A pewnie że się cieszymy
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Ja się nie cieszę.
W pucharach Forza Serie A.
W pucharach Forza Serie A.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2748
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Juventus podzielił losy Barcy z 2017 roku i remontady z PSG. Po spektakularnym awansie odpadł w ćwierćfinale.
Ajax ma chyba patent na Rela. Najpierw wyeliminował Królewskich, a teraz ich byłego gwiazdora Ronaldo.
Gdyby to nie był Juventus to teraz cieszyłabym się z awansu Ajaxu. Piszą piękną historię
Finał z Barcą mógłby być bardzo ekscytujący i w sumie chciałabym taki zobaczyć.
Jeszcze jutro niech Totki awansują
To teraz już nie mam dylematu komu kibicować
Vamos Barca!
Ajax ma chyba patent na Rela. Najpierw wyeliminował Królewskich, a teraz ich byłego gwiazdora Ronaldo.
Gdyby to nie był Juventus to teraz cieszyłabym się z awansu Ajaxu. Piszą piękną historię
Vamos Barca!
- fillion
- Gwiazda

- Reputacja: 1161
- Kibicuję: FC Barcelona Holandia
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Przynajmniej nie będziesz już miała tego dylematuIlka pisze: ↑16 kwie 2019, 23:02 Juventus podzielił losy Barcy z 2017 roku i remontady z PSG. Po spektakularnym awansie odpadł w ćwierćfinale.
Gdyby to nie był Juventus to teraz cieszyłabym się z awansu Ajaxu. Piszą piękną historię![]()
Vamos Barca!
Ajax - piękny futbol
Ostatnio zmieniony 16 kwie 2019, 23:04 przez fillion, łącznie zmieniany 2 razy.
- panmechiko
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 308
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Kobiety powinny mieć zakaz interesowania się piłką na powyższym przykładzie
Karl-Heinz Rummenigge
Juventus najlepszą drużyną w SerieA? Nie, Milan nią jest. Dlaczego? Bo to kozaki
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2748
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Jedyny plusfillion pisze: ↑16 kwie 2019, 23:03Przynajmniej nie będziesz już miała dylematu komu kibicowaćIlka pisze: ↑16 kwie 2019, 23:02 Juventus podzielił losy Barcy z 2017 roku i remontady z PSG. Po spektakularnym awansie odpadł w ćwierćfinale.
Gdyby to nie był Juventus to teraz cieszyłabym się z awansu Ajaxu. Piszą piękną historię![]()
Vamos Barca!![]()
A ja myślałam, że to piękny wieczór dla kibiców Ajaxu, a nie Milanu, wszak to Holendrzy awansowali
Liga Mistrzów (zbiorczy)
a się przyczepiłeś tego Ziyecha. Ciekawy piłkarz, bardzo aktywny i mający udział w tylu akcjach, że oczywistym jest że wiele z nich skończy źle. Gdyby było inaczej to dzisiaj w wieku 26 lat grałby w drugim ćwierćfinale, w barwach BarcelonyChlopaczek pisze: ↑16 kwie 2019, 22:51 Pokonac doswiadczona wyrachowana SD na jej stadionie to wielki wyczyn. Pokonac w pelni zasluzenie nalezy dodac. Jeszcze z Neresem i Ziyechem w skladzie.
- Salas11
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1799
- Kibicuję: Internazionale Serie A
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Jeśli dobrze patrzę, Juventus oddał w dwumeczu trzy (3!) celne strzały na bramkę Ajaxu.
- Kluchman
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2404
- Kontakt:
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Gdyby Ronaldo nie odszedł z Realu, to może razem daliby jakoś radę wygrać z Ajaxem.
Jestem mile zaskoczony. Od początku założyłem, że rewanżu Barcelony z MU to nie ma co oglądać, bo takim masochistą nie jestem, by patrzeć, jak gospodarze dopełniają formalności, ale spodziewałem się, że Juventus jakoś doświadczeniem i wyrachowaniem ten Ajax pokona. Nawet ta bramka Ronaldo z rzutu rożnego po tym, jak wcześniej w sumie nie było ciekawszych akcji, pasowała do scenariusza.
Nic z tych rzeczy. Ajax grał bardzo solidnie w obronie, ale też odważnie grał swój futbol. Udało im się znaleźć złoty środek. Juventus był tak nijaki, że aż mi było trochę szkoda tego Portugalczyka, który nie dostawał żadnych podań w polu karnym.
Jestem mile zaskoczony. Od początku założyłem, że rewanżu Barcelony z MU to nie ma co oglądać, bo takim masochistą nie jestem, by patrzeć, jak gospodarze dopełniają formalności, ale spodziewałem się, że Juventus jakoś doświadczeniem i wyrachowaniem ten Ajax pokona. Nawet ta bramka Ronaldo z rzutu rożnego po tym, jak wcześniej w sumie nie było ciekawszych akcji, pasowała do scenariusza.
Nic z tych rzeczy. Ajax grał bardzo solidnie w obronie, ale też odważnie grał swój futbol. Udało im się znaleźć złoty środek. Juventus był tak nijaki, że aż mi było trochę szkoda tego Portugalczyka, który nie dostawał żadnych podań w polu karnym.
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Troche jestem do niego uprzedzony. Ma technike i dynamike ale bardzo mnie irytuje swoja gra.
Ogladam Ajax regularnie w lidze holenderskiej i tam tez mu sie zdarzaja takie zacmienia. Koles po prostu na boisku rzadko mysli. W tym wieku juz powinien byc bardziej ogarniety.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2462
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Dobra, jeden niechciany triumfator LM poleciał, jeszcze tylko Liverpool i nikt nie będzie szczególnie wadził.
