Reprezentacja Polski (zbiorczy)
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
Już przeniosłem:)
Kompilacja z Ronaldinho też tu średnio pasuje 

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- piotrcies

Jaka kompilacja?
To nie była kompilacja Ronaldinho, tylko pomoc w rozstrzygnięciu sporu, czym jest podanie nieszablonowe.
Na chłodno, oceny po Austrii i analiza pracy Brzęczka:
Czepianie się Zielinskiego za słabą grę repry jest co najmniej dziwne.
Trener to jest jakiś dramat.
Wystawianie na lewej stronie prawo-nożnego obrońcę który drugą nogę ma do podpierania się to jakaś wyższa ekwilibrystyka taktyczna. A kolejni "geniusze" intelektu vel komentatorzy czepiają się grajka dlaczego nie ćwiczy tej nogi skoro takie są zachcianki trenera do wystawiania go na pozycji do której nie ma predyspozycji. Gdyby grajek był ogarnięty umysłowo odpowiedziałby czemu komentatorzy nie zaczną trenować obu nóg zamiast opowiadać kocopały?
Powoływanie Błaszcza to skandal, gość się skończył parę lat temu. A od jakiś 3 to gdy go widzę tylko przy piłce od razu upadek i potencjalna kontuzja (w klubie nie oglądam typa więc nie wiem jak jest w lidze). Przecież z nim od paru lat to nawet anorektycy by wygrywali pojedynki ciałem.
Piłkarze zarabiają kase grając w filmach robionych w autobusach, memach nie memach, innych tłitach, motłoch to ogląda jaka to fajna atmosfera na wycieczce repry, więc po co mają grać na boisku? Janusze z Grażynami wypełniają stadion i wszystko się zgadza, po co grać lepiej? (ta wiem nadużywam słowa grać)
Trener to jest jakiś dramat.
Wystawianie na lewej stronie prawo-nożnego obrońcę który drugą nogę ma do podpierania się to jakaś wyższa ekwilibrystyka taktyczna. A kolejni "geniusze" intelektu vel komentatorzy czepiają się grajka dlaczego nie ćwiczy tej nogi skoro takie są zachcianki trenera do wystawiania go na pozycji do której nie ma predyspozycji. Gdyby grajek był ogarnięty umysłowo odpowiedziałby czemu komentatorzy nie zaczną trenować obu nóg zamiast opowiadać kocopały?
Powoływanie Błaszcza to skandal, gość się skończył parę lat temu. A od jakiś 3 to gdy go widzę tylko przy piłce od razu upadek i potencjalna kontuzja (w klubie nie oglądam typa więc nie wiem jak jest w lidze). Przecież z nim od paru lat to nawet anorektycy by wygrywali pojedynki ciałem.
Piłkarze zarabiają kase grając w filmach robionych w autobusach, memach nie memach, innych tłitach, motłoch to ogląda jaka to fajna atmosfera na wycieczce repry, więc po co mają grać na boisku? Janusze z Grażynami wypełniają stadion i wszystko się zgadza, po co grać lepiej? (ta wiem nadużywam słowa grać)
Ostatnio zmieniony 12 wrz 2019, 20:06 przez reprilein, łącznie zmieniany 1 raz.
- piotrcies

Siema reprilein, brakowało cię wariacie 
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
@reprilein kopę lat chłopie, gdzie żeś się podziewał?
Siema ziomeczki, ano mam przerwy czasem nie nołlajfie tak jak wy w necie cały czas 
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Bereszyński już w Legii grał na lewej obronie. Nawałka go tam wystawił w meczu z Armenią. To też nie jest amator, a profesjonalny piłkarz. IMO z Austrią sobie poradził, zwłaszcza patrząc na to, że miał bardzo mało wsparcia od skrzydłowych.
Nie wiem w jakiej dyspozycji jest Rybus, nie wiem, czemu nie gra w kadrze, pomimo tego, że w Rosji ma pierwszy skład.
A Błaszczykowski pokazał przez 10 minut więcej niż Piotruś przez cały mecz. I to w sumie jest puenta do tematu Zielka.
Nie wiem w jakiej dyspozycji jest Rybus, nie wiem, czemu nie gra w kadrze, pomimo tego, że w Rosji ma pierwszy skład.
A Błaszczykowski pokazał przez 10 minut więcej niż Piotruś przez cały mecz. I to w sumie jest puenta do tematu Zielka.

Kolejny tytan trenerski Nawałka który w historycznym momencie zostawia na karne bramkarza który ich bronić nie potrafi, na ławce mając Boruca.
Jak to też nie amator? z tego co oni wszyscy grają w reprze to poza 2-3 to sami amatorzy i nie zmieni mojej opinii żadna oficjalna pieczątka biurokraty fifoskiego czy innego uefoskiego.
Możesz to rozwinąć? Dał pokaz czego? Kalectwa chyba. Poza tym troszkę pozycje niemiarodajne, i wejście na zmęczonego rywala.
Wg mojej optyki Ziel biegał w środku niewidoczny, a Błaszcz zastąpił na boku Grosickiego, gdzie następnie były na siłę mu pchane podania w jego kierunku.
- piotrcies

Uff, utrzymaliśmy się.