Liga Mistrzów (zbiorczy)
- HMK
- Toni Kroos
- Reputacja: 2463
- Kibicuję: Real Madryt i Urugwaj
- Kontakt:
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Nie masz pomysłu? Wrzuć lub przerzuć.
Japierdole
Japierdole
Diamen o Premier League pisze:Zaorać te ligę w pizdu xd

- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Liga Mistrzów (zbiorczy)
W Odrze za Wieczorka grały raczej młode 'gwiazdy' ligi - Nowacki, Radzewicz, Kwiek, także nieco starsi Sibik czy Ziarnkowski - którzy po odejściu z Wodzisławia okazywali się ciency jak barszcz i nikt nie rozumiał jakim cudem w Wodzisławiu grali tak dobrze. Odbudowujący się niby też byli - np Sagan, Sosin - ale zespół był kojarzony głównie z tym pierwszym typem zawodników. Pamiętam jak odbudować się przyjechał Korzym z Chelsea aka Legii i nie dość że przez cały sezon strzelił tylko jedną bramkę, to widywałem go praktycznie codziennie bo cały czas spędzał w solarium na przeciwko mojej cioci, do której chodziłem wtedy na obiady.
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4328
- Kibicuję: AC Milan
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Oglądam PSG z Realem ale widzę też wynik Atalanty. Co oni tak słabo grają czy Dinamo takie mocne?
Life is an unexpected journey
Liga Mistrzów (zbiorczy)
https://m.sts.pl/pl/ticket/preview/312611988016763563/0
Tottenham spieprzył mi prawdopodobnie całkiem niezły kupon, a już spokojnie prowadzili
Tottenham spieprzył mi prawdopodobnie całkiem niezły kupon, a już spokojnie prowadzili

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Dlatego od dawna powtarzam, że bukmacherka to zło
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Spoczko, za 5 zł zagrałem

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Wgl w Realu gra dziś więcej Francuzów niż w PSG, zaś w PSG gra więcej Hiszpanów niż w Realu 
- HMK
- Toni Kroos
- Kontakt:
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Wyłączyłem. Mam dość.
Solari, Lopetegui, Ancelotti, Mourinho mieli jakiś pomysł na grę. U Zidane'a poza małymi wyjątkami wrzucasz, przerzucasz albo zagrywasz piłkę na kilkadziesiąt metrów. Co za dno.
Solari, Lopetegui, Ancelotti, Mourinho mieli jakiś pomysł na grę. U Zidane'a poza małymi wyjątkami wrzucasz, przerzucasz albo zagrywasz piłkę na kilkadziesiąt metrów. Co za dno.

Liga Mistrzów (zbiorczy)
Po ostatnich meczach w lidze nawet nie jestem zaskoczony tym wynikiem. Real dzisiaj 0 celnych strzałów na bramkę PSG.
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Liga Mistrzów (zbiorczy)
PSG bez swojej ofensywnej trójki jedzie z Realem 3-0 
Chyba magia Zizu już nie działa. A może jednak z niego taki średni trener

Chyba magia Zizu już nie działa. A może jednak z niego taki średni trener
- Cement
- Gwiazda

- Reputacja: 2617
- Kibicuję: Cementarnica 55 Skopje
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Absolutne dno w wykonaniu Atalanty, kompletny brak pomysłu na grę, wolne i przewidywalne akcje łatwo rozbijane przez gospodarzy. Dinamo nie zagrało wielkiego meczu, nie stworzyli nawet zbyt wielu sytuacji bramkowych, ale byli do bólu skuteczni.
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Jak pisalem, ze Hazard to moze byc srogi niewypal to bylo smianie. No i prosze. 
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
Liga Mistrzów (zbiorczy)
Hazard jeszcze zaskoczy. Dopiero po kontuzji wrócił daj mu mu trochę czasu.ozob pisze:Jak pisalem, ze Hazard to moze byc srogi niewypal to bylo smianie. No i prosze.
Ile było do wyciągnięcia?Tomusmc pisze:https://m.sts.pl/pl/ticket/preview/312611988016763563/0
- HMK
- Toni Kroos
- Kontakt:
Liga Mistrzów (zbiorczy)
I co ten Hazard miał zrobić? Zabrać piłkę Varane'owi, nawinąć ośmiu z PSG i przelobować Navasa?
Pisałem o tym już jakieś dwa, trzy lata temu.