawde cieszy mnie jego powrot i mam nadzieje na jego wystep w pierwszym skladzie Milanu w meczu z JUVE :> :> :>

co do Gallasa-bylby niewatpliwie wielkim wzmocnieniem szczegolnie w okresie krytyki bloku defensywnego Milanu,faktycznie zgadzam sie-to prawdziwy rzeznik,mysle ze przy boku Paolo obral by nieco oglady i kultury gry,ale czy jest jakakolwiek opcja na to by wzmocnil rossonerich?pozyjemy-zobaczymy;narazie puscil ewidentnie oko do dzialaczy Milanu tym cukrowym textem o sukcesie i koszulkach itp.
ciekawe jak sprawa sie rozwinie:)

GRANDE CLUB,GRANDE STORIA

NOSTRO CUORE BIANCO-NERO

JUVENTUS 1897 TORINO
Dobry Źą!
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza »

Lakier Blasi w formie max ? Czyli Lippi ślepy ? a Capello robi zapchaj dziure od niechcenia 19 latek któremu szuka pozycji ? To w jakiej formie jak DP jak nie gra ? ?:>

RzuR o Gattuso mówi się rzeźnik to przerywanie akcji rywala. Ale swoje już strzelił. Czyli to marna toria że Blasi gra w pomocy ....Łowca bramek ? no właśnie czyli mam liczby przytoczyć Superpippo w serie A i LM ? Gdy był zdrowy ?

Ten okres krytyki to czy tylko w Twoich oczach ... Jakoś dziwne że Włosi znów przywracają temat by Maldini do kadry narodowej wrócił ... :shock: Przeciesz krytyka ? i tak ich akcja nic nie da bo Paolo juz podziekował. Jaka to krytyka jak jeden z obronców jest pewniekiem w kadrze narodowej ? a drugiego od roku bładaja do powrotu ... jak była by krytyka znaczyło by że jest bez formy ? nie ?

Gallas jest dla Mourinho ważnym graczem. Teraz na siłe gra na boku i to mu sie nie podoba. Ale Mourinho chyba zdaje sobie sprawe że nie ma sensu sprzedac Gallasa a kupic nowego gracza z którego przyjdzie mu płacic od 25 baniek bo tyle niby chciał dac za Andrade... Dla tego za piękne by prawdzie
wokulski
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: wokulski »

Superpippo to juz taki super nie jest od 2 sezonów i ja jakoś w niego wątpie,dla mnie on już nie jest tym samym pippo co kilka lat temu, w ataku Milanu powinin grać Sheva i Gilardino,a Pippo ławka.
A MELANŻ TRWA.LEGIA NA ZAWSZE Z POGONIĄ.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

wokulski pisze:w ataku Milanu powinin grać Sheva i Gilardino,a Pippo ławka.

nie zapominaj o Vieri'm. Na dzisiaj to forma Pippo jest niewiadomą. Może zagrać wspaniale, ale może też grać kompletne dno. Tak więc z Jego ocebą bym się wstrzymał ;)
Awatar użytkownika
Dombroś
Grafomania zaawansowana

Post autor: Dombroś »

Dla mnie także w napadzie powinien grać Sheva i Gilardino. Vieri będzie dobrym zawodnikiem na zmienanie kogoś tej dwójki a jak będzie miał dzień to nawet wygryźenie kogoś :wink: . A co do Pippo to jakoś nie mam przekonania ( i prawde mówiąc nigdy nie miałem). Nie lubię tego gracza , ale nie oznacza to że będe go wyzywał bo strzelec bramek jest jak nie patrzeć :wink: . I do tego wrócił po kontuzji to wogóle jedna wielka zagadka.... Ja tam najbardziej lubie pomoc Milanu :wink: . Pirlo, Seedorf, Gattuso - to jest to. A mam pytanie do większych fanów Milanu niż ja :wink: . Vogel chyba przeszedł do nich nie?? Z nim związane jest moje pytnie.. Vogel to napastnik czy pomocnik ???
Obrazek
"Nie lubię oglądać Ronaldinho, bo wiem, że nigdy nie będę grał tak jak on"- F.Torres
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Dombroś pisze:Vogel to napastnik czy pomocnik ???
Pomocnik ;)

Dombroś pisze:Pirlo, Seedorf, Gattuso

zamiast Seedorf'a mogłbyś tam dać Kakę. Bo Clarence to chyba nie gra tego co powinien. A Kaka świeci formą wręcz ;)

P.S. Ale i tak bardziej mi imponuje pomoc Juve :D
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Lakier »

*_For_zaza_Milan_* pisze:Lakier Blasi w formie max ? Czyli Lippi ślepy ? a Capello robi zapchaj dziure od niechcenia 19 latek któremu szuka pozycji ?

