Pytania filmowe
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Pytania filmowe
Pytanie czy chodzi o białego zmieniającego kolor skóry czy przez czarny rozumiemy np. kostium? Potrzebujemy konkretów!
Pytania filmowe
Nie, nie. Faktycznie fizycznie zrobił sie czarny, choć niekoniecznie chodzi o kolor skóry 
Chociaż to skomplikowane
Chociaż to skomplikowane
Dirty mind
Pytania filmowe
Venom? Nie widziałem, więc strzelam na podstawie podpowiedzi.
Pytania filmowe
Oh boy.
Teraz dałeś mi zagadkę. Bo w sumie nie chodziło mi wprawdzie o film Venom, ale o film Spiderman 3, gdzie główny bohater zmienia się w... Venoma xD
Akceptuję odpowiedź, Twoja kolej
Dirty mind
Pytania filmowe
Tak. Lubiłem tę postać jeszcze za dziecka, kiedy w sumie znałem komiksy działające jedynie na zasadzie 'chcę zabić spidermana', choć jednocześnie Venom zabijać niewinnych nie chciał. Na różnych forach miałem ksywę Venom, czasami żarobliwie venomik, a tutaj z 'q', bo chyba miałem problem z odzyskaniem wcześniejszego konta, nie pamiętam.
Nawiasem mówiac - to co zrobił Marvel w komiksach z Venomem (i generalnie z zbudowaniem mitologii symbiontów na swojej 'planecie') jest jedną z najlepszych rzeczy, jaka dotknęła to uniwersum. Łącznie z przekształceniem Venoma z prostego anybohatera na postać, która poświęca się by ratować świat. Jednocześnie dzieki temu symbiontowi powstały świetne serie komiksów, jak te gdzie Flash Thompson jest nosicielem symbionta, mimo swoich... no dobra, może nie rozwijajmy tego wątku tutaj.
Ot, dygresja. Kontynuujmy zabawę.
EDIT:
jeszcze jedna dygresja: kiedyś ktoś mnie na forum nazwał 'Little eddie', a ja sam nie skojarzyłem o co mu chodzi
Dirty mind
Pytania filmowe
W takim razie pozostanę w temacie.
Film, w którym biały człowiek staje się czarny, z własnej woli.
Film, w którym biały człowiek staje się czarny, z własnej woli.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Pytania filmowe
Get Out
Pytania filmowe
Nie o ten film mi chodzi, aczkolwiek odpowiedź jak najbardziej pasuje. W 'moim' filmie czarna stała się tylko jedna osoba.
- Delpiero14
- Bianconero

Pytania filmowe
Może Jaja w tropikach? Dodam, że filmu nie pamietam i nie wiem, czy ta postać Downeya Jr stała się czarna z własnej woli, wiec jest to czysty strzał.
Pytania filmowe
Brawo, dajesz.Delpiero14 pisze:Może Jaja w tropikach? Dodam, że filmu nie pamietam i nie wiem, czy ta postać Downeya Jr stała się czarna z własnej woli, wiec jest to czysty strzał.
Tak, Downey Jr. zmienił kolor skóry, żeby bardziej wczuć się w rolę.
- Delpiero14
- Bianconero

Pytania filmowe
No to może teraz zagadka nieco innego typu.
W którym filmie postacie ojca i syna zagrali aktorzy, którzy w rzeczywistości również są ze sobą na tym polu spokrewnieni? Proszę o podanie tytułu filmu oraz imion tych aktorów.
W którym filmie postacie ojca i syna zagrali aktorzy, którzy w rzeczywistości również są ze sobą na tym polu spokrewnieni? Proszę o podanie tytułu filmu oraz imion tych aktorów.
Pytania filmowe
1000 lat po ziemi. Will Smith i jego syn Jaden

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- Delpiero14
- Bianconero

Pytania filmowe
Co prawa miałem na myśli inny film, ale to tez jest dobra odpowiedz, wiec oczywiście uznam.
Btw teraz widze, że Smith miał tych filmów z synem więcej. Właśnie tacy ludzie niszczą moje forumowe zagadki
Btw teraz widze, że Smith miał tych filmów z synem więcej. Właśnie tacy ludzie niszczą moje forumowe zagadki
Pytania filmowe
Muszę mózg rozruszać żeby zadać pytanie więc albo poczekajcie albo dajcie jeśli macie coś ciekawego 

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."