Kto w ataku reprezentacji Polski?

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZ
Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: tswidok »

Od jakiegos czasu widac ze atak sie bardzo widocznie wykrystalizowal a mianowice Franek z Żurawiem.Obydwaj strzelil po bramce z Azerami,Żuraw jedyny gol w meczu towarzyskim z Albania.Gol Żurawia w meczu w Wawie z Irlandia.

Z tego wynika ze 2 klasowych podstawowych napstnikow juz mamy i niech tak pozostanie

Franek & Żuraw
Awatar użytkownika
Mazi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Mazi »

Żuraw i Franek a na 'trzeciego' Niedzielan, Brożek i kilku innych:>
Awatar użytkownika
gdb
Żenujący nabijacz :/

Post autor: gdb »

Atak powienien wyglądac tak Żuraw i Franek,a na rezerwe Brożek i Niedzielan.
Trzej przyjaciele z boiska Śląsk Lechia i Wisła
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post autor: kaczy »

Wiecie co . Wydaje mi sie że Janas powinnien na najbliższe mecze powolać Olisadebe :twisted:
Zwrocilem na to uwagę po ostatnim wywiadzie z Borkiem dla polsatu sport po meczu z Panathinaikosem .
A wy co sadzicie o Olim i jego ewentualnym powrocie do kadry . W sumie to on byl w kadrze na meczu z Austria i Walią , ale nie dostal szansy nawet minuty nie zagral :roll:
Awatar użytkownika
Mefiu
First love...United

Post autor: Mefiu »

kaczy pisze:Wiecie co . Wydaje mi sie że Janas powinnien na najbliższe mecze powolać Olisadebe :twisted:
Zwrocilem na to uwagę po ostatnim wywiadzie z Borkiem dla polsatu sport po meczu z Panathinaikosem .
A wy co sadzicie o Olim i jego ewentualnym powrocie do kadry . W sumie to on byl w kadrze na meczu z Austria i Walią , ale nie dostal szansy nawet minuty nie zagral :roll:
Tak, masz rację. Oli w tym wywiadzie udowodnił w jakiej jest świetnej dyspozycji. Pokazał swoje najlepsze walory. Przede wszystkim szybkość, przygotowanie techniczne oraz taktyczne. Do tego biegle wypowiadał się po polsku... :roll:
Take me home, United road, to the place I belong...
Awatar użytkownika
kaczy
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 466

Post autor: kaczy »

Ej , nie chodzilo mi o to co mowisz .

Tylko o to że tym wywiadem przypomnial o sobie . Bo ostatnio mowiono że sie obrazil i nie chce juz grać w Kadrze .

Ale jezeli chodzi o jego forme , to przeciez nie dawno zaprezentowal to w meczach z Wiselką :)
Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: kibic_korony »

Atak powinien wygladac tak:
Frankowski - Smolarek a w pomocy Żurawski za kontuzjowanego Szymka, jesli Mirek wyzdrowieje to niestety Żuraw ława bo nie mozemy miec dwoch ofensywnych pomocnikow, takie jest moje zdanie.
ZŁOCISTOKRWIŚCI "NA ZAWSZE KORONA KIELCE"
ObrazekObrazek
KORONA
Awatar użytkownika
TaDzik.pl

Post autor: TaDzik.pl »

Zurawski z Frankowski ale bardzo bym chcial aby do kadry powrocil Oli
Smolarka moze by bylo dac na atak przeciez on w borussi gra na ataku i bardzo dobrze mu to wychodzi jestes za tym ..
Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Maro juve »

Zurawski powinien grać na bank w pierwszym składzie, z kadrą powinien pożegnać się raz na zawsze Drewnialdo, i możnaby pobróbować postawić na Smolarka w ataku, ale tak to napewno Żurawski z Frankowsim, oni mają zgranie, czują się ze sobą dobrze na boisku i napewno dużo zdziałają razem na MŚ. Kibi_korony, mam nadzieję, że byłeś nietrzeżwy jak to pisałeś. Żurawski i ława, to jak Lepper i prawdziwa* opalenizna.

