W jakich gracie butach

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: Jagiellonczyk »

'Piotrek' pisze:Mózg to Ci tatao chyba też na przecenie skombinował.

tak, moj tatao mi skombinowal, tobie powinien skombinowac slownik jezyka polskiego

tak, apropo to te moje umbro to kolo 8 funtow kosztowaly :D
Obrazek
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow »

Jagiellonczyk pisze:tak, moj tato mi skombinowal
No, to się nie postarał :?
Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post autor: Snipp_ »

Jagiellonczyk pisze:tak, moj tatao mi skombinowal, tobie powinien skombinowac slownik jezyka polskiego
Ale Cię zjechał :x.
Awatar użytkownika
Berele Lewartow
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 700

Post autor: Berele Lewartow »

Jagiellonczyk pisze:tak, moj tatao mi skombinowal, tobie powinien skombinowac slownik jezyka polskiego
Ale czyj tatao, twój? Nie,niech on nic już nie kombinuje :?
Snipp_ pisze:Ale Cię zjechał .
:oops:
Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post autor: M.T. »

Panowie skończcie już te kłótnie i wróćmy do tematu. Ja osobiście gram w mercurial vapor na początku strasznie mnie obtarły ale to przez to że na allegro zamówiłem i byłem pewny że bedą dobre , ale niestety się myliłem.Na szczęście się rozbiły i teraz bardzo dobrze mi się w nich gra. Ja za buty na allegro zapłaciłem 250 zł czyli zaoszczędziłem okolo 150 zł. Tak więc polecam buty a także zakupy na allegro oczywiście od sprawdzonych sprzedawców. Pozdrawiam
Obrazek
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8599
Kontakt:

Post autor: cloner »

a ja gram w ... 'adidaskach' firmy fila :lol:
chrzanie wszystkie korki, lane czy wkrety, sa daremne :lol2:
wole grac w adidaskach :) (oczywiscie tylko na placu z qmplami) :lol2:

p.s. - moje 'adidaski' z zajebiscie dobrej firmy fila kosztowaly 199pln (promocja w tesco byla) :lol2:
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
timon
Skład C
Skład C
Kontakt:

Post autor: timon »

Nie szata zdobi człowieka. Tak samo nie buty, nie strój czyni piłkarza. Rozumiem, że każdemu szanującemu się piłkarzowi zalezy na jak najlepszych butach, ale denerwuję mnie niemiłosiernie jak widzę dzieciaki 10-12 letnie, które grają w nowych 90, Pumach czy czymś takim. To jest zwykły szpan. Niejeden grający w zwykłych halówkach gra lepiej niż taki niewyrośnięty piłkarzyk w super bucikach...

Ja nie gram w żadnym klubie, więc nie potrzebne mi są super korki. Choć nawet jakbym grał nie dokonałbym ich zakupu. Zawsze gram w halówkach. Po co mi coś innego do kopania piłki z kumplami :wink:
I'm "Owner of a lonely heart"
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

timon pisze:ale denerwuję mnie niemiłosiernie jak widzę dzieciaki 10-12 letnie, które grają w nowych 90, Pumach czy czymś takim. To jest zwykły szpan.

Uff. Dobrze, że się nie mieszczę w tym przedziale wiekowym. Ufff...bo mam właśnie korki Totale. Są one właściwie ostatnio bardzo popularne. Nie uważam, że szpanuje. Po prostu mi się podobają. Dobrze się w nich czuję, świetnie mi się w nich gra, a że gram też w drużynie to akurat mi się przydadzą ;)
Awatar użytkownika
timon
Skład C
Skład C
Kontakt:

bagg pisze:Uff. Dobrze, że się nie mieszczę w tym przedziale wiekowym. Ufff...bo mam właśnie korki Totale. Są one właściwie ostatnio bardzo popularne. Nie uważam, że szpanuje. Po prostu mi się podobają. Dobrze się w nich czuję, świetnie mi się w nich gra, a że gram też w drużynie to akurat mi się przydadzą

Możliwe, ale nieraz trening młodzików przypomina mi rewię mody. Młodziaki chcą zabłysnąć nie umiejętnościami, ale swoimi korkami. Mówią, że dzięki nim dobrze grają, a to gówno prawda. Dzieciaki w Brazylii grają bez butów i jaki później prezentują poziom.
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

Możliwe, ale nieraz trening młodzików przypomina mi rewię mody. Młodziaki chcą zabłysnąć nie umiejętnościami, ale swoimi korkami. Mówią, że dzięki nim dobrze grają, a to gówno prawda. Dzieciaki w Brazylii grają bez butów i jaki później prezentują poziom.

Dobrze o tym wiem. Niepotrzebne są jakieś firmowe korki żeby świetnie grać. Ja sam na swoje zapracowałem(czyt. dobre wyniki w nauce :P ). Tak więc wiesz....rzecz gustu. Każdy gra w czym lubi.
Awatar użytkownika
timon
Skład C
Skład C
Kontakt:

bagg pisze:Tak więc wiesz....rzecz gustu. Każdy gra w czym lubi.

Święta racja, nawet gdybym grał w jakimś klubie zapewne kupiłbym najtańsze kornery, bo nie chciałbym nawet wydawać 150zł na jakieś firmówki. A tak nie mam tego dylematu i jest dobrze. Halówki rullezz :D
Awatar użytkownika
whelan
Ja tu tylko nabijam

Post autor: whelan »

Zależy w co sie gra !:]
PES 4,5 THIS IS IT !!!

GLORY MAN UTD !!!!!
Awatar użytkownika
dzieciol
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post autor: dzieciol »

Nike Tiempo 2002 ze skory naturalnej cale biale z czerwonym znaczkiem:)

Gram na hali jak juz pisalem

wczesniej gralem w srebrnych Lotto i bylem z nich zadowolony, ale Nike chyba lepsze:)
Obrazek
"Moim marzeniem jest wygranie Scudetto w Rzymie, a potem jeszcze jednego i jeszcze jednego" - Philippe Mexes
Awatar użytkownika
Hawaii 96
Żenujący nabijacz :/

Post autor: Hawaii 96 »

z korków mam białe Pumy (te co ma Pires), Adasie (te co ma Ballack czy Zidane) i Nike (w tych co grał Figo z takim dużym językiem tylko,że biało niebieskie) a z halówek czerwone Nike i czarne Umbro :)
"Całe Nasze Życie To GKS Katowice"
Awatar użytkownika
squash
Skład C
Skład C

Post autor: squash »

a jak gram w niebieskich halówkach za 17 złotych, sprawdzają się :wink:
"Życie nie jest ani lepsze ani gorsze od naszych marzeń, jest po prostu inne"
Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”