FC Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
- grzegorzfcb
- Gwiazda

- Reputacja: 174
F.C. Barcelona (zbiorczy) (cz.2)
Przedsmak wieku ciemnych przed erą Ronaldinho,Messiego i Pepa ?
Chyba tak
Przez większość historii tego klubu kibice cierpieli, wraca stare
Valverde out, od tego zacznijmy
Teraz to już nie ma co zwlekać z przebudową
Teraz, jak tu się odciąć sieci, informacji na następne dwa miesiące, spróbujemy
Chyba tak
Przez większość historii tego klubu kibice cierpieli, wraca stare
Valverde out, od tego zacznijmy
Teraz to już nie ma co zwlekać z przebudową
Teraz, jak tu się odciąć sieci, informacji na następne dwa miesiące, spróbujemy
Messi jada przy stole oddzielonym od reszty świata - Jorge Valdano
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów - Vysogota z Corvo
Historia to relacja, większością kłamliwa, ze zdarzeń, większością nieistotnych, zdawana nam przez historyków, większością durniów - Vysogota z Corvo
Niestety nosacz sundajski i tak zostanie na kolejny sezon. bedzie napierdalal w lidze po 2:0 z levantami i bedzie kolejne z rzedu mistrzostwo. a w 1/4 odpadniemy po zaliczce 3:0 z jakąś romą albo innym tworem.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Widzielibyście kogoś konkretnego w miejsce Valvedre? Jakieś specjalne życzenia?
De Jong to niech ze soba lepiej ten Haga zabierze A nie kolegę z obrony bo z obecnym trenerem to może być dla niego krok w tył 
Na ten moment jedynie Ten Hag. Są tacy, którzy piszą o Setienie, no ale szanujmy się. Byly tez plotki o De Zerbim z Sassuolo. Podobno grają "cruyffowski" futbol.Delpiero14 pisze: ↑07 maja 2019, 23:18 Widzielibyście kogoś konkretnego w miejsce Valvedre? Jakieś specjalne życzenia?
- grzegorzfcb
- Gwiazda

- Reputacja: 174
Abstrahując od tego, że mózg mi umiera to tak generalnie nieDelpiero14 pisze: ↑07 maja 2019, 23:18 Widzielibyście kogoś konkretnego w miejsce Valvedre? Jakieś specjalne życzenia?
Tego w planach klubu nie było, Valverde jeszcze miał ze sezon pracować
Messi jada przy stole oddzielonym od reszty świata - Jorge Valdano
- fillion
- Gwiazda

