FMy
Rom$on pisze:Napstnik do 3mln €
Giouseppe Rossi z ManU
Ja obecnie gram właśnie ManU i dokupiłem sobie Fabregasa(Arsenal) i Zokore(St.Etien) Narazie zagrałem wszystkie mecze towarzyskie i zaczynam zaraz lige . Kogo byście jeszcze do mnie dokupili ??
Ostatnio zmieniony 05 lis 2005, 20:52 przez Wosek07, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam problem z napastnikami w Realu. Postanowilęm sobie dokupić dobrego napastnika. Ronaldo bez formy oceny caly czas 5lub6. Raul moze być. Robinho raz dobrze raz źle. Kogo mi polecicie. Zastanawiam sie nad Cesarem Delgado i Caveneghi.
Sprowadź sobie Halila Altintopa, u mnie w Barcy się sprawdza i to bardzo dobrze. Nieły do hiszpańskiej jest tez Dirk Kuyt z Feyenoordu. No i Fred z Lyonu.
Sprawdź, mnie przynajmniej nigdy nie zawiedli. Pozdro
-
_Romanista_
Ja bym dokupił Messie go ponieważ miałem go w Arsenalu i znakomicie rozumiał się z Fabregasem a Także Park Joo - Young'a znakomitego Rozgrywającego i napastnika a także jak masz fundusze to IraoleWosek07 pisze:Rom$on pisze:Napstnik do 3mln €
Giouseppe Rossi z ManU![]()
Ja obecnie gram właśnie ManU i dokupiłem sobie Fabregasa(Arsenal) i Zokore(St.Etien) Narazie zagrałem wszystkie mecze towarzyskie i zaczynam zaraz lige . Kogo byście jeszcze do mnie dokupili ??
no i znowu jelonek którego wpuściłem na ostanie 9 minut meczu Roma - milan strzela gole tym razem na 2-0 dla moich
Dobra wlasnie sobie zessalem patcha
... jeszcze tylko kogos poprosze o przeslanie spolszczenie bo mi windows nie pozwala na sciagniecie !!
RKS RADOMIAK RADOM
619 tysięcy budżetu
2 miejsce w grupie ... mam tyle samo pkt. co 1 ŁKS chociaz o 2 bramki golszy bilans ....
Pófinał Pucharu Polski ... gram przeciwko Lechowi .... pierwszy mecze wygrałem 1-0 u siebie ... niedlugo czas na wyjazd ....
u mnie Abel Salami i Kelech Zeal Icheanacho sie znakomicie spisuja na napadzie !! 37 meczy rozegranych i razem strzelili 51 bramek ( o 3 wiecej Salami ale rozegral 5 meczy wiecej od Kelechiego )
...
RKS RADOMIAK RADOM
619 tysięcy budżetu
2 miejsce w grupie ... mam tyle samo pkt. co 1 ŁKS chociaz o 2 bramki golszy bilans ....
Pófinał Pucharu Polski ... gram przeciwko Lechowi .... pierwszy mecze wygrałem 1-0 u siebie ... niedlugo czas na wyjazd ....
u mnie Abel Salami i Kelech Zeal Icheanacho sie znakomicie spisuja na napadzie !! 37 meczy rozegranych i razem strzelili 51 bramek ( o 3 wiecej Salami ale rozegral 5 meczy wiecej od Kelechiego )
...
...::: JUVENTUS :::...::: TURYN :::...
Re: ...
A co dziwisz się? Miało nie być próśb/podziękowań za cracka/spolszczenie? Miało. Więc dlaczego złamałeś te zasady? Powinieneś być tego świadomy, że Twój post zostanie skasowanyshevcento pisze:hmmm skasowano mi posta...

http://fm.xx.pl/ Nowe Forum o Football Manager 2006
.... Nowe Forum o Football Manager 2006
Won fajerze.
Won fajerze.