Gwałty piłkarzy (temat zbiorczy)

Wszystko o piłce w pozostałych rejonach nie tylko Europy ale i Świata. Ciekawostki, Wyniki, Transfery oraz inne wydarzenia powiązane z piłką nożną.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Post autor: cloner »

Oczywiście że cwane. Wiedzą, że mogą dodatkowo nieźle zarobić.
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer »

ozob pisze: 16 kwie 2019, 19:39 Mam dylemat - czy te baby idac do pokoju hotelowego z facetem sa az tak glupie czy moze sa az tak cwane?
Jest duze prawdopodobienstwo ze sprawa jest naciągana, ale tez z drugiej strony nie mamy pewnosci jak bylo, moim zdanie pojscie z kims do hotelu nie rowna sie seks, bo przeciez moglo byc tez tak, ze Bieniuk zdjął majtki, babka uznala ze wacek za maly i nara, a Jarek sie wkurwil no i poszlo. Pisze calkiem serio, nie mozna wykluczyc takiego obrotu sprawy. :wink:

Pisanie ze hotel=seks brzmi troche jak to, ze babka idaca nago ulica sama jest sobie winna gwaltu.
Juventus & Widzew
Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2751
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post autor: Ilka »

Tomusmc pisze: 16 kwie 2019, 19:34
Ilka pisze: 16 kwie 2019, 19:30 No przecież wiadomo, że ona zaciągnęła go sila do tego hotelu. On pewnie sie opieral ;)
A czy ja mówię, że to ona go zgwałciła? Raczej oboje wiedzieli po co idą do tego hotelu. Porozmawiać to można w knajpie przy stoliku
Ano właśnie. Oboje wiedzieli. Ale zauważyłam, że w przypadkach z osobami znanymi bardzo łatwo rzuca się oskarżenia na dziewczynę, a drugą stronę w jakiś sposób wybiela i tłumaczy .. I piszę Tomuś to ogólnie akurat :) Tylko pojawi się taka sprawa w mediach to od razu jest laska oskarżana o to, że pewnie kasę chce wyłudzić itp.
Owszem samej mi ciężko uwierzyć w to, że akurat Bieniuk mógł zgwałcić jakąś dwudziestolatkę, ale nie wykluczam tego, że tak było ...
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc »

W swoim pierwszym poście napisałem, że dopóki nie będzie dowodów to będę do tego podchodzić z dystansem co oznacza, że nie wydałem już wyroku na tę dziewczynę. Też uważam, że różnie mogło się to skończyć, ale na pewno bym nie uwierzył, że nie poszli tam w jednym celu. Chętnie zobaczę jakie będzie miała argumenty, po prostu sprawa śmierdzi na kilometr. Jak wyjdzie? Prokuratura się tym zajmie i zobaczymy. Jeśli Bieniuk faktycznie zgwałcił to niech za to odpowie, jeśli dziewczyna złożyła fałszywe oskarżenia to powinna odpowiedzieć na tym samym poziomie. I to nie tylko w tym jednym przypadku
Obrazek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa »

Kurczę, rzeczywiście zupełnie nie pasuje to do jego medialnego wizerunku, ale - z drugiej strony - facet próbuje od jakiegoś czasu ułożyć sobie życie i ma przewalone, bo ludzie patrzą mu na ręce, dodatkowo partnerki nie wyrabiają z ciśnieniem, porównywaniem do świętej Anny itd. itd. Mogło być więc tak, że umówił się na spotkanie z nowo poznaną laską i ona postanowiła wykorzystać znaną twarz, ale mogło być też tak, że facet psychicznie nie radzi sobie z życiem i skończyło się źle.
Awatar użytkownika
Ilka
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2751
Kibicuję: Widzew Barca MU Juve

Post autor: Ilka »

Tomusmc pisze: 16 kwie 2019, 19:59 W swoim pierwszym poście napisałem, że dopóki nie będzie dowodów to będę do tego podchodzić z dystansem co oznacza, że nie wydałem już wyroku na tę dziewczynę. Też uważam, że różnie mogło się to skończyć, ale na pewno bym nie uwierzył, że nie poszli tam w jednym celu. Chętnie zobaczę jakie będzie miała argumenty, po prostu sprawa śmierdzi na kilometr. Jak wyjdzie? Prokuratura się tym zajmie i zobaczymy. Jeśli Bieniuk faktycznie zgwałcił to niech za to odpowie, jeśli dziewczyna złożyła fałszywe oskarżenia to powinna odpowiedzieć na tym samym poziomie. I to nie tylko w tym jednym przypadku
Generalnie się zgadzam. Ale nie uważam, że do hotelu chodzi się w jednym celu. Przecież można iść tam tylko na kolację. Sama z jednym gościem byłam na kolacji w hotelu ;)
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Post autor: cloner »

