Gwałty piłkarzy (temat zbiorczy)
Oczywiście że cwane. Wiedzą, że mogą dodatkowo nieźle zarobić.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Jest duze prawdopodobienstwo ze sprawa jest naciągana, ale tez z drugiej strony nie mamy pewnosci jak bylo, moim zdanie pojscie z kims do hotelu nie rowna sie seks, bo przeciez moglo byc tez tak, ze Bieniuk zdjął majtki, babka uznala ze wacek za maly i nara, a Jarek sie wkurwil no i poszlo. Pisze calkiem serio, nie mozna wykluczyc takiego obrotu sprawy.
Pisanie ze hotel=seks brzmi troche jak to, ze babka idaca nago ulica sama jest sobie winna gwaltu.
Juventus & Widzew
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Ano właśnie. Oboje wiedzieli. Ale zauważyłam, że w przypadkach z osobami znanymi bardzo łatwo rzuca się oskarżenia na dziewczynę, a drugą stronę w jakiś sposób wybiela i tłumaczy .. I piszę Tomuś to ogólnie akurat
Owszem samej mi ciężko uwierzyć w to, że akurat Bieniuk mógł zgwałcić jakąś dwudziestolatkę, ale nie wykluczam tego, że tak było ...
W swoim pierwszym poście napisałem, że dopóki nie będzie dowodów to będę do tego podchodzić z dystansem co oznacza, że nie wydałem już wyroku na tę dziewczynę. Też uważam, że różnie mogło się to skończyć, ale na pewno bym nie uwierzył, że nie poszli tam w jednym celu. Chętnie zobaczę jakie będzie miała argumenty, po prostu sprawa śmierdzi na kilometr. Jak wyjdzie? Prokuratura się tym zajmie i zobaczymy. Jeśli Bieniuk faktycznie zgwałcił to niech za to odpowie, jeśli dziewczyna złożyła fałszywe oskarżenia to powinna odpowiedzieć na tym samym poziomie. I to nie tylko w tym jednym przypadku

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
Kurczę, rzeczywiście zupełnie nie pasuje to do jego medialnego wizerunku, ale - z drugiej strony - facet próbuje od jakiegoś czasu ułożyć sobie życie i ma przewalone, bo ludzie patrzą mu na ręce, dodatkowo partnerki nie wyrabiają z ciśnieniem, porównywaniem do świętej Anny itd. itd. Mogło być więc tak, że umówił się na spotkanie z nowo poznaną laską i ona postanowiła wykorzystać znaną twarz, ale mogło być też tak, że facet psychicznie nie radzi sobie z życiem i skończyło się źle.
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Generalnie się zgadzam. Ale nie uważam, że do hotelu chodzi się w jednym celu. Przecież można iść tam tylko na kolację. Sama z jednym gościem byłam na kolacji w hoteluTomusmc pisze: ↑16 kwie 2019, 19:59 W swoim pierwszym poście napisałem, że dopóki nie będzie dowodów to będę do tego podchodzić z dystansem co oznacza, że nie wydałem już wyroku na tę dziewczynę. Też uważam, że różnie mogło się to skończyć, ale na pewno bym nie uwierzył, że nie poszli tam w jednym celu. Chętnie zobaczę jakie będzie miała argumenty, po prostu sprawa śmierdzi na kilometr. Jak wyjdzie? Prokuratura się tym zajmie i zobaczymy. Jeśli Bieniuk faktycznie zgwałcił to niech za to odpowie, jeśli dziewczyna złożyła fałszywe oskarżenia to powinna odpowiedzieć na tym samym poziomie. I to nie tylko w tym jednym przypadku
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Chyba bardziej w tym przypadku chodzi o pokój hotelowy, a nie ogolnie o hotelIlka pisze: ↑16 kwie 2019, 20:13Generalnie się zgadzam. Ale nie uważam, że do hotelu chodzi się w jednym celu. Przecież można iść tam tylko na kolację. Sama z jednym gościem byłam na kolacji w hoteluTomusmc pisze: ↑16 kwie 2019, 19:59 W swoim pierwszym poście napisałem, że dopóki nie będzie dowodów to będę do tego podchodzić z dystansem co oznacza, że nie wydałem już wyroku na tę dziewczynę. Też uważam, że różnie mogło się to skończyć, ale na pewno bym nie uwierzył, że nie poszli tam w jednym celu. Chętnie zobaczę jakie będzie miała argumenty, po prostu sprawa śmierdzi na kilometr. Jak wyjdzie? Prokuratura się tym zajmie i zobaczymy. Jeśli Bieniuk faktycznie zgwałcił to niech za to odpowie, jeśli dziewczyna złożyła fałszywe oskarżenia to powinna odpowiedzieć na tym samym poziomie. I to nie tylko w tym jednym przypadku![]()
Juventus & Widzew
W pokoju? Chyba nie sądzisz, że Jarek się do niej dobierał w restauracji hotelowej
Sam przyszedł złożyć zeznania na policję, a adwokat poszkodowanej twierdzi, że jest psychicznie zrujnowana

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Mialem na mysli to, ze takie hotelowe spotkania moga niesc za soba ryzyko gwaltu. Nie mysla te dziewuchy o takich konsekwencjach?
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
- panmechiko
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 308
Co to w ogóle za dyskusja dzieciaczków
Poszła do hotelu bo pewnie chciała uprawiać seks z Bieniukiem, ale może potem okazało się, że jego wizja seksu odbiega od tej normalnej i nie wiem, sprawiał jej ból? Wy naprawdę jesteście tak ograniczeni, że bierzecie tylko dwie wersje - poszła do hotelu = chciała seksu i nie może oskarżać, nie poszła do hotelu = nie chciała seksu i na pewno zgwałcona
Nie można zgwałcić prostytutki albo dziewczyny z klubu, która chce uprawiać seks? Jak już kobieta chce seksu to wszystko co z tym seksem związane to nie jest gwałt? Gaśnice można jej wsadzić w dupe, a na swiatpilki napiszą "ale po co szła do hotelu??? no wiadomo chciała seksu iksdeiksdeiksde"
Nie można zgwałcić prostytutki albo dziewczyny z klubu, która chce uprawiać seks? Jak już kobieta chce seksu to wszystko co z tym seksem związane to nie jest gwałt? Gaśnice można jej wsadzić w dupe, a na swiatpilki napiszą "ale po co szła do hotelu??? no wiadomo chciała seksu iksdeiksdeiksde"
Karl-Heinz Rummenigge
Juventus najlepszą drużyną w SerieA? Nie, Milan nią jest. Dlaczego? Bo to kozaki
To sprawa dla prokuratury bez faktów nie ma o czym dyskutować
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
może chciała zostać celebrytką a on jej nic nie obiecał 
Te wszystkie domniemane gwałty gwiazd show biznesu są przeważnie takimi grubymi nićmi szyte, że pachnie wyłudzaniem kasy na kilometr.