Mój filmik z notami, zapraszam:
Reprezentacja Polski (zbiorczy)
A Ty jesteś zakompleksionym internetowym bohaterem, który może co najwyżej pocałować mnie w dupę 
Super plakaty, też takie miałem gdy miałem 15 lat.
Mam wrażenie, że obecnie masz tych lat niewiele więcej.
Mam wrażenie że ty pozostaniesz 15 latkiem niezależnie od tego ile lat będziesz miał w przyszłości.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Proponuje obu panom skończyć te wycieczki osobiste, to już nie jest dyskusja o piłce a o tym kto zaczyna się w tej konwersacji zniżać bardziej.
Przede wszystkim może jakiś moderator powycina te krypto reklamy tego nołnejma i wywali je do wątku spam czy jaki tam jest.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8358
Boniek wczoraj znów musiał dać w palnik, bo znów bredził na twitterze:Delpiero14 pisze: ↑11 paź 2019, 19:36 Każda znana osobistość powinna mieć kategoryczny zakaz posiadania konta na serwisach społecznościowych. Nawali się taki wytrawną whisky i walnie na bombie jakaś głupotę z której śmiać się będzie potem cała Polska. Mam wrażenie, że na żywo i co najważniejsze na trzeźwo tylko malutki procent z nich byłby w stanie powiedzieć coś naprawdę głupiego. Jednak napisać coś po alko i pod osłoną nocy a następnie udostępnić to dla ogółu jest jednak zdecydowanie łatwiej.

- Delpiero14
- Bianconero

Ciekawe, czy Boniek ma RIGCZ 
- piotrcies

On pewnie tak myśli, ale nie wie, że się myli.
Prezesem zostanie brzęczek a selekcjonerem kuba. W piłce za wiele nie osiągnęli to pobawią się w FM na realu 

- Delpiero14
- Bianconero

PZPN na specjalnym posiedzeniu poza zwiększeniem liczby zespołów w ekstraklasie do 18 drużyn zniosła przepis, który mówi, że prezesem można być maksymalnie dwie kadencje.
Rudy szybko działa.
Rudy szybko działa.
- piotrcies

Brzmi jak kabaret. To są te lepsze standardy, który rudzielec zapowiadał, jak obejmował związek?W statucie PZPN zniesiono zapis o dwukadencyjności prezesa związku. Znowu! Zapis znoszono już rok temu, tyle że... zapomniano go wpisać do statutu. To oczywiście jedna z najbardziej wstydliwych wpadek PZPN w ostatnim czasie. Wiadomo, że Zbigniewowi Bońkowi na tej zmianie zależało jak na żadnej innej. Tymczasem ktoś zapomniał wpisać zmian i zostało po staremu. Błąd naprawiono. Ale tak po cichu, bardzo po cichutku. Wrzucono go na szybko jako poprawkę numer 54, było bez szemrania, bo zajęci sobą delegaci głosowali na szybko, żeby zdążyć na pociąg. Tak było rok temu, tak było i teraz. Zapis pojawił się na tablicy i zniknął może po 5 sekundach. Niby delegaci mieli możliwość zapoznania się z zapisem wcześniej, ale kto by sobie głowę zawracał.