Moze powiesz ze Blasi slabo gra na prawej obronie. IMHO jest jednym z lepszych wlochow na tej pozycji (mam nadzieje ze z nim bedzie podobnie jak z Zambro), a Zambro w jakim wieku zostal 'przerobiony' na obronce? i co? teraz jest najlepszym lewym obronca swiata.
*_For_zaza_Milan_* pisze:RzuR o Gattuso mówi się rzeźnik to przerywanie akcji rywala. Ale swoje już strzelił. Czyli to marna toria że Blasi gra w pomocy ....Łowca bramek ?

Blasi w Juventusie nie musi strzelac bramek.

*_For_zaza_Milan_* pisze:no właśnie czyli mam liczby przytoczyć Superpippo w serie A i LM ? Gdy był zdrowy ?
Pippo jak pippo, IMHO uwazam ze ma najlepszy 'nos strzelecki' na swiecie.
*_For_zaza_Milan_* pisze:
Ten okres krytyki to czy tylko w Twoich oczach ... Jakoś dziwne że Włosi znów przywracają temat by Maldini do kadry narodowej wrócił ... Shocked Przeciesz krytyka ? i tak ich akcja nic nie da bo Paolo juz podziekował.

Taa, i za kogo by mial grac? Cannavaro? Neste? Czy moze za Zambrotte?
*_For_zaza_Milan_* pisze:To w jakiej formie jak DP jak nie gra ? ?Łypiący

Zapewne w lepszej niz Vieri.
:)
Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- »

bagg pisze:Dombroś napisał:
Vogel to napastnik czy pomocnik ???

Pomocnik
Dokłądniej defensywny pomocnik prawy/srodek/lewy czyt. uniwersalny :lol:
Dombroś pisze: A co do Pippo to jakoś nie mam przekonania ( i prawde mówiąc nigdy nie miałem). Nie lubię tego gracza , ale nie oznacza to że będe go wyzywał bo strzelec bramek jest jak nie patrzeć

rozumiem. Ja go lubie nawet bardzo on umie sie znalesc w polu karnym i ma doskonały instynk strzelecki tyle ze po kontuzji moze mu byc ciezko wrocic do formy jaka prezentował 2 lata temu.
Carlo mowi ze moze wystapic w meczu z Calgiary 8)
Forza Milan :mrgreen:
Obrazek
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

Lakier pisze:Moze powiesz ze Blasi slabo gra na prawej obronie. IMHO jest jednym z lepszych wlochow na tej pozycji (mam nadzieje ze z nim bedzie podobnie jak z Zambro), a Zambro w jakim wieku zostal 'przerobiony' na obronce? i co? teraz jest najlepszym lewym obronca swiata.

Słabo ? to powiedz czemu Lippi nadal szuka na ta pozycje gracza ? ?? Bo nie postawi na gracza który z przymusu zagrał tam dwa mecze :!: czyli narazie zapchaj dziura. Chcesz się założyć że po przyjściu Zebiny lub pełni sprawności Pessotto - Blasi usiadzie na ławke ? Bo gry pomocy nawet nie powacha :lol: ?

Zambro najlepszy ? 100% racji. No moze nie do konca hmmm jeden z trzech najlepszych lewych obronców swiata. Niestety nie da się ich połaczyć a szkoda ...

A Gattuso w Milanie odpowiada za ofensywe :>?? hehe. A np. Terry to snajler ?

Lakier pisze:Taa, i za kogo by mial grac? Cannavaro? Neste? Czy moze za Zambrotte?

No to jak Ty nie wiesz o czym mówiło się ? a moze taka linia ? Zambro Nesta Canna Maldini ? I tak nic z tego bo nie przekonaja Paolo do powrotu....

Lakier pisze:Zapewne w lepszej niz Vieri.

Wytłumacz mi jedno trenerze od przygotowania to czemu jeden gra w klubie i kadrze a drugi nie ?

