Arsenal FC (zbiorczy)
- Magnum
- Moderator

- Reputacja: 2316
- Kontakt:
Arsenal FC (zbiorczy)
Sprzedajemy Monreala. W sytuacji kiedy Tierney jest jednak niedoświadczony i młody a dodatkowo kontuzjowany do października przynajmniej, zostajemy z Kolasinacem, który w koncu nie wiadomo, czy bedzie znowu grał i jak. Kurde, słaba sprawa. Bardzo słaba. Mogli chociaż do stycznia z tym poczekać.

- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Arsenal FC (zbiorczy)
Raul zrobił robotęBielik: £8m. £25k per week
Ospina: £3m. £40k
Koscielny: £4.6m. £90k
Jenkinson: £2m. £40k
Asano: £1m
Iwobi: £34m. £70k
Nketiah: £2m
Monreal: £250k. £70k
Elneny: £55k
Mkhitaryan: £3m. £200k
Ramsey/Čech/Welbeck/Lichtsteiner: £400k
Total: £57.85m. £990k p/w
Immense clearout.
Emery rok temu narzekał na brak skrzydłowych. Dokupiono mu Pepe, ale pozbyto się Iwobiego, Mikitariana, a być może w zimę odjedzie też Ozil. Jest taka teza że w zimę znowu uderzymy po Zahę, który w CP sabotuje grę i robi wszystko żeby klub pozwolił mu odejść. Może, może...
Arsenal FC (zbiorczy)
Tak sie przyczepie, bo mi sie nudzi - United ma CEO i nie DS
Iwobi za 34 banki to mistrzostwo. Everton chyba bedzie spokojnie w czolowce jezeli chodzi o wydatki w PL w ostatnich latach.
Iwobi za 34 banki to mistrzostwo. Everton chyba bedzie spokojnie w czolowce jezeli chodzi o wydatki w PL w ostatnich latach.
- sickstick
- Legenda Futbolu

Arsenal FC (zbiorczy)
Bellerin i Tierney wzięli dzisiaj udział w sesji treningowej z drużyną, a to oznacza że w tym momencie żaden piłkarz pierwszego zespołu nie jest kontuzjowany.
Nikt nie jest kontuzjowany.
Ponad 15 lat kibicuje Arsenalowi, ale taka sytuacja ma miejsce chyba pierwszy raz.
Nikt nie jest kontuzjowany.
Arsenal FC (zbiorczy)
https://transfery.info/aktualnosci/ofic ... gry/128731sickstick pisze: ↑12 wrz 2019, 19:29 Bellerin i Tierney wzięli dzisiaj udział w sesji treningowej z drużyną, a to oznacza że w tym momencie żaden piłkarz pierwszego zespołu nie jest kontuzjowany.
Nikt nie jest kontuzjowany.Ponad 15 lat kibicuje Arsenalowi, ale taka sytuacja ma miejsce chyba pierwszy raz.
hehe
Arsenal FC (zbiorczy)
Bez ironii. Jak oceniacie panowanie Emeryego? Bo wyglada tak samo jak bylo 
- sickstick
- Legenda Futbolu

Arsenal FC (zbiorczy)
Znaczy co tak samo jak było? Za Wengera, rok temu czy 2 tygodnie temu? 
Arsenal FC (zbiorczy)
Chyba nie musze dodawac, ze jak za poprzedniego hegemona
- sickstick
- Legenda Futbolu

Arsenal FC (zbiorczy)
Przecież obecny Arsenal w niczym nie przypomina Arsenalu Wengera. Inni piłkarze, inne taktyki, inny sposób konstruowania akcji, inne podejście taktyczne czy ambicjonalne. Właściwie jedynym wspólnym mianownikiem są tragiczne błędy w obronie, tych jest nawet więcej niż za Wengera.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Arsenal FC (zbiorczy)
Tak samo jak było w sensie ze chodzi o wyniki. Pod tym względem jest chyba faktycznie tak samo.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Arsenal FC (zbiorczy)
Za Emery’ego nie było czwartego miejsca
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Arsenal FC (zbiorczy)
Brawo Kacper.
Pytam sie jak wam sie podoba i jak sie zapatrujecie dalej. Wiem jak wyglada to taktycznie, ale wydawalo mi sie, ze nie musze doprecyzowywac. Jestescie zadowoleni? Patrzycie z optymizmem na przyszlosc? I tak dalej. Teraz bedzie latwiej
Defensywnie to lepiej nie wyglada (rozwiazywanie problemow Davidem Luizem) i lamiecie sie mentalnie pod naporem Watfordow. Ot ciekawi mnie jak patrzycie na Emeryego.
Pytam sie jak wam sie podoba i jak sie zapatrujecie dalej. Wiem jak wyglada to taktycznie, ale wydawalo mi sie, ze nie musze doprecyzowywac. Jestescie zadowoleni? Patrzycie z optymizmem na przyszlosc? I tak dalej. Teraz bedzie latwiej
Defensywnie to lepiej nie wyglada (rozwiazywanie problemow Davidem Luizem) i lamiecie sie mentalnie pod naporem Watfordow. Ot ciekawi mnie jak patrzycie na Emeryego.
Spoiler:
Ostatnio zmieniony 15 wrz 2019, 19:45 przez Sergek, łącznie zmieniany 1 raz.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Arsenal FC (zbiorczy)
Są wpatrzeni jak w obrazek:)