Reprezentacja Polski (zbiorczy)
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8368
Sądziłem, że będą umieli grać jak zespół kontrolujący wynik, a tu pierwsza połowa dobra, wymienialiśmy podania na połowie rywala i kilka razy było bardzo ciepło na ich pod ich bramką, a po przerwie nie umiemy zagrać choćby kilku celnych podań. Tu nie chodzi o brak pełnego zaangażowania, tu chodzi o brak jakiejkolwiek kontroli nad meczem.
Ale wieś w tym Izraelu.
Ale wieś w tym Izraelu.
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2828
"Rakieta tu, rakieta tam, rakieta ch**a zrobi nam" - bawił się polski sektor w Jerozolimie ci polscy kibice to jednak kozaki są. Szacun hehe
- petru
- Administrator

- Reputacja: 680
- Kibicuję: Konstytucja
Józef Stalin - Gdy obstrukcjoniści staną się zbyt irytujący, nazwijcie ich faszystami, nazistami albo antysemitami. Skojarzenie to, wystarczająco często powtarzane, stanie się faktem w opinii publicznej
Wielu dostało dzisiaj szansę gry od pierwszej minuty. Wymaga się jednak poświęcenia na 150% żeby pokazać, że zasługują na grę. Dzisiaj wiało nudą

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
W końcówce pierwszej połowy podobało mi się, że mogli tworzyć i częściowo tworzyli dużo akcji ofensywnych, przy dużym zaangażowaniu piłkarzy w tych strefach boiska. Powiem tak, gdybyśmy mieli Szymkowiaka w środku pola a nie hamulcowego Zielińskiego, to ten Izrael roze..... 7:1. Fajnie, że Piątek pograł , bo dał kilka akcji drużynie i strzelił bramkę. Szkoda, że Lewandowski nie pociągną meczu z kolejną bramką a miał ku temu okazje jak leciał do pola karnego tylko zdecydował się na podanie. w Bayernie by pier... olną a Reprezentacja jakoś go hamuje. Słabi Zieliński z tymi jego farfoclami a nie strzałami, Frankowski brak ogrania, Reca czasami zbyt nonszalancko. Ogólnie bardzo rozluźnieni, czasami zbyt pewni siebie, ale ofensywnie się podobało.
Moje wnioski i noty po meczu:
Szkoda, że nie dał szansy Jóźwiakowi w miejsce Grosika. On plus Szymański z drugiej strony to byłoby fajne zestawienie. Oby pojawił się w drugiej połowie.
Oprócz tego dałbym jeszcze jeden mecz Piątkowi ale pewnie presja Narodowego aka „kibice za mecz zapłacili a tu Robert na ławce”.
Poza tym bardzo ok.
Oprócz tego dałbym jeszcze jeden mecz Piątkowi ale pewnie presja Narodowego aka „kibice za mecz zapłacili a tu Robert na ławce”.
Poza tym bardzo ok.
- piotrcies

Piszczek dziś gra 30 minut?

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Fajna murawa, tylko krowy wypuścić
Piękna brameczka, Oblak spocony w 3 minucie 

- piotrcies

a przecież Pol wczoraj przygotowywał na tym traktorku
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Ilicic, jak ja go [k****] szanuje