Reprezentacja Polski (zbiorczy)

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
ODPOWIEDZ

#TeamLewandowski czy #TeamProbierz?

#TeamLewandowski
8
40%
#TeamProbierz
4
20%
Na selekcjonera Tomasz Tułacz, niech grają zawodnicy U-20 i naturalizowani Kongijczycy
8
40%

Liczba głosów: 20

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8597
Kontakt:

Post autor: cloner »

Babel pisze:cloner a pomyslałes moze ze spadek formy Kłosa związany jest z kapitalnym przygotowaniem fizycznym przez Jurka Endżela
a co mnie to interesuje :?:
zle przygotowany :?: NIE dla reprezentacji :!:
Babel pisze:Kłos wróci do formy fizycznej i Jop tak samo jak Lewandowski moga mu buty sznurowac.Podobnie jest z Jackiem Bakiem, tylko szkoda bo w Katarze to on formy nie zbuduje.
jak Klos bedzie szybciej biegal, reagowal, itp. to jestem za :)
Bak - nie, gdyby nadal gral we Francji - ok, ale w Katarze nie mozna zlapac formy :lol2:
Babel pisze:Ja cały czas wierze w powrót do formy Arka Głowackiego i Bartosza Bosackiego gdyz sa o niebo lepsi od faworytów clonera(niestety sa bez formy )
dobrze, ze dodales, ze sa bez formy :lol:
Glowackiego strzelajacego samoboje nie chce w reprezentacji :)
ale Bosackiemu mozna sie przyjrzec :)
Babel pisze:Niestety cloner niczym Engel juz ma kilku pewniaków do pierwszego skałdu na MŚ:Rasiak, Lewandowski
na cale szczescie jeszce trenerem reprezentacji jest JANAS, a nie Engel :lol2:

Pozdrawiam
💙❤️
"miarą fanatyzmu jest liczba wyjazdów..."
Awatar użytkownika
Santiago
Junior
Junior
Reputacja: 0

a

Post autor: Santiago »

mysle ze troche lipnie sie stalo z tym dabrowskim ze fifa nie pozwolila mu grac dla Polski :o bo chociarz janas by go przetestowal i nie pasi to nie gra :D a moze w repprezentacji gralby pierwsze skrzypce :D a moze nie :roll:
W mieście Białystok w tym w którym żyje , oddałem serce drużynie! WSTAŃ unieś barwy, Wsłuchaj się w słowa pieśni o mej JAGIELLONII.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Re: a

Santiago pisze:mysle ze troche lipnie sie stalo z tym dabrowskim ze fifa nie pozwolila mu grac dla Polski :o bo chociarz janas by go przetestowal i nie pasi to nie gra :D a moze w repprezentacji gralby pierwsze skrzypce :D a moze nie :roll:
a moze lepiej kup sobie slownik ortograficzny :roll: a moze nie, to i tak nie pomoze :lol2:
💙❤️
Awatar użytkownika
Santiago
Junior
Junior

Re: a

cloner pisze:
Santiago pisze:mysle ze troche lipnie sie stalo z tym dabrowskim ze fifa nie pozwolila mu grac dla Polski :o bo chociarz janas by go przetestowal i nie pasi to nie gra :D a moze w repprezentacji gralby pierwsze skrzypce :D a moze nie :roll:
a moze lepiej kup sobie slownik ortograficzny :roll: a moze nie, to i tak nie pomoze :lol2:

nie zabardzo rozumiem ??
W mieście Białystok w tym w którym żyje , oddałem serce drużynie! WSTAŃ unieś barwy, Wsłuchaj się w słowa pieśni o mej JAGIELLONII.
Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post autor: petru »

a co mnie to interesuje Question
zle przygotowany Question NIE dla reprezentacji Exclamation
Pewnie wywalmy tego złego Sobolewskiego :lol:.

Swoja drogą już od trzech trenerów za przygotowanie fizyczne odpowiada jeden człowiek. Ostatnio stwierdził, że kadrowi zawodnicy Wisły przebiegają tyle co najlepsi w Europie. Każdy ma swoje gierki, nawet myśliwy... więc nie roztrząsałbym akurat kwestii przygotowania.

A Kłos ma słabszą formę, bo ma i tyle. Nie mam czasu się teraz rozpisywać, ale jego błędy nie biorą się ze złego przygotowania, tylko zakorzenionego olewania, nonszalacji, które się pojawia kiedy piłkarzowi brak wyzwania. Ciężko mu się skupić na te parę wymagających meczy w kdrze. poza tym już się starzeje i stąd wynikają powyższe problemy. Jestem pewien, że wyszlifowałby formę w lepszej lidze, podobnie jak Basczyński, który chyba sam sobie nie zdaje sprawy, że gra na 70% najwyżej.
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

