Domek nr 10 (temat luźny)
Przecież on go nożem potraktował to jak ma nie mieć pozamiatane?
ludzie krzyczą, że ma nóż i koledzy mają to w dupie, brawo

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Największe brawa dla tego gostka, który ruszył z pomocą, gdy gość wyciągnął nóż. Akurat w takiej sytuacji najciężej ruszyć z pomocą, bo strach, że samemu się oberwie.
- DDK
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 5285
- Kibicuję: Tylko WISŁA
Cześć ziomki, przyszedłem Was odwiedzić!
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Tęskniliśmy
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Heja 
Jak tam w Barcelonie było?
Jak tam w Barcelonie było?
- DDK
- Legenda Futbolu

Bajka. Wyjechaliśmy z Krakowa do Katowic w trójkę, ale do samolotu weszlismy w dwójke. Za duża liczba pasażerów i szukali kogo można wyjebać, a że waliliśmy po drodze alko dość porządnie (ja w tym roku wypiłem parę piwek tylko), to trafiło na jednego. Ale spoko - 630zł taksówka do Wrocławia, 400zł za bilet i doleciał pare godzin później do Girony, a do Barcelony dotarł jakieś 6h po nas 
Ogólnie cztery dni porządnego picia, zwiedzania miasta, jakas impreza (do tej pory nie wiem jakim cudem weszliśmy na impreze w hotelu W nad morzem na 25 piętrze - ja byłem w krótkich spodenkach, kurtce pitbulla i ze schowanym głośnikiem). Do tego jedna niemiła akcja w klubie, gdzie nie spodobało nam się dwóch liżących się pedałów na parkiecie, ale skończyło się na jednym bucie i trzeba było opuścić lokal.
Powrót przez Liverpool, gdzie wychodzimy na miasto, a tam podjeżdzają do hotelu.... piłkarze Barcelony. Także stałem może 10m od Pique, Suareza, Coutinho i całej reszty.
Bardzo fajnie było, będzie co wspominać, raz na parę miesięcy warto się tak zrelaksować. Wróciłem bardziej zmęcozny niż wyjechałem
W Anglii to w zasadzie byliśmy pod staidonem LFC i ze 2-3h na mieście. W Barcelonie pół miasta zwiedzone praktycznie po raz drugi, więc nie ma co opowiadać.
Ogólnie cztery dni porządnego picia, zwiedzania miasta, jakas impreza (do tej pory nie wiem jakim cudem weszliśmy na impreze w hotelu W nad morzem na 25 piętrze - ja byłem w krótkich spodenkach, kurtce pitbulla i ze schowanym głośnikiem). Do tego jedna niemiła akcja w klubie, gdzie nie spodobało nam się dwóch liżących się pedałów na parkiecie, ale skończyło się na jednym bucie i trzeba było opuścić lokal.
Powrót przez Liverpool, gdzie wychodzimy na miasto, a tam podjeżdzają do hotelu.... piłkarze Barcelony. Także stałem może 10m od Pique, Suareza, Coutinho i całej reszty.
Bardzo fajnie było, będzie co wspominać, raz na parę miesięcy warto się tak zrelaksować. Wróciłem bardziej zmęcozny niż wyjechałem
W Anglii to w zasadzie byliśmy pod staidonem LFC i ze 2-3h na mieście. W Barcelonie pół miasta zwiedzone praktycznie po raz drugi, więc nie ma co opowiadać.
- Ilka
- Legenda Futbolu

Ten przedostatni akapit najbardziej mi się podoba
Ja już bym tam na nich czatowala! Eee może zabraliscie ich na imprezę i dlatego mecz tak zawalili?
To kolegę trochę kasy szarpnal wyjazd
I czasu tez trochę zeszło mu. Ale najważniejsze że dojechał do Was 
No ładnie. Polacy narozrabiali w Barcelonie
Moze w gejowskim klubie wyladowaliscie? 
To kolegę trochę kasy szarpnal wyjazd
No ładnie. Polacy narozrabiali w Barcelonie
- DDK
- Legenda Futbolu

Niestety nie dało się z nimi pogadać
Powinien dostać 250 euro odszkodowania
Nie, zwykły studencki, w sumie dla jakiejś tam grupy z Erazmusa nawet, bo żeby wejsć trzeba było załatwić sobie pieczatkę. Pięćset normalnych osób i dwie na samym środku, które strasznie prowokowały swoim zachowaniem, ale juz nie wracajmy do tego, bo mi się nie dobrze robi na samą myśl o tym.
Jeszcze po drodze pouczyliśmy w autokarze studenckim (przejazd z jednego pubu do klubu) paru przyśpiewek kibicowskich - tzn my śpiewaliśmy, reszta się bawiła. No i wygraliśmy studencki turniej w plażówkę na stadionie olimpijskim
https://www.facebook.com/BJMKrakow/phot ... =3&theater
- Ilka
- Legenda Futbolu

Stadion Olimpijski też mi się bardzo podobał
To jeszcze się na siatkówkę wkręciliście
Najważniejsze, że wyjazd udany i na plus
Mój mimo mniejsze ilości atrakcji też na wielki plus
Już bym tam wróciła
Barcelona jest piękna 
- DDK
- Legenda Futbolu

Mi również się bardzo podoba, jakby nie były tam takie drogie noclegi to pewnie jeszcze w czerwcu/lipcu bym tam wziął dziewczynę na parę dni.
- Ilka
- Legenda Futbolu

No ja akurat noclegi miałam za darmo
Ogólnie podoba mi się ten luz Hiszpanów
- DDK
- Legenda Futbolu

ja też miałem teraz nocleg za darmo, ale nocowaliśmy w 5 na 20 metrach kwadratowych, z dziewczyną nie pasuje jechać w takie warunki 
Kurde, przecież nocleg to większość kosztów takiej wycieczki. Zazdro.
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- DDK
- Legenda Futbolu

No mi przeloty (Katowice-Barcelona, Bar-Liverpool i Liverpool-Kraków) + wszystkie koszty na miejscu wyszło 1300zł za 5 dni, więc tyle co nic 
- futbolowa
- Czerwona Diablica
- Reputacja: 2157
- Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
- Kontakt:
Był świetny w "Remember me", w "Good Time", w "Little Ashes", w "Rover". Teraz będzie grał w ekranizacji naszego "Diabła wcielonego", czym bardzo się jaram. Naprawdę spoko aktor z naprawdę ciekawym rolami. Zgadzam się, że opieranie opinii o kimś tylko na podstawie jednego filmu dla nastolatek jest naprawdę słabe.Tomusmc pisze:Bo nie grają w filmach o których mógłbym usłyszeć