Jak będę je miał to dam ci znać.
Formula 1
Formula 1
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Formula 1
[k****] serio? FIA wprowadziła system punktacji w innych seriach wraz z minimalną liczbą punktów potrzebnych do zdobycia superlicencji niezbędnej do startu w F1. Uwierz, że jeżeli jakiś Korzewka był choćby w 1/10 blisko jej wywalczenia, byłby już dawno osobą publiczną
Zachodzące słońce reprezentuje śmierć
Formula 1
Dziecko drogie, jesteś chamem i prostakiem, nie dosc ze mnie tu z nazwiska próbujesz wypisac, to jeszcze z błędem.
Ogarnij się, i ciesz że mieszkasz daleko. bez odbioru.
Ogarnij się, i ciesz że mieszkasz daleko. bez odbioru.
- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2275
Formula 1
Kosa zostaw.
HMK, ja bym się na twoim miejscu bał:
https://www.facebook.com/edward.korzekwa.92?ref=br_rs
wygląda groźnie.
HMK, ja bym się na twoim miejscu bał:
https://www.facebook.com/edward.korzekwa.92?ref=br_rs
wygląda groźnie.
Formula 1
Nie muszę groźnie wyglądać, wręcz przeciwnie. Najwazniejsza jest głowa, a nie jak człowiek wygląda. Pozdro600.
Formula 1
XD każdy kto ma realną szansę jeździć w Formule 1 jest osobą publiczną znaną z nazwiska, ja tam kibicuję, abyś był powyżej top10(da się być powyżej top 10?) staruszku 
Zachodzące słońce reprezentuje śmierć
Formula 1
cloner pisze: Jak ja wyłożę 20 baniek to i ja dostanę miejsce w F1![]()
Kubicy życzę jak najlepiej i obym się mylił i nasz rodak walczył o podium, a nie tylko top10, o którym pisałem.
Panowie co raz bliżej(bo brakuje tylko oficjalki) po 8-miu latach ogromnej wiary,pisania tutaj,mówienia znajomym,że wróci jeszcze do F1
Warto było być wyśmiewanym,czekać - a RK wykazał,ogromny hart ducha - w ciągu 8 lat 17 razy stawał na stole operacyjnym by wrócić tam gdzie jego miejsce
Może i Williams jest najgorszym bolidem,może ciężko będzie zdobywać nim punkty - ale widok,że znów Polak i to nie cloner będzie jeździł bolidem jest ogromną radością...Stawiam,wszystko że Williams będzie wstanie wywalczyć więcej punktów niż w tym sezonie...
Nieoficjalnie mówi się,że kontrakt na 2 lata,a RK w trakcie tej przerwy jeździł w symulatorze RedBulla i miał podobne czasy jak Verstappen i Ricciardo

Formula 1
Serio? to czemu tu na forum tak wielu zgrywa ekspertów od kibicowania nie chodząc na mecze?
Formula 1