Jak trafiliście na to forum?

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
Wojtas0001
Skład C
Skład C
Reputacja: 0
Kontakt:

Post autor: Wojtas0001 »

ja calkiem przypadkowo. Szukalem czegos o meczach przez internet i znalazlem to forum :)
Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: Smithu »

Opowiem wam pewna historię...

Dawno dawno temu gdy na swiecie nie bylo jeszcze internetu razem z kolegami szukalismy miejsca do zabawy.

Roznie bywalo, bawilismy sie tu i tam. A to granatami na Omaha Beach, a to w St. Petersburgu, pewnego razu w Beoingu 747 jak lecielismy w jakies wieze, podobno w Nowym Jorku. No ale jak to bywa z glupimi zabawami szybko sie nam znudzilo. Musielismy znalezc cos nowego, tworczego i innego niz wszystko, zajmojacego duzo czasu i dajacego wiele przesmiewczych powodow do smiechowych atakow. I tak wlasnie gdy gdzies okolo niecalego roku temu podkladalismy bombe w centrum londynu (zamach nam niestety nie wyszedl) ktos z tlumu krzyczal "Wejdz idioto na pilka.pl i se ponabijaj, a nie spokojnym ludzia bomby pod dupy podkladasz". Od tamtej chwili caly czas chodzilo nam jedna mysl po glowie. Jak wejsc na pilka.pl? Czy sa do tego jakies specjalne drzwi, brama czy moze jakas winda. Nie mielismy zielonego pojecia, az w koncu w kafejce zwanej internetowa pewien chlopak, ktory zwal sie nabijaczem pokazal nam swoj raj(forum pilka.pl). Zaczelismy go nasladowac i tak zostalismy tu do dzis dnia.
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice
Obrazek
http://smitu.blog.onet.pl/
Awatar użytkownika
kibic_korony
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: kibic_korony »

A mi stronke hubertd polecil szacuken :D a tak wogole pilka nozna to ja zyje czytam wszystko co mi w rece wpadnie o tej tematyce, a to byla kwestia czasu zanim odnalazl bym ta stronke oj oj oj powiem szczerze sie....................... nie zawiodlem :D
ZŁOCISTOKRWIŚCI "NA ZAWSZE KORONA KIELCE"
ObrazekObrazek
KORONA
Awatar użytkownika
japko
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza
Kontakt:

Post autor: japko »

Mój brat sobie tutaj pisał no i bardzo chwalił to forum.

na początku myślałam że mnie wkręca z tym że jest najlepsze i w ogóle ale jak miałam wpadkę z F13 postanowiłam że się tu zarejestruje. No i jestem ...
Ostatnio zmieniony 06 lis 2005, 10:30 przez japko, łącznie zmieniany 1 raz.
Awatar użytkownika
timon
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post autor: timon »

Hmmm...na to forum natrafiłem przypadkowo, wchodząc na stronę pilka.pl spojrzałem, że jest tu arcyciekawy odnośnik forum, więc kliknąłem weń i oto jestem
I'm "Owner of a lonely heart"
Przemek_filozof
Junior
Junior

Post autor: Przemek_filozof »

Trafiłem tu bo szukałem,polskich serwisów o piłce nożnej włąsnie tego typu jakim jest piłka pl.i znalazłem
Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Jagiellonczyk »

ja zaczalem zbierac pamiatki pilkarskie i szukalem roznych for o tej tematyce. wpisalem w googlach i juz.

"Wpisalem w googlach wiec jestem" haha moja zlota mysl :P
Obrazek
Awatar użytkownika
.::Buffon::.
Żenujący nabijacz :/

Post autor: .::Buffon::. »

Ja trafiłem klikając na link ,bo szukałem wyników odry opole i po paru dniach zarejestrowałem się na tym forum :D .pozdro
Dwa kolory mienią się ;Błękit nieba i czerwień
Awatar użytkownika
Erwin
Grafomania zaawansowana

Post autor: Erwin »

Kiedyś chciałem zareklamowac swoje forum i trafiłem tutaj dawac rekalmy po jakis dwóch miesiącach przeczytalem gdzies ze najlepszym forum o rozmowach na temat piłki nożnej jest własnie te forum zdecydowałem sie zajrzec i wiem ze było warto 8)
Awatar użytkownika
harni7
Żenujący nabijacz :/
Kontakt:

Post autor: harni7 »

Hmmmm....Moja przygoda z tym forum zaczęła się tak, że szukałem info o legendach piłki nożnej i przyciągnęła mnie ta strona dużo wiadomości o piłce. Zauważyłem forum zarejestrowałem się i jestem.:)
w zasadzie nie rozmawialismy , ale ciesze sie z tego bo harni prezentuje sobą mizerny poziom. Ranga nabijacza mówi wszystko (i KJ nie broń go teraz jak powiedział , że woli ciebie)
Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: Premo »

Ja trafiłem tutaj, bo szukałem strony o piłce nożnej. Postanowiłem zrobić sobie konto i wejść na forum. Forum mi się spodobało i od czasu do czasu zaglądam na nie :P
Obrazek
HALA MADRID!
Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post autor: krako »

ja szukałem sobie po necie i nagle w googlach wyskoczyło pilka.pl jeden klik i jesteśmy w naszym wirtualnym świecie,patrze tetamtyka na forum bezplatne pamiątki na forum i weszłem tak sie zaczeło.. :oops: :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Nassem
Skład C
Skład C

Post autor: Nassem »

Na pilka.pl niemapietam jak trafiłem bo było to bardzo dawno. Na forum tez nie pamietam bo długo czasu czytałem wasze posty, a dopiero kilka dni temu postanowiłem sie zarejestrowac :wink:
Obrazek
Awatar użytkownika
Zaza
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 1

Post autor: Zaza »

hehe dobre Ja nie pamietam jak trafiłe tu jak aktywny użytkownik Zaza ale coś mi sie przypomniało :wink:

Jak jeszcze piłka nie miała tyle fanów i też Zaza nie było czynnym użytkownikiem tej że strony przyciagną mnie tu pewnego dnia ... doping :roll:

Wyszukiwarka znalazła jeden z takich 'mocnych artukułów" :wink: i potem już się zaczeło Dodaj do zakładek ulubionych :] Co prawda jeszcze nie było jatki ale z czasem ...

Co by nie mówić już troche jestem czynnym użytkownikiem pilka.pl [No ja i tata oczywiście :roll: ]A były przeciesz news na poczatku które miało po 400 czy 500 komenatrzy :roll: jednak z takich wiązanek mnie wciągneła :lol: A teraz kibicuje nie tylko Milanowi czy Calcio ale i Wam drodzy bracia i siostry :P
Awatar użytkownika
Adriano_FcI
Ja tu tylko nabijam

Post autor: Adriano_FcI »

A ja tu trafiłem przez stronke www.pilka.pl i tam nacisnłem FORUM i tak sie zaczęło.. :lol:
!!!...FoRzA RaGaZzI...!!!
ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”