Ekstraklasa 18/19 Polska dawaj!
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
A kto ma dostawać?
Chociażby Kuciak czy Mlado. Po co robić galę skoro wszystkie nagrody zgarnia MP
Twarowski świetnie podsumował
Twarowski świetnie podsumował

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Ale ten gość pierdoli
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
Jakim cudem Twaro wysłał tego tweeta z przyszłości?
Słowak, Serb, Ekwadorczyk, Hiszpan. Ekstraklasa Polakami nie stoi 

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2275
Zajebisciepetru pisze:Podobno Wisła ma 30% od kwoty transferu minus 300tys., a wszystko co można było sprzedać, odeszło w zimie.
My juz mamy tego dosyc. Ile mozna udawac, ze sie umie grac w pilke?Boromir pisze:Aha, jeszcze co do wypowiedzi Vukovicia. Pięknie o piłce to potrafi Smyła mówić. Jak to mówią, dobry trener tylko bez wyników. Na nic się zdadzą mądrości Paolo Coelho jeśli piłkarz nie biega. W Polsce piłkarze nie są mentalnie przygotowani do grania w piłkę, są przepłacani i nie radzą sobie z presją. Im jest jeden pies czy grają w 3-5-2 jako lewy wahadłowy czy w 4-4-2 jako lewy półskrzydłowy, czy mają kryć na radar czy bla bla bla. Piłka klubowa w tym kraju jest takim sportem, że nawet najlepszy taktyk nic nie zrobi, jeśli piłkarze nie będą wkładać serca do gry.
Kucharczyk ma serce do gry i jest legendą Legii pomimo tego, że nie umie grać w piłkę. Weź tu przeanalizuj tego gościa taktycznie jak on sam nie wie co robi xD.
Kucharczyk jest polską ligą.
Vuković ma rację, że wystarczy zapierdalać.
Totalna przebudowa zespolu, odejdzie pewnie okolo 10 zawodników. W przyszłym sezonie gramy o środek tabeli, zapisz to faken.
Wysłane z mojego VTR-L29 przy użyciu Tapatalka
- petru
- Administrator

- Reputacja: 680
- Kibicuję: Konstytucja
Nie martw się, Lech grzmoci co roku 6 mln na transferach co roku, macie jeszcze trochę rywalizacji w tej wiejącej [ch**] lidze. Piast pokazuje, że można też powalczyć z dożywotnim mistrzem bez budżetu. Lepsi, fajniejsi rywale.Rojiblanco pisze: ↑21 maja 2019, 8:47 petru pisze:
Podobno Wisła ma 30% od kwoty transferu minus 300tys., a wszystko co można było sprzedać, odeszło w zimie.
Zajebiscie po cichu liczę na to, że Carlitos jednak zostanie,ale po tym co się dzieje to male szanse.
Mnie cieszy mnie, że legioniści identyfikują się z takimi zawodnikami i widziałbym wielką przyszłość przed drużyną jeśli pozyska takiego Carlitosa na każdą pozycję. Osobiście chciałbym zobaczyć wersję Carlitosa-bramkarza
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Raków ma grać jesienią mecze domowe w Sosnowcu. Takie info dostałem. Ciekawe 
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2827
No tak. Już od awansu to było wiadome
30 kwietnia o tym pisałem to nie byłeś tego taki pewien.
http://swiatpilki.com/viewtopic.php?p=1317558#p1317558
http://swiatpilki.com/viewtopic.php?p=1317558#p1317558
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
- sci
- Legenda Futbolu

Gdzie niby nie jestem pewny?
To jednak nie Katowice?
- sci
- Legenda Futbolu

Katowice kolejny rok mogą oglądać ekstraklasę z 10 piętra w bloku
Udovicic, Żuk, Maloca, teraz Gajos
ma wrócić Romario Balde, porozumienie ze Starzyńskim. Lechia szaleje, a dopiero trzy dni po zakończeniu sezonu