Kabaret trwa
Reprezentacja Polski (zbiorczy)
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2827
Może zrobi to samo co w klubie i zwolni trenera
Linetty tej kadrze nigdy nic nie dawał, wieczny talent jak Zielu który gdy zakłada koszulkę z orzełkiem to się spala. Fruman spoko opcja, jak wypali to wuja w końcu będzie mógł powiedzieć że coś w tej kadrze zmienił
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
W sumie to wielkiego wyboru nie ma, nie jesteśmy Hiszpanią czy innymi Niemcami, żeby mieć w kim wybierać w pomocy.
Tym bardziej nie wiem, z czego tu się śmiać. Można go nie lubić, ale umiejętności ma.
Powiem szczerze, że jeśli mamy grać klasycznym 4-4-2 z Grosikiem i Zielem na skrzydłach to Furman by to doskonale połączył.
Powiem szczerze, że jeśli mamy grać klasycznym 4-4-2 z Grosikiem i Zielem na skrzydłach to Furman by to doskonale połączył.

Jestem ciekaw na co jest w tej rep. Góralski skoro każdy kto przychodzi do kadry jest wyżej niz on
Furman nie zmieni biegu tej kadry..
No akurat po co jest on to wiadomo. Co więcej Góralski zrobił a tych momentach które miał (a miał niezawiele), dużo więcej niż te wszystkie Linete i inne Kuby którego nie powinno być w kadrze już od paru lat.
- losiu03
- Lider Drużyny

- Reputacja: 213
- Kibicuję: Manchester United
Nie widze innych ciekawszych opcji niz Furman szczerze mowiac. Warto dac mu szanse i zobaczyc co pokaze. Jak wyzej ktos wspomnial - niestety w tej formacji, podobnie jak w obronie nie ma w czym wybierac.
Co do Goralskiego, to od poczatku uwazalem, ze nie nadaje sie do kadry, ale trzeba przyznac, ze jak wchodzil z lawki to jednak jakas wartosc dodana bylo na tym boisku widac. Moja niechec do niego wynika jednak z czego innego - mialem to nieszczescie poznac jego partnerke i nie polubilismy sie
strasznie pusta laska.
Co do Goralskiego, to od poczatku uwazalem, ze nie nadaje sie do kadry, ale trzeba przyznac, ze jak wchodzil z lawki to jednak jakas wartosc dodana bylo na tym boisku widac. Moja niechec do niego wynika jednak z czego innego - mialem to nieszczescie poznac jego partnerke i nie polubilismy sie
- Eyesmon
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 4326
- Kibicuję: AC Milan
Life is an unexpected journey
Popieram w całej rozciągłości. Defensywny pomocnik z charakterem wojownika ulicznego, do tego dobrze przewiduje rozwój zdarzeń boiskowych i nie próbuje dziwnych zagrywek powyżej swoich umiejętności. Szkoda, że nie dadzą mu pograć kilku meczów po 90 min.
- Ilka
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2751
- Kibicuję: Widzew Barca MU Juve
Na stronie laczynaspilka pod tym linkiem https://od100lat.laczynaspilka.pl/myteam można wybrać swoją 11 stulecia
A tak wygląda moja 11 100- lecia
Było ciężko wybrać dlatego niektórzy zawodnicy wybrani z sympatii
No i 11 to zdecydowanie za mało

A tak wygląda moja 11 100- lecia

- Vol'jin
- Gwiazda

- Reputacja: 1123
- Kibicuję: Ac Milan

No to moja (szkoda, że nie można zmienić formacji na 3-4-3)
Furman dzisiaj dwie asysty i kluczowa rola przy czwartej bramce.
Chłopak po prostu na to powołanie zasługuje.
Chłopak po prostu na to powołanie zasługuje.

Szkoda, że w info. o zawodnikach nie dali info. którą nogą grał. SprawdzimyIlka pisze: ↑04 paź 2019, 23:52 Na stronie laczynaspilka pod tym linkiem https://od100lat.laczynaspilka.pl/myteam można wybrać swoją 11 stulecia![]()