Opisz poprzednika

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy
Reputacja: 0

Post autor: kibic_korony »

Diamen23
Dla mni zagadka??? Sadzac po sigu wielki fan Interu Mediolan i wielbiciel Recoby. Pisze poprawnie i nie robi bledow ortograficznych raczej!!!
ZŁOCISTOKRWIŚCI "NA ZAWSZE KORONA KIELCE"
ObrazekObrazek
KORONA
Awatar użytkownika
timon
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post autor: timon »

kibic_korony to kibic Korony Kielce :wink: . Fan Grzegorza "Kiełbasy" Piechny oraz Marcina Kaczmarka. Błędów nie popełnia, ale jak większość zapomina o ogonkach :wink:
I'm "Owner of a lonely heart"
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow »

timon-jest na forum 3 dnia,a najczęściej udzielał się w tym temacie,co jest dość dziwne. Sam niewiele może napisać o innych i na odwrót, więc może fajnym pomysłem-propozycją dla niego byłby chwilowe zaprzestanie udzielania się w tym temacie, a częszcze w tematach gdzie da nam szanse się poznac.
Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post autor: Corinthians »

timon
Jak na razie zapamiętałem tylko to, że ma Alcatela OT 320 8) Też go miałem. Nie jestem pewien, ale to chyba on był jednym z poczciwszych forumowiczów na innym foru, ale dostal bana :(
Nie wiem komu kibicuje.
Aha, i podoba mi sie jego avatar :)
Obrazek
Awatar użytkownika
timon
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post autor: timon »

'Piotrek' pisze:więc może fajnym pomysłem-propozycją dla niego byłby chwilowe zaprzestanie udzielania się w tym temacie, a częszcze w tematach gdzie da nam szanse się poznac.
Więc zaprzestanę, zgodnie z radą kolegi :) . A natychmiast oddale się w tematy inne.
I'm "Owner of a lonely heart"
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 »

Piotrek - znany na forum głównie z zakładania świetnych tematów w grach forumowych. Nieczęsto się spotykamy tak więc nie mogę powiedzieć o nim zbyt dużo. Nie popełnia strasznych błedów ortograficznych.
Obecnie zbiera pytania do Smitha , który wygrał w ankiecie w "Pytania Do".
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

timon pisze:Więc zaprzestanę, zgodnie z radą kolegi . A natychmiast oddale się w tematy inne.
Dla mnie możesz sie oddalać wszędzie,byle daleko.
Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

lol

Post autor: adrian7776 »

diamen23 lubi (podobnie jak ja ) inter. pochodzi z gliwic. Lubi Alvaro Recobe. (chyba) :?
Jagiellonia Pany Żółto-Czerwone szatany !!
Arsenal wielka druzyna zwalona ekipa. Tottenham i zwalona druzyna i zwalona ekipa.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

adrian7776 - jak sama nazwa wskazuje Imitacja Forumowicza. Czy to prawda czy nie, nie wiem. Kubi Jagiellonie( a fe ! :P)
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

adrian7776 pisze:diamen23 lubi (podobnie jak ja ) inter. pochodzi z gliwic. Lubi Alvaro Recobe. (chyba) :?
adrian6667-imitacja forumowicza-płeć:mężczyzna-30postów-dołączył:21 Cze 2005-Białystok,podpis:Jagiellonia Pany Żółto-Czerwone szatany !!
Chyna nie oto w tej zabawie chodzi?
Awatar użytkownika
adrian7776
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

lol

Post autor: adrian7776 »

bagg popelna bledy na kazdym kroku. kibicuje chyba Switowi :evil: a fee miło ??
Jagiellonia Pany Żółto-Czerwone szatany !!
Arsenal wielka druzyna zwalona ekipa. Tottenham i zwalona druzyna i zwalona ekipa.
Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor »

adrian7776

Filozof reprezentujący najnowsze trendy umysłowe odbiegające znacznie od przyjętych do tej pory wzorców. Odchodzi od klasycznego pojęcia forumowicza jako jednostki dzielącej się swoją wiedzą przy pomocy konstruktywnych postów. Zamiast tego podporządkowuje się nowej zasadzie tzw. kamuflażu wiedzy. Polega ona na jak sama nazwa wskazuje ukrywania wiedzy pod postacią głupoty. Tacy myśliciele jak on mają znaczące wpływy wśród forumowych oligarchów (GTW) wobec czego bardzo szybko dorobił się opisu dodatkowo pomagającego w ukrywaniu prawdziwej tożsamości. Co ciekawe reprezentowany przez niego prąd filozoficzny cieszy się coraz większym uznaniem na forum.

