FMy
-
gianbuffon
- Skład B

- Reputacja: 0
.
stadion hull da sie na 100 % przebudowac, bo spradzdalem w edytorze-max moze miec 50 tys. chyba jednek macie racje z tym, ze sie zgodza po koniec sezonu, bo jak gralem wisla to jakos w maju sie zgodzili. dzieki, pozdro 
Re: .
Zależy jeszcze ilu kibiców przychodzi na stadion Twojej drużyny podczas meczów. Jeżeli blisko 95% to możesz być pewny, że stadion rozbudują, jeżeli poniżej 85% to raczej będziesz musiał pozostać na takim, jakim jesteś obecnie.gianbuffon pisze:stadion hull da sie na 100 % przebudowac, bo spradzdalem w edytorze-max moze miec 50 tys. chyba jednek macie racje z tym, ze sie zgodza po koniec sezonu, bo jak gralem wisla to jakos w maju sie zgodzili. dzieki, pozdro

Przed chwilą FM wywołał u mnie śmiech frustrata. W dniu najważniejszego meczu w sezonie został kontuzjowany mój 2. bramkarz. Grałem z MU o Mistrzostwo Anglii. Jako, że w 1. drużynie miałem tylko 2 bramkarzy to szybko włączyłem mecz nie biorąc na ławkę ze sobą bramkarza. Zgadnijcie co się stało. Tak, tak kontuzjowany w 20' został Paul Robinson mój pierwszy bramkarz. Mecz przegrałem 4:3. jestem wręcz pewien, że gdyby nie ta kontuzja to bym wygrał. Bo 2 bramki MU strzeliło z jakiś 30 m przy których mój 'bramkarz' Mido(
) się nie popisał.
- Cris7
- Gwiazda

- Reputacja: 7
podobną sytuację miałem w reprezentacji Francji w FM 2006. Na turniej zabrałem dwóch bramkarzy(Frey,Laundre) i Bozia pokarała i dwie kontuzje.Bronił Silvestre i wybronił mi wyjście z grupybagg pisze:Przed chwilą FM wywołał u mnie śmiech frustrata. W dniu najważniejszego meczu w sezonie został kontuzjowany mój 2. bramkarz. Grałem z MU o Mistrzostwo Anglii. Jako, że w 1. drużynie miałem tylko 2 bramkarzy to szybko włączyłem mecz nie biorąc na ławkę ze sobą bramkarza. Zgadnijcie co się stało. Tak, tak kontuzjowany w 20' został Paul Robinson mój pierwszy bramkarz. Mecz przegrałem 4:3. jestem wręcz pewien, że gdyby nie ta kontuzja to bym wygrał. Bo 2 bramki MU strzeliło z jakiś 30 m przy których mój 'bramkarz' Mido() się nie popisał.
United Road, take me home
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
To the place, I belong
To Old Trafford, to see United
Take me home, United road
-
_Romanista_
-
_Romanista_
- pch4
- Skład C

- Kontakt:
Ja grałem jeden miesiąc Dortmundem ! Mają ok.15mln euro !Lukaz pisze:Mam dylemat i liczę na pomocJaką drużynę wybrać: Borussia, Schalke czy HSV??? Jak ktoś prowadzi którąś z wyżej wymienionych to powiedzcie jak wam idzie, jakie mają budżety itp. Ok?
Mają całkiem przyzwoitych zawodników (Ebi i Rosicky)!
Wracając do poprzedniego pytania to też bardziej polecam ci Borussie. Mają swietnych zawodników : Dede, Rosicky, Koller i innych.
Ja właśnie skonczyłęm 1 sezon Realem Madryt. Lige wygrałem z przewagą pond 10 pkt. Ogólnie FM06 bardzo mi sie podoba ale bardzo ciężko kupić dobrego zawodnika. Chciałęm kupic Joaquína,ale nawet gdy zaoferowałem 50mln to Betis sie nie zgodził. To samo było z Cristiano Ronaldo. Ballack nie chciał wogóle do mnie przyjsc tak samo ja Szwanstainger. Ballack odzucil oferte przedluzenia kontraktu, nastepnie ja mu dabałem 100 tys tygodniowo i sie nie zgodził. A jakies 2 miesiące podpisał kontrakt z Bayerem i bedzie dostawal 50 tys tyg.
Oto mój sklad
Casillas
Salgado(Cicinho), Wootgate(Pavon), Ramos(Lugano), Carlos(Bravo)
Beckham(Diogo,), Gravesen(Garcia) Baptista(Guti), Rothen(Zidane)
Raul(Robinho), Ronaldo(Robinho)
Przed nowym sezonem chce sie zmocnić:
Kogo mi polecicie do tego skladu. Zidane odchcodzi na emeryture.
Ja właśnie skonczyłęm 1 sezon Realem Madryt. Lige wygrałem z przewagą pond 10 pkt. Ogólnie FM06 bardzo mi sie podoba ale bardzo ciężko kupić dobrego zawodnika. Chciałęm kupic Joaquína,ale nawet gdy zaoferowałem 50mln to Betis sie nie zgodził. To samo było z Cristiano Ronaldo. Ballack nie chciał wogóle do mnie przyjsc tak samo ja Szwanstainger. Ballack odzucil oferte przedluzenia kontraktu, nastepnie ja mu dabałem 100 tys tygodniowo i sie nie zgodził. A jakies 2 miesiące podpisał kontrakt z Bayerem i bedzie dostawal 50 tys tyg.
Oto mój sklad
Casillas
Salgado(Cicinho), Wootgate(Pavon), Ramos(Lugano), Carlos(Bravo)
Beckham(Diogo,), Gravesen(Garcia) Baptista(Guti), Rothen(Zidane)
Raul(Robinho), Ronaldo(Robinho)
Przed nowym sezonem chce sie zmocnić:
Kogo mi polecicie do tego skladu. Zidane odchcodzi na emeryture.
- adrian7776
- Imitacja forumowicza

lol
polecam:
Yobo
Everton
Klukowski
Brugge
Beattle
Everton
Carlton Cole
Chelsea (do wypozycznia) za friko
pozdro
Yobo
Klukowski
Beattle
Carlton Cole
pozdro
Jagiellonia Pany Żółto-Czerwone szatany !!
Arsenal wielka druzyna zwalona ekipa. Tottenham i zwalona druzyna i zwalona ekipa.
Arsenal wielka druzyna zwalona ekipa. Tottenham i zwalona druzyna i zwalona ekipa.
- pch4
- Skład C

- Kontakt:
Ja skończyłem runde jesienną Koroną ku zaskoczeniu jestem drugi ! Legia wyprzedza mnie tylko lepszymi statystykami !
Do żebro ja ci polecam z Korony Kaczmarka ! Jest rewelacyjny ! robi rajdy lewą stroną przez całe boisko
Ale najważniejsze że zaliczył 19 asyst przez tą runde ! A oprócz iego polecam ci Łatke i Jeziornego !
Kupiłem i podobnie jak w FM 2005 sa rewelacyjni
Pozdro
Do żebro ja ci polecam z Korony Kaczmarka ! Jest rewelacyjny ! robi rajdy lewą stroną przez całe boisko
Kupiłem i podobnie jak w FM 2005 sa rewelacyjni
Pozdro