!
Serwis o Michaelu Owenie
Zapraszam na stronę o Michael'u Owen'ie. Newsy, bramki, serdecznie zapraszam i myślę że spędzicie tam miło czas 
Jeszcze raz zapraszam
Jeszcze raz zapraszam
Wasze fotki z pilkarzami
Tu wklejajcie badz dawajcie linki do takich fot...Badz autografow
Fajne strony piłkarskie
Jakie znacie strony piłkarskie nie dotyczące jednego klubu oprócz www.pilka.pl

- Yukasz
- Basket fan hooligan
- Reputacja: 0
- Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo
www.primieradivision.pl
www.seriea.pl
I wszystkie tego typu (są na nich linki do innych lig). Przydatne dla kogoś kto się interesuje daną ligą.
www.seriea.pl
I wszystkie tego typu (są na nich linki do innych lig). Przydatne dla kogoś kto się interesuje daną ligą.
Moja ulubiona strona piłkarska:
www.realmadrid.pl i www.realmadryt.com.pl
Jak domena wskazuje są to Polskie strony klubowe Realu Madryt
Wchodze też na http://www.kicker.pl (jak działa).
www.realmadrid.pl i www.realmadryt.com.pl
Jak domena wskazuje są to Polskie strony klubowe Realu Madryt
Wchodze też na http://www.kicker.pl (jak działa).

Nie przeczytales chyba dokladnie tematu
Fabregas pisze:Jakie znacie strony piłkarskie nie dotyczące jednego klubu oprócz www.pilka.pl
muzyka:)
Jaka muzyka wg was najbardziej pasuje do piłki nożnej?
Może coś z Fify?
Może coś z Fify?
zachwycam jak nakata:)
Wiele gier typu Escape (pokoje)
Mam nadzieję że mogę polecić Wam tę stronkę, ponieważ to blog a nie forum czyli nie stanowi dla Was zagrożenia.
Graliście kiedyś w gierki Escape (lub inaczej nazywane - pokoje)? Jeśli nie to spróbujcie. Polegają głównie na tym że znajdujesz się z zamkniętym domu (pokoju) i musisz się wydostać... na przeróżne sposoby. Albo jeśli lubisz myśleć, rozwiązywać łamigłówki i zagadki - na tej stronie są takie gry. Szczerze polecam.
Aby strona poprawnie się wyświetlała, najlepiej uzyć przeglądarki IE.
Natomiast tu znajdziecie Escape'y offline.
Graliście kiedyś w gierki Escape (lub inaczej nazywane - pokoje)? Jeśli nie to spróbujcie. Polegają głównie na tym że znajdujesz się z zamkniętym domu (pokoju) i musisz się wydostać... na przeróżne sposoby. Albo jeśli lubisz myśleć, rozwiązywać łamigłówki i zagadki - na tej stronie są takie gry. Szczerze polecam.
Aby strona poprawnie się wyświetlała, najlepiej uzyć przeglądarki IE.
Natomiast tu znajdziecie Escape'y offline.
Co do dziennikarstwa sportowego - to z mojej wiedzy wynika, że taki kierunek nie jest dostepny na żadnej polskiej uczelni państwowej - słyszałem o takiej specjalności na którymś z AWFów, ale potwierdzenia nie znalazłem.
Taki kierunek oferuje kilka szkół prywatnych - w Warszawie czy we Wrocławiu, jednak poziom tych szkół za wysoki nie jest - i nie tylko dlatego, że są to szkoły prywatne (niestety w Polsce panuje taka opinia - szkoła prywatna to szkoła dla debili z kasą - nic bardziej mylnego).
Sam rozważałem dziennikarstwo i jego sportowe odłamy - zrezygnowałem jednak z tych planów gdyż po skończeniu tego kierunku nie ma żadnej gwarancji na znalezienie zatrudnienia w tej branży. Znacie jakiś cenionych dziennikarzy, którzy są po dziennikarstwie? Zazwyaczaj są to studia, który nie przygotowują do wykonywania zawodu - teoria góruje nad praktyką, a nauki jest bardzo mało.
Inna sprawa to branża dziennikarska i możliwości znalezienia w niej pracy. Jest to zamknięte środowisko - porównałbym je do sytuacji prawników. Musisz mieć wielki talent, albo znajomości (w większości przypadków to drugie).
Ale mimo wszystko pozdrowienia dla pasjonatów.
Powodzenia.
Taki kierunek oferuje kilka szkół prywatnych - w Warszawie czy we Wrocławiu, jednak poziom tych szkół za wysoki nie jest - i nie tylko dlatego, że są to szkoły prywatne (niestety w Polsce panuje taka opinia - szkoła prywatna to szkoła dla debili z kasą - nic bardziej mylnego).
Sam rozważałem dziennikarstwo i jego sportowe odłamy - zrezygnowałem jednak z tych planów gdyż po skończeniu tego kierunku nie ma żadnej gwarancji na znalezienie zatrudnienia w tej branży. Znacie jakiś cenionych dziennikarzy, którzy są po dziennikarstwie? Zazwyaczaj są to studia, który nie przygotowują do wykonywania zawodu - teoria góruje nad praktyką, a nauki jest bardzo mało.
Inna sprawa to branża dziennikarska i możliwości znalezienia w niej pracy. Jest to zamknięte środowisko - porównałbym je do sytuacji prawników. Musisz mieć wielki talent, albo znajomości (w większości przypadków to drugie).
Ale mimo wszystko pozdrowienia dla pasjonatów.
Powodzenia.
...
kostek pisze:Co do dziennikarstwa sportowego - to z mojej wiedzy wynika, że taki kierunek nie jest dostepny na żadnej polskiej uczelni państwowej - słyszałem o takiej specjalności na którymś z AWFów, ale potwierdzenia nie znalazłem.
Panstwowej rzeczywiscie nie ma, o takim kierunki istnieja jedynie studia prywatne i to jest dosc przykre. Bo niestety bardzo duzo gotowki musze wydac na to by studiowac to co mi najbardziej odpowiada.
kostek pisze:szkoła prywatna to szkoła dla debili z kasą - nic bardziej mylnego
Dokladnie, jest wiele osob ktore po prostu wybraly kierunek na prywatnej uczelni bo nie bylo takiego na dziennych. Do takich osob i ja sie zaliczam. Jednak dla mnie studia to tylko zdobywanie papierka, bardziej liczy sie to co robie poza nimi.
kostek pisze:ma żadnej gwarancji na znalezienie zatrudnienia w tej branży
Tylko zauwaz ze po rzadnym kierunku w tym kraju nie masz pewnosci znalezienia pracy w zawodzie.
Raczej niekostek pisze:Znacie jakiś cenionych dziennikarzy, którzy są po dziennikarstwie?
kostek pisze:Zazwyaczaj są to studia, który nie przygotowują do wykonywania zawodu - teoria góruje nad praktyką, a nauki jest bardzo mało.
Chyba odwrotnie, kazdy ceniony dzienikarz ma wiecej praktyki niz teorii.
kostek pisze:Inna sprawa to branża dziennikarska i możliwości znalezienia w niej pracy. Jest to zamknięte środowisko - porównałbym je do sytuacji prawników. Musisz mieć wielki talent, albo znajomości (w większości przypadków to drugie).
Dodalbym jeszcze jeden warunek. Kasa, jezeli masz kase rowniez mozesz sie przebic. Ale jak juz wspomniales najwazniejsze sa znajomosci. Dla przykladu z autopsji moge powiedziec ze nawet znalezenie praktyk na dziennikarstwie czasem graniczy z cudem. Sa ludzie ktorzy na 3 (ostatnim roku) nie moge skonczyc praktyk, a nawet ich rozpoczac. A ja farciarz jestem poczatkujacym studentem dziennikarstwa a juz praktyki mam w 90 % zalatwione. Musze tylko przetransferowac papiery i dopiac wszystko na ostatni guzik.
kostek pisze:Ale mimo wszystko pozdrowienia dla pasjonatów.
Nie dzieki.
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice

http://smitu.blog.onet.pl/
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice

http://smitu.blog.onet.pl/
ZAPISZ SIE DO OFICIALNEGO FAN CLUBU JUVENTUSU !!
Witam !!
W imieniu calego JuvePoland Club zachecam Was serdecznie do wstapienia w nasze szeregi. Chcesz jezdzic na mecze Juve?? Chcesz spotykac sie z fanami przy okazji kazdego meczu?? Chcesz dostawac oficialne gadzety i miec oficialna karte fana Juve?? Chcesz miec znizki w JuveStore?? Chcesz byc zarejestrowany w Juventusie. To wszystko i duzo wiecej umizliwia Ci Juve Poland Club. Wszelkie informacje znajduja sie na nszej stronie:
Mozecie tu rowniez poczytac o dopiero co zakonczonym wypadzie do Monachium na mecz Bayern - Juve
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=2014
W imieniu calego JuvePoland Club zachecam Was serdecznie do wstapienia w nasze szeregi. Chcesz jezdzic na mecze Juve?? Chcesz spotykac sie z fanami przy okazji kazdego meczu?? Chcesz dostawac oficialne gadzety i miec oficialna karte fana Juve?? Chcesz miec znizki w JuveStore?? Chcesz byc zarejestrowany w Juventusie. To wszystko i duzo wiecej umizliwia Ci Juve Poland Club. Wszelkie informacje znajduja sie na nszej stronie:
Mozecie tu rowniez poczytac o dopiero co zakonczonym wypadzie do Monachium na mecz Bayern - Juve
http://www.swiatpilki.com/viewtopic.php?t=2014
www. <----- opinia
Mam pytanie.
Co sądzicie o www.?? Znacie wogóle tą stronkę??? Co się wam w niej podoba, a co was denerwuje ???
Wypowiedzcie się .....
Co sądzicie o www.?? Znacie wogóle tą stronkę??? Co się wam w niej podoba, a co was denerwuje ???
Wypowiedzcie się .....
Spierdalajcie