Ja wiem że Ty trener jesteś jakich mało :lol: ale chyba nie masz racji.

Chyba że prasa Lippi i kibice Azzurich nie maja Tylko Ty masz Lakier hehe lol
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

*_For_zaza_Milan_* pisze:Terry to snajler ?

yyy a kto to jest snajler? :roll: Bo być może Terry nim jest tylko ja nie wiem kto to jest snajler? Może Ci o Snejider'a chodziło? Jeśli tak to Cię uświadamiam, że Terry to nie Wesley ;)
Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

bagg pisze:yyy a kto to jest snajler? Bo być może Terry nim jest tylko ja nie wiem kto to jest snajler? Może Ci o Snejider'a chodziło? Jeśli tak to Cię uświadamiam, że Terry to nie Wesley
opłacało sie nabic posta kazdy dobrze wie ze chodziło mu o snjapera.

Co Vieriego to ja nie rozumiem czemu jest w kadze rowniez nie rozumiem co tam robi Del Piero przeciez sa lepsi od nich np. Bonazzoli
Obrazek
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki

:lol: :lol: snajler czy snajper ważne że strzela :wink: a i broni jak mało kto :D

Hunter Bonazzoli miał żal do Lippiego :roll: ze go nie powołał. A jeszcze moze dojśc Cassano może Pazzini :!; Atak Gila Pizzini to przyszłośc Azzurich :wink: nawet 4-3-3 i z przodu Pazzini - Gila - Cassano :twisted:
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:opłacało sie nabic posta kazdy dobrze wie ze chodziło mu o snjapera.

no zobacz jaki ja intelientny. Tak po cichutku po kryjomu nabiłem sobie posta. Yeah :D Kto to jest Snjaper? :> kurczę bo ja naprawdę nie wiem.

Pozdro

A żeby nie było, że nie na temat. Uważam, że Kaka to bardzo dobry piłkarz.
Lakier
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Lakier »

*_For_zaza_Milan_* pisze: Słabo ? to powiedz czemu Lippi nadal szuka na ta pozycje gracza ? ?? Bo nie postawi na gracza który z przymusu zagrał tam dwa mecze Exclamation czyli narazie zapchaj dziura. Chcesz się założyć że po przyjściu Zebiny lub pełni sprawności Pessotto - Blasi usiadzie na ławke ? Bo gry pomocy nawet nie powacha Laughing ?

Czemu Lippi posadzil w poprzednim meczu (nie w ostatnim, tylko w jeszcze wczesniejszym) Gille na lawke? Lippiego nie zroumiesz. Co do Blasiego to moze Ci nie udowodnie ze jest dobrym prawym obronca, ale wyniki i gra przemawiaja za nim.

*_For_zaza_Milan_* pisze:Wytłumacz mi jedno trenerze od przygotowania to czemu jeden gra w klubie i kadrze a drugi nie ?

Ja wiem że Ty trener jesteś jakich mało Laughing ale chyba nie masz racji.

Tylko ze jak jedenymu sie da szanse, to jej nie marnuje, a Vieri :roll:
*_For_zaza_Milan_* pisze:Chyba że prasa Lippi i kibice Azzurich nie maja Tylko Ty masz Lakier hehe lol
Taa, Lippi jest boski, Wlochy pod jego wodza graja genialnie.

*_For_zaza_Milan_* pisze:No to jak Ty nie wiesz o czym mówiło się ? a moze taka linia ? Zambro Nesta Canna Maldini ?
Maldini na prawej? Kolejna pozycja? Na prawej powinien grac Oddo ktroy jest w dobrej formie, a sorry Lippi jest nie omylny i wie ze Oddo jest za slaby do kadry.

*_For_zaza_Milan_* pisze: A Gattuso w Milanie odpowiada za ofensywe Łypiący?? hehe. A np. Terry to snajler ?

Napisalem ze Gattuso jest zawodnikiem ofensywnym? Ma wieksze doswiadczenie od Blasiego.

Co mnie obchodzi ze Blasi nie strzela bramek? Grunt ze jest uniwersalnym graczem i znakomicie sie spisuje w defensywie. Stankovic moze to potwierdzic :wink:
:)
Awatar użytkownika
Rapid Eye Movement

bagg pisze:A żeby nie było, że nie na temat. Uważam, że Kaka to bardzo dobry piłkarz.
a ja tak nie uwazam
Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”