pytałem co wygrała.
Tenis
Tenis
Nawet nie zauważyłem

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4326
- Kibicuję: AC Milan
Tenis
Finał Wimbledonu, 2x półfinał AO, ćwierćfinał RG, wiceliderka rankingu - nikt z naszego kraju przed nią tyle nie osiągnął w tenisie. Dużo dzieciaków zaczęło grać bo Radwańska. Nie wygrała szlema ale nikt z naszych nie był tego tak blisko jak ona.
Life is an unexpected journey
- wianuch
- Lider Drużyny

- Reputacja: 38
Tenis
No wiec wlasnie, 13 lat kariery, z 10 lat w top7-top3, w miedzy czasie ze 30 kobiet na tym bezrybiu zdobylo szlema, a Radwa raz byla w finale Wimbledonu...
"Bóg jest Francuzem. Bóg to Zinedine Zidane"
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2749
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Tenis
Szkoda, ale ostatni czas to był tylko spadek w dół. Po za tym od ślubu chyba sport zszedł na drugi plan.
Ale dzięki Aga za wiele wspaniałych i cudownych chwil

Ale dzięki Aga za wiele wspaniałych i cudownych chwil
Iga Świątek zapowiada się dobrze
-
Samuel Eto'o
- Rezerwowy

- Reputacja: 26
Tenis
Ona nic nie musiała. Ile mogła tyle zrobiła. Nie była faworytka wielkich szlemow czy igrzysk.
- EndriuK
- Lider Drużyny

- Reputacja: 328
Tenis
Jej to już się chyba po prostu nie chciało grać, może i liczyła na wygranie jakiegoś szlema, ale zobaczyła, że droga, którą poszła jej tego nie przyniesie. Mogłaby sobie pewnie jeszcze popykać, coś zarobić, wygrać jakiś turniej, ale szlem to już raczej marzenie, a tego w sumie jej brakuje. Coś tam ostatnio przebąkiwała, że ma problem z prawą stopą i w zasadzie jest ona jak wrak, ale bardziej chyba już się wypaliła i zniechęciła do dalszej gry.
Mimo wszystko szacunek jej się należy. Trochę lat z małymi sukcesami na światowej arenie nas reprezentowała. No i jak to w tenisie, od początku nie jest łatwo i trzeba sporo wytrwałości, by dojść wysoko.
Mimo wszystko szacunek jej się należy. Trochę lat z małymi sukcesami na światowej arenie nas reprezentowała. No i jak to w tenisie, od początku nie jest łatwo i trzeba sporo wytrwałości, by dojść wysoko.
-
Samuel Eto'o
- Rezerwowy

Tenis
Czekamy na wielki hit Djoko - Federer. Bo chyba innego acenariusza niz taki final nie bedzie. Jedynie ,,wpadke"" moze zrobic Roger z Zverevem.
-
Samuel Eto'o
- Rezerwowy

Tenis
Zverev zwycięza w turnieju w Londynie.
Tenis
Co ona teraz rodzi dziecko, czy rozjebała sobie przyczepy ?
Ja ją pamiętam z 2005 roku i juniorskiego Wimbledonu. piękne czasy u mnie BTW
Jak przepierdoli hajs i będzie chciała dorobić to zawsze ma drzwi otwarte. Szanuje i uwielbiam, piękna nasza Isia.
Ja ją pamiętam z 2005 roku i juniorskiego Wimbledonu. piękne czasy u mnie BTW
Jak przepierdoli hajs i będzie chciała dorobić to zawsze ma drzwi otwarte. Szanuje i uwielbiam, piękna nasza Isia.