Widzew Łódź (zbiorczy)

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
kieres
Junior
Junior
Reputacja: 0

Post autor: kieres »

Widzew wygrał z Polonia po golu Pawlaka w 3 minucie meczu 8)

DERBY SA NASZE RTS DERBY SA NASZE :!:
Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: marcin90 »

Już jutro. Najwieksze derby w Polsce.
Będzie bardzo trudny mecz, ale mam nadzieję, że i piłkarze, i kibice zrobią wspaniałe widowisko. O zwycięstwo będzie bardzo trudno, ale jeśli Widzew zagra tak jak z Zagłębiem Sosnowiec, to może wygrac bardzo wysoko. Mnie osobiście usatysfakcjonuje skromne zwycięstwo 1:0.
Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

Szkoda. Nie dość, że były to derby bez kibiców łKS-U, to na dodatek Widzew zremisował po błedach Kościukiewicza. Ten bramkarz zawala nam ostatnio sporo bramek. Na dodatek w dzisiejszym meczu ze Szczakowianką pierwsza bramka to również jego zasługa. Ciekawe czemu nie zagra Holewiński.
wokulski
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: wokulski »

Ja Widzewowi życze awansu do 1 ligi , bo pomimo że tego klubu zbytnio nielubię to super by było pójsć na taki mecz Legia - Widzew.
Ostatnio zmieniony 16 paź 2005, 19:32 przez wokulski, łącznie zmieniany 1 raz.
A MELANŻ TRWA.LEGIA NA ZAWSZE Z POGONIĄ.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Post autor: cloner »

widzew.pl pisze: Komisja Odwoławcza PZPN uchyliła w piątek nałożoną przez Wydział Dyscypliny PZPN karę dziewięciu ujemnych punktów za rzekome nieprawidłowości w przekształceniach w łódzkim klubie.

Utrzymana może zostać kara finansowa. Decyzja w tej sprawie zostanie podjęta na kolejnym posiedzeniu
LISTKIEWICZ - odejdz :!: nie rob wiecej wiochy w polskiej pilce :!:
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Smithu »

A za co niby mieli dostac kare, za luki w polskim prawie :? Nie panikuj cie prosze :?
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice
Obrazek
http://smitu.blog.onet.pl/
bartek21siwy
Ja tu tylko nabijam

Post autor: bartek21siwy »

No i za kilka godzin meczyk WIDZEW - Świt. Teraz to już muszą wygrać... Panowie, trzeba pokazać kto rządzi w II lidze :!:

Obstawiam wynik meczu: 3 - 1 dla Widzewka :!:
Przez pewien okres czasu nie będę aktywny na tym forum. Proszę więc, o "nie banowanie" mojego konta.
bartek21siwy
Ja tu tylko nabijam

Nareszcie WIDZEW pokazał klasę :!: Tylko tak dalej panowie :!:

Widzew - Świt :arrow: 4:0

1:0 Grzelak (30 )
2:0 Grzelak (58 )
3:0 Lato (82- karny )
4:0 Lato (88 )

Widzew: Holewiński- Białek, Szeliga, Iwan (74 Kardasz), Lato, Kuzera (46 Świerblewski), Pawlak, Grzelak (71 Maras), Wawrzyniak, Klepczyński, Wyczałkowski

Świt: Misztal- Reginis, Mosór, Łowicki (55 Oamen), Cieśla, Bajera, Stachowiak, Konopka, Kęska (49 Misiura), Bluszcz, Wrzesiński

Sędzia: Mariusz Rogaliki (Śląski ZPN)

Zawodnik meczu: Jarosław Lato
Przez pewien okres czasu nie będę aktywny na tym forum. Proszę więc, o "nie banowanie" mojego konta.
kaka17
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: kaka17 »

widzew jest najlepszy wczoraj bylem na meczu i chlopaki juz coraz lepiej sie prezentuja oby tak dlaej Tylko widzew RTS
leszczu119

Widzew Najlepszy

Post autor: leszczu119 »

4:0 ze Świtem mówi samo za siebie :D
wokulski
Trampkarz
Trampkarz

Post autor: wokulski »

Gratuluje wyniku.Obyście awansowali do 1 ligi,to zamiast z KSP byłby mecz o podwyższonym ryzyku z RTS.
A MELANŻ TRWA.LEGIA NA ZAWSZE Z POGONIĄ.
leszczu119

Post autor: leszczu119 »

I niech mi ktoś powie, że taka Legia nie chce Widzewa w I lidze. Widzew - Legia to co innego niż Zagłębie - Legia Legia-Odra
Na zawsze Widzew Łódź 8)
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer »

Zanosi ,sie na to ,ze Grzelak bedzie krolem strzelcow :twisted: choc do konca jeszcze daleko to mysle ,ze nim zostanie :D

Miejmy nadzieje ,ze po dwoch latach nieobecnosci powrocimy do Ekstraklasy i pokazemy Legii kto rzadzi :wink: :lol:

Dzieki Bogu nie odjeli nam tych punktow ,bo bylo by zle (ufff)

FORZA WIDZEW
Juventus & Widzew
Awatar użytkownika
marcin90
Rezerwowy
Rezerwowy

:evil: :evil: Porażka z Górnikiem Polkowice. Jak oni tak mogą. Szkoda staconych punktów. Znowu będzie nerwowa końcówka sezonu. :evil: :evil:
bartek21siwy
Ja tu tylko nabijam

Ja nie wiem czy oni specjalnie tak robią, czy rzeczywiście są tacy ciency... Przecież to wstyd przegrać z taką drużyną! Dobrze, że wygraliśmy ze Świtem, bo po tej kolejce bylibyśmy za ŁKS-em. Straszne...
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”