Ilka pisze: 16 kwie 2019, 20:13 Sama z jednym gościem byłam na kolacji w hotelu
Byłaś głodna?
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post autor: Sawyer »

Ilka pisze: 16 kwie 2019, 20:13
Tomusmc pisze: 16 kwie 2019, 19:59 W swoim pierwszym poście napisałem, że dopóki nie będzie dowodów to będę do tego podchodzić z dystansem co oznacza, że nie wydałem już wyroku na tę dziewczynę. Też uważam, że różnie mogło się to skończyć, ale na pewno bym nie uwierzył, że nie poszli tam w jednym celu. Chętnie zobaczę jakie będzie miała argumenty, po prostu sprawa śmierdzi na kilometr. Jak wyjdzie? Prokuratura się tym zajmie i zobaczymy. Jeśli Bieniuk faktycznie zgwałcił to niech za to odpowie, jeśli dziewczyna złożyła fałszywe oskarżenia to powinna odpowiedzieć na tym samym poziomie. I to nie tylko w tym jednym przypadku
Generalnie się zgadzam. Ale nie uważam, że do hotelu chodzi się w jednym celu. Przecież można iść tam tylko na kolację. Sama z jednym gościem byłam na kolacji w hotelu ;)
Chyba bardziej w tym przypadku chodzi o pokój hotelowy, a nie ogolnie o hotel ;)
Juventus & Widzew
Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post autor: Tomusmc »

Ilka pisze: 16 kwie 2019, 20:13 Sama z jednym gościem byłam na kolacji w hotelu
W pokoju? Chyba nie sądzisz, że Jarek się do niej dobierał w restauracji hotelowej :P

Sam przyszedł złożyć zeznania na policję, a adwokat poszkodowanej twierdzi, że jest psychicznie zrujnowana :roll:
Obrazek

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Awatar użytkownika
ozob
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2153

Post autor: ozob »

Sawyer pisze: 16 kwie 2019, 19:44 Pisanie ze hotel=seks
Mialem na mysli to, ze takie hotelowe spotkania moga niesc za soba ryzyko gwaltu. Nie mysla te dziewuchy o takich konsekwencjach?
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
Awatar użytkownika
panmechiko
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 308

Post autor: panmechiko »

Co to w ogóle za dyskusja dzieciaczków :rydzyk: Poszła do hotelu bo pewnie chciała uprawiać seks z Bieniukiem, ale może potem okazało się, że jego wizja seksu odbiega od tej normalnej i nie wiem, sprawiał jej ból? Wy naprawdę jesteście tak ograniczeni, że bierzecie tylko dwie wersje - poszła do hotelu = chciała seksu i nie może oskarżać, nie poszła do hotelu = nie chciała seksu i na pewno zgwałcona

Nie można zgwałcić prostytutki albo dziewczyny z klubu, która chce uprawiać seks? Jak już kobieta chce seksu to wszystko co z tym seksem związane to nie jest gwałt? Gaśnice można jej wsadzić w dupe, a na swiatpilki napiszą "ale po co szła do hotelu??? no wiadomo chciała seksu iksdeiksdeiksde"
Karl-Heinz Rummenigge
Juventus najlepszą drużyną w SerieA? Nie, Milan nią jest. Dlaczego? Bo to kozaki
Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 771

Post autor: j1mmy »

To sprawa dla prokuratury bez faktów nie ma o czym dyskutować
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Awatar użytkownika
Kojiro
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 251

Post autor: Kojiro »

może chciała zostać celebrytką a on jej nic nie obiecał :(
Slim91
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 487

Post autor: Slim91 »

Te wszystkie domniemane gwałty gwiazd show biznesu są przeważnie takimi grubymi nićmi szyte, że pachnie wyłudzaniem kasy na kilometr.
Awatar użytkownika
19B10
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 1782
Kibicuję: WRE

Post autor: 19B10 »

ozob pisze: 16 kwie 2019, 20:29
Sawyer pisze: 16 kwie 2019, 19:44 Pisanie ze hotel=seks
Mialem na mysli to, ze takie hotelowe spotkania moga niesc za soba ryzyko gwaltu. Nie mysla te dziewuchy o takich konsekwencjach?
A spotkania w domu nie niosą?
ODPOWIEDZ

Wróć do „Piłka nożna na świecie”