Monaco 2017 = Ajax 2019. To co pisałem wcześniej, skończy się niestety rozbiórką, ale dla młodych chłopaków z Amsterdamu to piękna przygoda. Mimo wszystko z Monaco po dwóch sezonach nada z radością wspomina się Mbappe oraz pięknego Bernardo Silvę, w Ajaksie? Chyba van de Beek robi największe wrażenie z tych młodszych, którzy dopiero wchodzą do futbolu (de Ligta i de Jonga nie wspominam, bo hype na nich jest już i tak ogromny).
Monaco 2017 = Ajax 2019. To co pisałem wcześniej, skończy się niestety rozbiórką, ale dla młodych chłopaków z Amsterdamu to piękna przygoda. Mimo wszystko z Monaco po dwóch sezonach nada z radością wspomina się Mbappe oraz pięknego Bernardo Silvę, w Ajaksie? Chyba van de Beek robi największe wrażenie z tych młodszych, którzy dopiero wchodzą do futbolu (de Ligta i de Jonga nie wspominam, bo hype na nich jest już i tak ogromny).
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

Liga Mistrzów (zbiorczy)
Piszesz tak jakby był lamusem a to można się z romy śmiać że wybrała Pastore zamiast Ziyecha. Ziyech to jest świetny grajek. kapitalna technika.Chlopaczek pisze: ↑16 kwie 2019, 23:12 Troche jestem do niego uprzedzony. Ma technike i dynamike ale bardzo mnie irytuje swoja gra.
- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2275
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Raz na jakiś czas trafia się taka ekipa, której trudno nie kibicować. Podejrzewam, że nawet kibice Juventusu, którzy dziś muszą przełknąć gorzką pigułkę, będą w półfinale i może w finale (oby!) trzymać kciuki za ekipę z Amsterdamu. To po prostu jest trudne do zrozumienia, że w czasach kiedy futbolowi giganci nie mają problemu aby wydać ponad 100 baniek na jednego piłkarza i próbują się dogadać aby zorganizować sobie Superligę żeby nachapać się jeszcze bardziej, pojawia się taki Kopciuszek, który pokazuje wszystkim, to co w piłce najbardziej się uwielbia. Zamiast kunktatorstwa, murowania i liczenia na jeden błąd przeciwnika, atakowanie z pasją wciąż i wciąż, do skutku, zamiast medialnego szumu, wirtualnej kariery i nowej fryzury na każdy mecz, zapierdalanie przez 90 minut na całej długości boiska na niesamowitych obrotach - przecież w każdym meczu wszyscy zadają sobie pytanie ile oni wytrzymają w tym tempie, zamiast podwójnej gardy i pokory przed rywalem, bezczelność i zuchwałość jakby to ekipa z Holandii rozdawała wszystkie karty w Europie. Kiedy w Monachium, Madrycie i Juve, zastanawiają się czy 300 baniek wystarczy na to żeby wygrać tę LM, w Ajaxie, bazując jedynie na czystym talencie i odrzutach z innych klubów, pokazują wielkim jak się gra w piłkę.
Piękny jest ten Ajax. Nic sobie nie robi z tego w jakiej erze przyszło mu rywalizować, po prostu wychodzi na boisko i rozjeżdża kolejnych faworytów. Nie wiem jak Ci goście są nakręcani w szatni ale wyglądają jakby po wylosowaniu najtrudniejszego możliwego przeciwnika, tylko uśmiechali się półgębkiem, traktowali to jak wyzwanie i chcieli się z nim od razu sprawdzić. Żadnego respektu, srania w gacie i liczenia na przetrwanie. Bez brania jeńców wychodzą na każdego i nieważne czy to Juve, Real czy Bayern. Być może zaraz trafią na jakąś kosę ale nieważne jak skończy się ta historia, zwykle takie romantyczne zabawy kończyły się najdalej w półfinale (Roma, Monaco, Lyon, Villarreal) ale zdarzały się wyjątki (BVB, Monaco, Leverkusen) i wierzę, że Ajax tym wyjątkiem będzie a może i zaszokuje całą Europę i sięgnie krok dalej. Niezależnie od tego czy Ajax wygra tę LM, czy odpadnie w półfinale, zostaną zapamiętani. Godni następcy ekipy z 1995 roku.
Mimo odpadnięcia MU, świetna jest ta edycja LM!
Piękny jest ten Ajax. Nic sobie nie robi z tego w jakiej erze przyszło mu rywalizować, po prostu wychodzi na boisko i rozjeżdża kolejnych faworytów. Nie wiem jak Ci goście są nakręcani w szatni ale wyglądają jakby po wylosowaniu najtrudniejszego możliwego przeciwnika, tylko uśmiechali się półgębkiem, traktowali to jak wyzwanie i chcieli się z nim od razu sprawdzić. Żadnego respektu, srania w gacie i liczenia na przetrwanie. Bez brania jeńców wychodzą na każdego i nieważne czy to Juve, Real czy Bayern. Być może zaraz trafią na jakąś kosę ale nieważne jak skończy się ta historia, zwykle takie romantyczne zabawy kończyły się najdalej w półfinale (Roma, Monaco, Lyon, Villarreal) ale zdarzały się wyjątki (BVB, Monaco, Leverkusen) i wierzę, że Ajax tym wyjątkiem będzie a może i zaszokuje całą Europę i sięgnie krok dalej. Niezależnie od tego czy Ajax wygra tę LM, czy odpadnie w półfinale, zostaną zapamiętani. Godni następcy ekipy z 1995 roku.
Mimo odpadnięcia MU, świetna jest ta edycja LM!