Mam podobne odczucia odnośnie Aleni. Nie widzę w nim żadnego potencjału, ok jest młody, ale dostając szanse nie pokazuje zupełnie niczego. Ot zwyczajny przeciętniak, który zapewne skończy w jakimś średniaku. To już ten Puig powinien dostawać więcej szans, ma przebłyski i czuje grę.h1893230 pisze: ↑13 kwie 2019, 19:01
dzis mecz w huiesce. ale ja o jedym pilkarzu. alena. nie wiem co ten chlop ma zrobic zeby mnie chocby ociupine przekonac ale on mi wyglada na sergi roberto w wersji dla ubogich. bo sergi roberto znalazl swoje miejsce na boku obrony, alena raczej nigdy nie znajdzie innego miejsce poza srodkiem pola. chocbym sie starał to nie przypominam sobie nic szczegolnego z jego przygody w seniorach na boiskach pierwszej ligi. niby ma dopiero 20 lat ale jesli on nie zrobi kroku do przodu na wypozyczeniu to watpie aby cos z niego było jesli pozostanie na ławie w nastepnych sezonach. on kompeltnie nic nie daje. nic. musi gdzies odejsc i niech cos chlop pokaze bo trzymanie go mija sie z celem.
Mecz z Huescą do zapomnienia. W tym składzie trzeba było wkulać jedną bramkę (np sytuacja Dembele) i wymęczyć zwycięstwo. Mecz dał odpowiedź, że oprócz Aleni nie ma co liczyć na Boatenga, najsłabszy na boisku i chyba jeden z najgorszych napastników jacy grali w Barcelonie. Najważniejsze, że większość odpoczęła przed rewanżem z Manchesterem.