Tak, dokładnie.bagg pisze:Absynt bodajże
On naprawdę ma taki czaderski kolor i wywołuje halucynacje?
Każdy wie, jakie sceny mnie się najbardziej podobają, ale ta ze Słowacją jest meeeega
Chociaż Amsterdam też był niezły

bagg pisze:mi się podobał hymn MU w wykonaniu głównego bohatera

Oni to wiedza po liczbie abonentów który są "z nimi" tylko dla piłkiPisakk pisze:Ale niech wiedzą, że tu ludzie chcą oglądać więcej piłki (no i czasem jakiś filmik :fajka: )!

Zawsze się dziwiłem dlaczego na Polsacie Sport dają tyle powtórek? Teraz już wiem! Zawsze znajdzie się jakiś muł, który to ogląda.Mikusinski pisze:A potem różne ciekawe powtórki.

Loczek pisze:No i te fatalne powtórki, nie tylko meczy nie mających znaczenia w Serie A, ale i meczy potwornie nudnych, przy których flaki zaczynają nam wędrować w górę, 0:0, czy 1:0, to jednak nie są zawody godne porządnego kanału sportowego. No cóż, każdy ideał ma czasem pryszcza
Ja mam na dodatek jeszcze Canal + , i tym bardziej sie nie nudze .Mikusinski pisze:W weekendy sie nie nudzę, ponieważ całą sobotę i niedzielę, mam zaplanowaną na mecze.
Mecze Serie A są z założenia nudne. Na Polsacie puszczają Viola _ Empoli. Końcowy wynik brzmi 1:0 jak w 95% przypadkach wyników z SerieA. Dla mnie włoska liga jest nudna, badziewna i nawet siłą nikt nie zmusi mnie do jej oglądania. Tak serio mówiąc, to już wolę obejrzeć Orange Ekstraklasę. Tam, choć gra nie stoi na wysokim poziomie nie jest nudnokaczy pisze:Oni wybierają te mecze jeszcze wtedy kiedy sie nie odbylyWiec nie maja większego woplywu na tro czy mecz bedzie nudny czy nie.