*prawdziwa- niesztuczna, czyli nie uzyskana za pomocą solarium
Obrazek
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

Im bliżej kontrolnych spotkać z Ekwadorem i Estonią, tym więcej zmagań dziennikarzy poruszających gniazdo os, jakim się stała obsada ataku.
O Żurawskim i Frankowskim pisać nie ma sensu. I tak wiemy co i jak się toczy w kółku Janosika. Rasiak - można powiedzieć ,,chłopak Janasa" ( cokolwiek to znaczy :lol: ) jest i chyba zawsze będzie nieudanym eksperymentem. Ponoć, 3 miejsca obsadzone w szpicy. Ja bym widział Smolarka i Niedzielana - uzupełnienie. Poza tym, może podczas spotkań niedługo odbywających się trener zauważy wybijającego się ponad szarość zoży polarnej polskiej ekstra - ogórkowej - ekstraklasy Piechnę, który łupie z armaty w twierdze bramkarzy :?: Chyba ze Rasiak znów zabłyśnie na treningu drugiej drużyny ... Janas nie widzę w tych mistrzostwach z nim w składzie ... :wink:
Awatar użytkownika
mumfi

Post autor: mumfi »

tylko franek i zuraw
drewno na trybuny
ostatnio sie w tym specjalizuje
Bayern, Bayern uber alles!!!
Awatar użytkownika
vieris
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: vieris »

Smolarek ----- Frankowski
Żurawski
Obrazek
„Po podaniu ręki milaniście, myję ją. Po podaniu ręki Juventino, liczę swoje palce.” -Pepino Prisco
Mikusinski
Grafomańskie harakiri
Lokalizacja: Tam gdzie siarkowy leży gród, tam Mielec znalazł grób.....
Kontakt:

Post autor: Mikusinski »

Trojkąt Smolarek, a przodu wysunięci Franek i Zuraw. Rasiak niech idzie na trybuny, bo Janas dokładnie powiedział "Kto chce grać w reprezentacji, musi mieć pewne miejsce w swoim zespole", a z Rasiakiem tak nie jest, bo jak na razie ogląda z trybuin poczynania kolegów. Do nich może jeszcze dolączyć Piechna i Niedzielan, którzy są ostatnio w dyspozycji(szczególnie ten pierwszy). Mógłby jeszcze oczywiście sprawdzić Brożka, w kilku sparingach. A co z naszym Olisadebe???Ja myślę, że nie ma już szans na powrót, są inni, lepsi którzy mogliby zagrać w s-kadrze i to bez łaski.
Obrazek
SIARKA-Jadachy 6:0
Awatar użytkownika
Rufus
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post autor: Rufus »

Żurawski z Frankowskim :D chyba bez żadnych wątpliwości a Janas jak się tak uparł za Rasiaka to zamiast mu płacić za wszystko wbili by kołek w pole karne rywali :twisted: ewentualnie trojka napadziorow z Smolarkiem jeszcze
Czy zwyciężasz, czy nie
Ja i tak kocham cie
W sercu moim Hertha
I na dobre i na złe!
HA HO HE Hertha BSC!!!
Awatar użytkownika
RauL
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: RauL »

Ja też stawiałbym na Żurawskiego i Frankowskiego, a Smolarek to może grać na skrzydle, bo lepszy moim zdaniem on niż Kosowski na to miejsce. W ataku mozę być jeszcze Niedzielan, tylko nie Rasiak... Dla mnie ładnie grał, starał się w meczu z Estonią Jeleń, ale pewnie nie będzie dla niego miejsca...
Obrazek
"Żyję dla takich chwil, kiedy bierzesz haust powietrza i krzyczysz chwilo proszę bądź wieczna" - Eldo
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”