Arsenal FC (zbiorczy)
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Arsenal FC (zbiorczy)
Tak, w kontekście FPP Lille nawet bardziej raty odpowiadały. Następcy za 80mln i tak nie kupią, a tak co roku będzie im spływała część kwoty.
Arsenal FC (zbiorczy)
Eddie Nketiah w Leeds na wypożyczeniu. A Luiz i Tierney też praktycznie już potwierdzeni.
- sickstick
- Legenda Futbolu

Arsenal FC (zbiorczy)
Okienko oceniam 8/10. Liczyłem że zamiast Iwobiego odejdzie Ozil lub Miki, zaś zamiast kombinacji Luiz+Saliba przyjdzie jakiś kozak na tu i teraz. No i Cebulos na stałe. Ale poza tym prawie idealnie - Pepe, Cebulos i Tierney to chyba najlepsze nazwiska jakie się przewijały na swoich pozycjach, rzadko zdarza się nam ściągać nasze numery 1 z list życzeń.
Teraz nic tylko grać
Skład jest mocny, ale uzależniony od przynajmniej jednego z trójki: Chambers, Holding, Luiz. Jeśli żaden z nich nie odpali, to i tak sezon będzie w dupe.
Teraz nic tylko grać
- metol
- Kapitan

- Reputacja: 3
- Kibicuję: Everton
- Kontakt:
Arsenal FC (zbiorczy)
Mówią, że 28 mln + 6 mln w zmiennych.
Mamy się cieszyć czy nie?
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
EvertonPoland.com na facebooku.
EvertonPoland.com na Google +
Twitter
www.EvertonPoland.com
- metol
- Kapitan

- Reputacja: 3
- Kibicuję: Everton
- Kontakt:
Arsenal FC (zbiorczy)
Właśnie tego się obawiam, stad moje pytanie: cieszyć się czy nie?
Na początku bylem bardzo sceptyczny, ale ostatnio spływają całkiem ciekawe statystyki np.:
Na początku bylem bardzo sceptyczny, ale ostatnio spływają całkiem ciekawe statystyki np.:
Evertonians are born, not manufactured. We do not choose - we are chosen. Those that understand need no explanation.
www.EvertonPoland.com
Twitter
www.EvertonPoland.com
- sickstick
- Legenda Futbolu

Arsenal FC (zbiorczy)
Wspaniały zawodnik, każdy kontakt z piłką robi do przodu. Jak zacznie strzelać gole to będzie potworem. Ja bardzo żałuję że Arsenal go sprzedał
Arsenal FC (zbiorczy)
On nigdy nie potrafił strzelać i sie pewnie nie nauczy. Kojarzę jedną fajną bramkę, gdzie huknął po prostu i trafił, raczej jak uderza to można to nazwać podaniami do bramkarza. Ale jako piłkarz który ma coś wykreować, czy pograć z klepy to fajny i wcale bym sie nie zdziwił, jakbyście mieli z niego pociechę.
SIlva mówi, ze jeden z głównych celów, a przecież Zahe chcieli, a Alex jest tylko pocieszeniem...
sick, nie martw się jest szansa, ze Miki, albo Mustafi, albo Ozil jeszcze odejdą. Ktoś na pewno
SIlva mówi, ze jeden z głównych celów, a przecież Zahe chcieli, a Alex jest tylko pocieszeniem...
sick, nie martw się jest szansa, ze Miki, albo Mustafi, albo Ozil jeszcze odejdą. Ktoś na pewno
- coco
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1488
- Kibicuję: Inter Mediolan
Arsenal FC (zbiorczy)
metol, dobrze cie widzieć po tylu latach nieobecności
przyda się rozruszać trochę temat Evertonu, zwłaszcza teraz gdy Silva zbudował fundamenty na walkę o top 6. Ostatnio więcej czasu i miejsca zabierały mi mecze Leeds z wiadomego względu, ale Everton, Marco Silvy nie jest mi obojętny i liczę w tym sezonie na ogień z ich strony.
przyda się rozruszać trochę temat Evertonu, zwłaszcza teraz gdy Silva zbudował fundamenty na walkę o top 6. Ostatnio więcej czasu i miejsca zabierały mi mecze Leeds z wiadomego względu, ale Everton, Marco Silvy nie jest mi obojętny i liczę w tym sezonie na ogień z ich strony.
Arsenal FC (zbiorczy)
Tymczasem Ozil i Kolasinac znów byli zaatakowani i póki co dostali wolne od klubu i jutro nie zagrają. Nie zagrają też kontuzjowani Holding i Bellerin. Także Pepe i Lacazette moga nie zagrać, na pewno nie zaczną.
Arsenal FC (zbiorczy)
Willock i Nelson w pierwszej 11. Pepe, Torreire i Luiz na ławce.