Ekstraklasa 18/19 Polska dawaj!
Kupujesz zawodników z Lecha będziesz grał jak Lech 
Jeśli nie możesz złapać na forum napisz PM
Janickiego ma dostać Wisła

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- petru
- Administrator

- Reputacja: 680
- Kibicuję: Konstytucja
obejrzałem i już tęsknię
https://www.wykop.pl/link/4965611/ekstr ... 1555952890
https://www.wykop.pl/link/4965611/ekstr ... 1555952890
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Oczywiście nie bronię Ekstraklasy, ale jestem pewien, że w top 5 lig byśmy skręcili podobne zagrania ![Krzywy :]](./images/smilies/krzywy6am.gif)

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
jak sobie oglądam popisy Candrevy to nie widzę żadnej różnicy.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
Czułem się, jak podczas sobotniego popołudnia z Premier League na Old Trafford, gdy to oglądałem.
- NoName1989
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 1492
- Kibicuję: WIDZEW
A jak to w końcu z tymi finansami Lechii jest? Płacą tam czy nie płacą? Bo różne głosy chodzą.
Bez kiboli nie ma goli.
Gajos to wielkie ryzyko, on w Lechu cofnął się w rozwoju nie dając drużynie nic. Może to kwestia otoczenia i w nowym środowisku odżyje, ale mimo wszystko spore ryzyko. Zwłaszcza, że raczej tani nie był.
Natomiast reszta wygląda bardzo fajnie.
Natomiast reszta wygląda bardzo fajnie.

Już w marcu mieli wszystkie opłaty uregulowane, teraz w sezon wejdą bez nadzoru finansowego więc chyba wszystko ogarnięte. Teraz wpadła dodatkowa kasa za PP i podium, do tego Michalak poszedł do ruskich za około milion euroNoName1989 pisze: ↑23 maja 2019, 7:58A jak to w końcu z tymi finansami Lechii jest? Płacą tam czy nie płacą? Bo różne głosy chodzą.
Jeśli Stokowiec go chciał to wszyscy wierzą mu bezgranicznie

Nie no, bez przesady, dwie odmienne sytuacje. Kubicki był młody i dość dobrze rokował, pracowali razem w Zagłębiu, gwiazdorskiego kontraktu raczej nie dostał. Żadnego ryzyka w zasadzie.
Gajos jest wypalony i chodzą słuchy, że bujał się z Trałką po szatni. Nie brzmi to dość dobrze, ale tak jak pisałem, może nowe środowisko mu posłuży.
Gajos jest wypalony i chodzą słuchy, że bujał się z Trałką po szatni. Nie brzmi to dość dobrze, ale tak jak pisałem, może nowe środowisko mu posłuży.

-
A_Statystyki
- Podawacz Piłek

- Reputacja: 3
- Kibicuję: Polska
Zapraszam do obejrzenia podsumowania tabeli ekstraklasy z sezonu 2018/19 w formie dynamicznych wykresów.
- Rojiblanco
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 2275