- Reputacja: 1161
- Kibicuję: FC Barcelona Holandia
Valverde odejdź.
W punkt. Tak jak powiedziałem wcześniej, oby pojawiła się latem jakaś dobra oferta za Coutinho. Gość miał dobry okres od stycznia do maja, potem pod koniec roku coś jeszcze pograł i.. to by było na tyle. Ni to pomocnik, ni to skrzydłowy. Nie bardzo tu pasuje.Barcelona dostaje 222 mln za Neymara. Wydaje 160 mln na Coutinho i 105 na Dembele.
Liverpool dostaje 160 mln za Coutinho. Wydaje 73 mln na Alissona i 85 na Van Dijka.
Barcelona gra z Liverpoolem. Dembele marnuje patelnię na 4:0, Coutinho przechodzi obok meczu. Alisson i van Dijk? Wszyscy widzieli.
Jeżeli ktoś wciąż zamierza umniejszać Kloppowi za „brak trofeów”, to niech lepiej zamilknie. Jurgen może zakończyć z pustą gablotą, ale nie zmienia to jednego faktu...
To wielki trener. Wielki.
Tomasz Ćwiąkała
W Dembele jeszcze wierzę, choć bardziej niż w niego wierzę w to, że skończy podobnie jak Balotelli. Wielkie nadzieje, wielkie oczekiwania, efektów zero.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Szczerze nie rozumiem tej fascynacji De zerbim. Jego Sassuolo nie wyróżnia się niczym szczególnym. Ze średnim zespołem odnosi raczej średnie wyniki a to chyba jednak zdecydowanie za mało na taki klub jak Barcelona.
Ogólnie co do trenerów to posucha straszna. Ten Hag na pewno będzie łakomym kaskiem w lato (sam chciałbym go widzieć w Juve) ale poza Holendrem nie widzę nikogo specjalnie ciekawego. No chyba, że jacyś Tuchel, Blanc, Conte, czy Mourinho. Szczerze mówiąc nie wiem czy to są trenerzy (a szczególnie ten ostatni
) odpowiedni dla Barcelony.
Ogólnie co do trenerów to posucha straszna. Ten Hag na pewno będzie łakomym kaskiem w lato (sam chciałbym go widzieć w Juve) ale poza Holendrem nie widzę nikogo specjalnie ciekawego. No chyba, że jacyś Tuchel, Blanc, Conte, czy Mourinho. Szczerze mówiąc nie wiem czy to są trenerzy (a szczególnie ten ostatni
Nikt się De Zerbim raczej nie fascynuje. Po prostu gazety puściły plotkę, bo prezentuje styl Barcy. Sam bym go oczywiście nie chciał. Zbyt duża niewiadoma, duże szanse, że nie poradziłby sobie. Styl to nie wszystko. Z tych co wymieniłeś, to jedynie Blanc. Chociaż kto wie jak by sobie poradził po 3 latach bez trenerki. Mourinho? No szanujmy się.
Niestety, pisać sobie możemy, a Valverde i tak zostanie na kolejny sezon. 2 wpierdole w LM? A [ch**] tam, znowu będziemy pitolić w wywiadach, że wyciągnęliśmy wnioski. Tylko po to, by znów przejebać 4:0. Jedyna nadzieja w VALVERDE. Niech się poda do dymisji. BŁAGAM.
Niestety, pisać sobie możemy, a Valverde i tak zostanie na kolejny sezon. 2 wpierdole w LM? A [ch**] tam, znowu będziemy pitolić w wywiadach, że wyciągnęliśmy wnioski. Tylko po to, by znów przejebać 4:0. Jedyna nadzieja w VALVERDE. Niech się poda do dymisji. BŁAGAM.
- Bienias
- Vamos Blaugrana
- Reputacja: 677
Nie wiem czy w punk bo on i wielu cules chwaliło jeszcze tydzień temu erneścika....Dziś już mają pokasowane tweety
Może jestem stary, ale dla mnie Rzym-Liverpool to kumulacja która przebiła ateński Milan.
Wszyscy widzieli wyniki, które przysłaniały braki. Dla mnie dziś to koniec tej Barcy. To jak mówi dzisiejsza młodzieży przegrywy. Rzym i teraz Liverpool zdefiniowały tą ekipę. Mam tu na myśli LM bo z Messim wygrywanie ligi to powinna być rutyna i tak jest. Także czas "Rakiticiów" czy "Vidalów" dobiegł końca. Messi szedł po złotą piłkę i dostał gonga pomimo faktu, że i tak jest najlepszy. Jeżeli chcemy coś wygrać w Europie, jeżeli Messi chce podnieść tech puchar to dziś Valverde mając honor wypierdala a w lecie niezbędna rewolucja mentalna i ewolucja kadrowa.moody90 pisze: ↑07 maja 2019, 23:23 -0 to juz nie zastanawialem sie 'czy', tylko 'kiedy' wrzuca czworke, bo pole karne liverpoolu to na ekranie widzialem raz na 10 minut. sprawdzilo sie wszystko, co niektorzy widza od poczatku pracy valverde, czyli wiecej szczescia niz rozumu, slizganie sie na fatalnej skutecznosci rywali i indywidualnych blyskach messiego. potwierdzila sie tez statystyka wyjazdow z ostatnich edycji, gdzie nie ma zalosniejszej w europie druzyny od barcy - w ostatnich trzech edycjach wyniki sa nastepujace: 0-4 z psg, 0-3 z juve, 1-1 z chelsea, 0-3 z roma, 0-0 z lyonem, 1-0 z united (dzieki shaw!), teraz kolejne 0-4![]()
Może jestem stary, ale dla mnie Rzym-Liverpool to kumulacja która przebiła ateński Milan.
czas rakiticiow i nie vidalow, a bosquetsow. arturo sie przyda, walczak dobry. ale rakitic i bosqets - out
Kolego, szacunek szacunkiem, ale jak ty możesz wciaz pisac blednie nazwisko gracza podstawowej jedenastki swojego ulubionego klubu od wielu lat? BUSQUETS, [k****]
„Wszystkim chciałbym być, wszystko przeżyć, połączyć w sobie najdziksze sprzeczności, aż pękłbym wreszcie nadziany sam na siebie jak na pal.”
- Bienias
- Vamos Blaugrana
- Reputacja: 677
Nie oszukujmy się. Sergio potrafi grać świetnie jak ma kreatywnych zawodników w środku pola. Nie na darmo Chorwat jest "żołnierzem" Valverde. Dla mnie każdy kto żąda dymisji Valverde zdaje sobie sprawę że w plecaku idą zawodnicy jak w 100% Rakitić.
Mentalnie ta drużyna to dno i podniesienie jej będzie wymagać dużego wysiłku i wizji....
Mentalnie ta drużyna to dno i podniesienie jej będzie wymagać dużego wysiłku i wizji....