Reprezentacja Polski (zbiorczy)
- Bassu
- Gwiazda

- Reputacja: 677
- Kibicuję: Manchester United
Nie dziwię się słowom Glika. Wczoraj na stadionie były osobowości, nie zespół. Awansujemy na Euro, ale tam na prawdę wróżę blamaż, bo my gramy bez planu, polotu i jakiejś myśli. Sam Lewy to za mało. A trener nie umie wpłynąć na gwiazdy. Zieliński w tej reprezentacji to cień samego siebie. Nawet wczoraj słychać było w TV jak Brzęczek do niego krzyczy żeby agresywniej pobiegał, a on miał to w dupie.
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego EML-L29 przy użyciu Tapatalka

Take me home, United Road,
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United Road.
- sickstick
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 6222
- Kibicuję: 4rsenal
Nie było tak że za Nawałki odpuszczaliśmy niektóre terminy towarzyskie tylko dlatego, żeby być jak najwyżej w rankingu fify?piotrcies pisze: ↑11 paź 2019, 0:02 W ogóle ostatnio dowiedziałem się, że Janas podczas swojej kadencji wygrał z reprezentacją więcej spotkań niż Nawałka. To dopiero zdziwienie, Nawałka nie dość, że osiągnął dobry wynik na turnieju, to prowadził zespół dłużej, w dwóch pełnych cyklach kwalifikacyjnych i podczas dwóch turniejów, Janas w jednym pełnym i jednym niepełnym (po Bońku) oraz w jednym turnieju.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8366
Faktycznie omijali po Euro, ale tak naprawdę mówimy o jednym roku, wiec tych terminów nie było jakoś bardzo dużo (grali w listopadzie 2016, a potem w 2017, jak już był pewny pierwszy koszyk na mundialu).
: – Robert strzelił trzy bramki, chociaż właściwie tak się złożyło, że we wszystkich sytuacjach strzelał do pustej. Mógł Grosicki strzelić trzy, ale nie chciał. Chciał robić prezent Robertowi – powiedział prezes PZPN.
Powiedzcie że to fejk...
Boniek ma focha na Roberta, teraz będzie się starał umniejszać jego sukces

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- piotrcies

Czytałem to rano, nieźle przywalił Rudy. Ponoć powiedział to przed kamerami TVP, więc ciężko sobie taki tekst wymyślić. Wygląda na to, że Boniek z Lewym nie są najlepszymi kumplami, bo w ciągu krótkiego czasu kilka takich szpilek było wbitych.
Boniek jest rudy i grał w Juventusie, czego nie rozumiecie?

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
To była szydera z Grosickiego przez Bońka. Sarkazm to dobre sito, oddziela ludzi inteligentnych od tych mniej, jak widać działa.
Jeśli chodzi o Glika, to też bełkot, jak nie idzie drużynie to miały brać ciężar indywidualności, gdy tego nie robią, źle, robią, też źle bo nie drużynowo.
Jeśli chodzi o Glika, to też bełkot, jak nie idzie drużynie to miały brać ciężar indywidualności, gdy tego nie robią, źle, robią, też źle bo nie drużynowo.
Belkoty piszesz. To u nas co mecz powinni brać indywidualności brać mecz w ręcereprilein pisze:To była szydera z Grosickiego przez Bońka. Sarkazm to dobre sito, oddziela ludzi inteligentnych od tych mniej, jak widać działa.
No ale przecież tak jest od dawna to o co chodzi
Od bidy ratują jeszcze bramkarze, i Krychowiak jak mu mecz wyjdzie bo też nie regularnie.
Tak samo robienie na siłę lidera z Zielińskiego którym nie będzie, niby czym jest jak nie tym o czym piszę?
Kilka punktów też zdobytych zupełnie przypadkowo jak chociażby Piątek co strzelił z Austrią? Akurat mu weszło, ale powiedzmy sobie, to był strzał który na 9/10 przypadków byłby niecelny. No przecież nikt mi nie powie że to wynikało z jakiejś zaawansowanej gry zespołowej wyćwiczonej w 2 dni przed meczem, pomyślunku graczy czy trenera. Jeden drugiemu podawał zamiast strzelać na styk spalonego bo szukał indywidualności, wszystko na przypadku a nie zespołowości.
Przyjmowanie piłek i 3x się zastanawianie przed podaniem przez naszych graczy, albo gra piłką do tyłu to jest efekt właśnie tego, szukanie wolnych indywidualności żeby coś zrobiły, ewentualnie kopnięcie na dobieg Grosickiemu się uda albo i nie, a że gramy dużo ze średniakami to to jeszcze jakoś wygląda, a też i dużo w tym przypadku.
wow Robert strzelił trzy bramki Łotwie.
- piotrcies

Nawet jeśli wszystkie komentarze rudego to ironia, powinien sobie odpuścić. Gość jest żenujący.