Santiago pisze:nie zabardzo rozumiem ??
jak kupisz slownik, to moze zrozumiesz :roll: a moze jednak nie :lol:

a tak powaznie (nie chce mi sie wiecej o tym pisac)

sprawdz jak sie powinno pisac wyraz "chociarz" (Twoja wersja) :lol2:

pozdrawiam
💙❤️
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel »

cloner pisze:a co mnie to interesuje Question
Co w tej reprezentacj robi jeszcze Rasiak
cloner pisze:na cale szczescie jeszce trenerem reprezentacji jest JANAS, a nie Engel
Janas tez ma swoich ulubieńców i Ty napewno sie z tego cieszysz
Przypominam nie wybierajcie jeszcze 23 piłkarzy na mundial, bo bedzie sie liczyc forma z okolic konca sezonu.
pozdro
Awatar użytkownika
Santiago
Junior
Junior

cloner pisze:
Santiago pisze:nie zabardzo rozumiem ??
jak kupisz slownik, to moze zrozumiesz :roll: a moze jednak nie :lol:

a tak powaznie (nie chce mi sie wiecej o tym pisac)

sprawdz jak sie powinno pisac wyraz "chociarz" (Twoja wersja) :lol2:

pozdrawiam
prawda zrobilem blad ale to przez to ze szybko pisze :D a o reprezentacji mysle ze Boruc wygryze Dudka z 11 i to bramkarz Celticu stanie miedzy slupkami w bramce. A i jeszcze jedno nie rozumiem czemu Janas powoluje zawodnikow nie majacych formy jak. Lewandowski czy nie mieszczacych sie w klubowych 11. :?:
Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post autor: czeher »

Babel pisze:
cloner pisze: a co mnie to interesuje Question

wiesz z clonerem jest tak samo jak z Janasem :arrow: Slepo zapatrzeni w niektorych graczy (zero obiektywizmu)

Osobiscie nie moge sie doczekac jak zaprezentuje sie nasza gwiazda rodem z premiership w meczu z Ekwadorem - po cichu licze ze bedzie to jego ostatni wystep w naszych barwach
Awatar użytkownika
Santiago
Junior
Junior

czeher pisze:
Babel pisze:
cloner pisze: a co mnie to interesuje Question

wiesz z clonerem jest tak samo jak z Janasem :arrow: Slepo zapatrzeni w niektorych graczy (zero obiektywizmu)

Osobiscie nie moge sie doczekac jak zaprezentuje sie nasza gwiazda rodem z premiership w meczu z Ekwadorem - po cichu licze ze bedzie to jego ostatni wystep w naszych barwach
czeher - tez mam taka nadzieje :D
Awatar użytkownika
coo1er
Pseudoforumowicz

Post autor: coo1er »

Zgadzam sie z wami i z waszymi postami :D
Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post autor: Babel »

coo1er pisze:Zgadzam sie z wami i z waszymi postami
dzienks jestes spoko ziom yo yo yo
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

A mi się wydaje, że skoro Janosik powoływał Rasialdo przez tyle spotkań, to również na Mistrzostwach o swym synie pierworodnym zapomnieć nie może. A co Boruca ... tak jak z Frankowskim, Janas nie zauważa, że piłkarz jest dobry i ma większe możliwości niż poprzednicy. Ważne, by zamknąć oczy i krzyknąć - Ty wychodzisz w pierwszym. Odzwierciedlenie można znaleźć w podziale pieniędzy za awans, gdzie Żurawski z Bąkiem otrzymali ,,cirka ebaut" po 90 tys dolarow, a Framkowski o 30 tys mniej. Dlaczego? Odsylam do artykułu http://sport.onet.pl/1020297,0,0,wia,11 ... plina.html
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Kontakt:

hehe, Bak materalista :lol2:
nie dosc, ze do Kataru wyjechal 'grac' w futbol, to jeszcze sam wymyslal (z niektorymi kolegami) sposob premiowania, i nagradzania za eliminacje :lol2:
doskonale wiedzial, ze sporo spotkan bedzie grac w 1.skladzie :lol2:

wg mnie do tych punktow za gre, powinni dodac punkty za bramki i asysty :) wtedy byloby duuuzo lepiej :)
💙❤️
Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post autor: Loczek »

Ostatnimi czasy na łamach prasy wciąż ogłaszane są ,,niby powołania" Janasa, jakie ma wysyłać piłkarzom ,,nie polskim" a jednak usiłującym przebić się do składu. Już jednego Emsiego fenomena z kontynentu słońca mamy i nie wydaje mi się, ażeby naturalizacja była trafnym krokiem na przód. Powiem więcej, cytując słowa Lecha Wałęsy. Przed wejściem (..) staliśmy nad przepaścią, a teraz uczyniliśmy wielki krok na przód. Christoph Dabrowsky, czy mauro Cantoro to nie są piłkarze, którzy w sercach mają Chrobrego, Popiełuszkę i bigos. Może moje poglądy wydadzą się nacjonalistyczne, ale nie to miałem na myśli. Tylko zadam pytanie - do czego ten świat zmierza? Na szczeście Fifa nie wydała zezwolenia na wcielenie do kadry obydwu zawodników. I chwała im za to i peany na ich cześć.
ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”