----------------------------------------------------------------------

PORADA DNIA:
Jeżeli nie znasz danej osoby to najlepszym wyjściem będzie opuszczenie tematu. Nikt tutaj nikogo nie zmusza do pisania. Krótkie posty ograniczające się do spraw oczywistych nie wpływają pozytywnie na rozwój tematu ani też na wyrabianie własnej marki na forum. Chcesz wiedzieć więcej? Wejdź na www.chcewiedziecwiecej.pl*

* jeżeli link nie działa zgłoś to telefonicznie dzwoniąc pod numer 070072772 lub wysyłając sms-a o treści "kopytko" pod numer adriana7776
Ostatnio zmieniony 02 lis 2005, 19:43 przez Mentor, łącznie zmieniany 3 razy.
Obrazek
Barca jest najpiękniejszą kobietą na świecie. Jednego dnia może być bardziej lub mniej wdzięczna, ale to wciąż ta sama kobieta i w tej kobiecie jesteśmy wszyscy do szaleństwa zakochani. - Joan Gaspart
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda

Niggaz pisze:Wejdź na www.chcewiedziecwiecej.pl
Nie działa :x
Niggaz pisze:* jeżeli link nie działa zgłoś to teledonicznie dzwoniąc pod numer 070072772 lub wysyłając sms-a o treści "kopytko" pod numer adriana7776
No ładnie, abonent jest chwilowo niedostępny. :? Co robić?
Ostatnio zmieniony 02 lis 2005, 19:44 przez Berele Lewartow, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

bagg popelna bledy na kazdym kroku. kibicuje chyba Switowi Evil or Very Mad a fee miło ??

Słyszeć to z Twoich słów? Nawet bardzo. Jakbyś tylko to poparł jakimiś solidnymi argumentami - byłbym wdzięczny.

Niggaz pisze:Filozof reprezentujący najnowsze trendy umysłowe odbiegające znacznie od przyjętych do tej pory wzorców. Odchodzi od klasycznego pojęcia forumowicza jako jednostki dzielącej się swoją wiedzą przy pomocy konstruktywnych postów. Zamiast tego podporządkowuje się nowej zasadzie tzw. kamuflażu wiedzy. Polega ona na jak sama nazwa wskazuje ukrywania wiedzy pod postacią głupoty. Tacy myśliciele jak on mają znaczące wpływy wśród forumowych oligarchów (GTW) i bardzo szybko dorobił się opisu dodatkowo pomagającego w ukrywaniu prawdziwej tożamości. Co ciekawe reprezentowany przez niego prąd filozoficzny cieszy się coraz większym uznaniem na forum.
:haha: :haha: :haha:

Niggaz dzięki za poprawdę humoru ;)

P.S. Mojego posta nie bierzcie pod uwagę. Niggaz tak pięknie adriana podsumował, że zasługuję na jakiś piękny opis ;)
Awatar użytkownika
Kaka_ACM
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Kaka_ACM »

Niggaz jego ironia kierowana do koleżki Adriana zwaliła Mnie z nóg :wink: :lol: Mam nadzieje, że kiedys wyda tomik z własnymi " złotymi myślami" :wink: Wielki sympatyk Barcy na dobre i złe. Za co wielki plus :!: Jego piłkarskim idolem jest Patryk :wink: Kluivert. (osobiście cenie gościa , lecz swego czasu pograzyl Milan w finale LM.. :evil: ) Pisze bardzo mądrze i z fantazją :wink: Oby takich ludzi więcej...
pozdrawiam
Silniejsi od zazdrości, pecha i niesprawiedliowości..
Forza Milan !
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”