DERBY SA NASZE RTS DERBY SA NASZE
Widzew Łódź (zbiorczy)
Już jutro. Najwieksze derby w Polsce.
Będzie bardzo trudny mecz, ale mam nadzieję, że i piłkarze, i kibice zrobią wspaniałe widowisko. O zwycięstwo będzie bardzo trudno, ale jeśli Widzew zagra tak jak z Zagłębiem Sosnowiec, to może wygrac bardzo wysoko. Mnie osobiście usatysfakcjonuje skromne zwycięstwo 1:0.
Będzie bardzo trudny mecz, ale mam nadzieję, że i piłkarze, i kibice zrobią wspaniałe widowisko. O zwycięstwo będzie bardzo trudno, ale jeśli Widzew zagra tak jak z Zagłębiem Sosnowiec, to może wygrac bardzo wysoko. Mnie osobiście usatysfakcjonuje skromne zwycięstwo 1:0.
Ja Widzewowi życze awansu do 1 ligi , bo pomimo że tego klubu zbytnio nielubię to super by było pójsć na taki mecz Legia - Widzew.
Ostatnio zmieniony 16 paź 2005, 19:32 przez wokulski, łącznie zmieniany 1 raz.
A MELANŻ TRWA.LEGIA NA ZAWSZE Z POGONIĄ.
LISTKIEWICZ - odejdzwidzew.pl pisze: Komisja Odwoławcza PZPN uchyliła w piątek nałożoną przez Wydział Dyscypliny PZPN karę dziewięciu ujemnych punktów za rzekome nieprawidłowości w przekształceniach w łódzkim klubie.
Utrzymana może zostać kara finansowa. Decyzja w tej sprawie zostanie podjęta na kolejnym posiedzeniu
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
A za co niby mieli dostac kare, za luki w polskim prawie
Nie panikuj cie prosze 
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice

http://smitu.blog.onet.pl/
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice

http://smitu.blog.onet.pl/
-
bartek21siwy
- Ja tu tylko nabijam
- Reputacja: 0
-
bartek21siwy
- Ja tu tylko nabijam
Nareszcie WIDZEW pokazał klasę
Tylko tak dalej panowie
Widzew - Świt
4:0
1:0 Grzelak (30 )
2:0 Grzelak (58 )
3:0 Lato (82- karny )
4:0 Lato (88 )
Widzew: Holewiński- Białek, Szeliga, Iwan (74 Kardasz), Lato, Kuzera (46 Świerblewski), Pawlak, Grzelak (71 Maras), Wawrzyniak, Klepczyński, Wyczałkowski
Świt: Misztal- Reginis, Mosór, Łowicki (55 Oamen), Cieśla, Bajera, Stachowiak, Konopka, Kęska (49 Misiura), Bluszcz, Wrzesiński
Sędzia: Mariusz Rogaliki (Śląski ZPN)
Zawodnik meczu: Jarosław Lato
Widzew - Świt
1:0 Grzelak (30 )
2:0 Grzelak (58 )
3:0 Lato (82- karny )
4:0 Lato (88 )
Widzew: Holewiński- Białek, Szeliga, Iwan (74 Kardasz), Lato, Kuzera (46 Świerblewski), Pawlak, Grzelak (71 Maras), Wawrzyniak, Klepczyński, Wyczałkowski
Świt: Misztal- Reginis, Mosór, Łowicki (55 Oamen), Cieśla, Bajera, Stachowiak, Konopka, Kęska (49 Misiura), Bluszcz, Wrzesiński
Sędzia: Mariusz Rogaliki (Śląski ZPN)
Zawodnik meczu: Jarosław Lato
Przez pewien okres czasu nie będę aktywny na tym forum. Proszę więc, o "nie banowanie" mojego konta.
-
leszczu119
Zanosi ,sie na to ,ze Grzelak bedzie krolem strzelcow
choc do konca jeszcze daleko to mysle ,ze nim zostanie
Miejmy nadzieje ,ze po dwoch latach nieobecnosci powrocimy do Ekstraklasy i pokazemy Legii kto rzadzi
Dzieki Bogu nie odjeli nam tych punktow ,bo bylo by zle (ufff)
FORZA WIDZEW
Miejmy nadzieje ,ze po dwoch latach nieobecnosci powrocimy do Ekstraklasy i pokazemy Legii kto rzadzi
Dzieki Bogu nie odjeli nam tych punktow ,bo bylo by zle (ufff)
FORZA WIDZEW
Juventus & Widzew
-
bartek21siwy
- Ja tu tylko nabijam
Ja nie wiem czy oni specjalnie tak robią, czy rzeczywiście są tacy ciency... Przecież to wstyd przegrać z taką drużyną! Dobrze, że wygraliśmy ze Świtem, bo po tej kolejce bylibyśmy za ŁKS-em. Straszne...
Przez pewien okres czasu nie będę aktywny na tym forum. Proszę więc, o "nie banowanie" mojego konta.