czemu na tej liście nie ma Guandong i Shadohong sports??
Mecze przez Internet !!!!
- Tobik33
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Ale ciekawe czym to może być spowodowanelukasz188 pisze:No to trudno się mówi przyrodaTobik33 pisze:Ja mam neo 640 kb/s a zacina mi się wiekszość stacji np. CCTV-5 (któym podobno na słabszym łaczy woogule się nie wcina)ale tak szczerze mówiąc ja na 512 oglądam wersje CCTV 5 która wymaga 430 i wszystko mi dobrze chodzi bufor po 5 min 100 %

- SiKor
- Pierwszy Skład

ja mam neo 512 i wczoraj podczas meczu Betis-Real bufor dochodził do 90% i się zwieszało.
Nie wiem czemu, ale mecze na SopCoast chodzą mi lepiej niż na PPlive.
Wie ktoś czy będzie dzis dostępny Guandong, bo ma Barca leciec, a linki do Gauandong nie działaja
Nie wiem czemu, ale mecze na SopCoast chodzą mi lepiej niż na PPlive.
Wie ktoś czy będzie dzis dostępny Guandong, bo ma Barca leciec, a linki do Gauandong nie działaja
"NaMieścieMnóstwoPedałówChociażŻadenNieJestGejem
ZajaraliSięBeckhamemILatająZIrokezem"
27 - Eldo
ZajaraliSięBeckhamemILatająZIrokezem"
27 - Eldo
- Ultras
- Madridismo
To nie tylko od łącza zalezy czego Wam nie działają płynnie stacje.Ja mam 1mb na pare osób i już wiele meczy obejrzałem ale także pare straciłem bo nie chodziło płynnie
Nie jestem w stanie powiedziec Wam czy z takim łączem ejsteście w stanie obejrzec dany mecz.Moja rada - Sprawdzcie Sami i wtedy będziecie na pewno już wiedzieli czy Wam działa czy nie
Tobik23 łącze 640kb w zupełności powinno wystarczyć do oglądania meczy przez neta.Jak masz lana to pogadaj z adminempowinien coś o tym wiedziec.Może masz jakies poblokowane porty albo firewalla?
cranci
Jak chcesz pogadać to pisz na forum wtedy może nie tylko jednej osobie pomoge
SiKor
Stacje z PPlive dośc często znikają i nic na to nie poradzimy
Pozdro for ALL!
Nie jestem w stanie powiedziec Wam czy z takim łączem ejsteście w stanie obejrzec dany mecz.Moja rada - Sprawdzcie Sami i wtedy będziecie na pewno już wiedzieli czy Wam działa czy nie
Tobik23 łącze 640kb w zupełności powinno wystarczyć do oglądania meczy przez neta.Jak masz lana to pogadaj z adminempowinien coś o tym wiedziec.Może masz jakies poblokowane porty albo firewalla?
cranci
Jak chcesz pogadać to pisz na forum wtedy może nie tylko jednej osobie pomoge
SiKor
Stacje z PPlive dośc często znikają i nic na to nie poradzimy
Pozdro for ALL!