Czy wina Sarriego jest, ze Bonucci sie spoznil?
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Nuklearny Jezus w chmurze wodoru.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Nie zdziwi mnie jak przy tym gówniaku nic w tym sezonie nie ugramy. Scudetto już tak nie smakuje więc jak się uda to go nie uratuje. Nie widzę argumentów żeby Sarriego trzymać w Turynie
Ozob, jesteś kretynem. Musiałem to napisać. Dziękuję, dobranoc
wp//piotrcies
Ozob, jesteś kretynem. Musiałem to napisać. Dziękuję, dobranoc
wp//piotrcies

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Sorry, ale piszesz jakbyście mieli 11 na poziomie Milanu.
Klopp z przeciętniaków(takich wyższej jakości) Mane, Firmino oraz Salaha zrobił gwiazdy. Już nie chce się cofać wstecz do choćby Hendersona.
Werona grała w środę. 3 doby temu ciężki mecz z Lazio, a teraz ogrywa Juve dominując ich.
- Delpiero14
- Bianconero

- Reputacja: 7075
- Kibicuję: Futbolowi z XIX wieku
Juventus cz.2 (zbiorczy)
byla już o tym kiedyś dyskusja. Klopp zaczynajac w Liverpoolu miał skład niewiele lepszy (jeśli nie gorszy). Gra Liverpoolu poprawiła się niemal od razu, wyniki przyszły niewiele później. Co prawda zrobiono jakieś grube transfery typy VVD czy Salah, ale dużo graczy wydawałoby się przeciętnych zaliczyło u niego spory progres. Przede wszystkim gra była zdecydowanie ładniejsza dla oka.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Problem w tym, ze Klopp latami robil na to co ma, a ma graczy takich jakich chcial.
- MaUser_FCI
- Kapitan

- Reputacja: 234
- wloski
- Laureat Złotej Piłki

- Reputacja: 981
- Kibicuję: Edukacjii Clonera
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Sarri miał wprowadzić do Juventusu tylko piękno i intensywność, a tego nie zrobił. Jeżeli ma tak wyglądać jego Juve to niech spierdala do Neapolu.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
W 3 kolejki Inter odrobił 4 punkty. Zrobił to nie wygyrwając wszystkich meczy, ale [k****] nieeeeeeeeeeeeeee to nieeeeeeeeeee wina Sarriego.
To Juve to taka kadra Brzęczka. Liczenie na indywidualności bo nowa miotła nic wnosi pomimo upływy sporo czasu.
To Juve to taka kadra Brzęczka. Liczenie na indywidualności bo nowa miotła nic wnosi pomimo upływy sporo czasu.
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Nie zdziwię się, jeśli latem faktycznie sięgniecie po Pepa. Jego przygoda w Anglii zdaje się dobiegać końca, a poza Juve i PSG jakoś nie widzę dla niego ekip do trenowania.
- sci
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 2828
Juventus cz.2 (zbiorczy)
[ch**] jest ten Sarri i tyle. Nie mam żadnych oczekiwań... No może tylko żeby Lazio wygrało mistrza, a nie Inter
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Wina Bonucciego, że zagrali [ch**] mecz. Myślenie ozoba osiąga szczytu. Ciekawe czy pomyślał o ofensywie
prawdopodobnie wiózł klienta i nie widział meczu

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."
- piotrcies
- Michael Carrick's Red Army

- Reputacja: 8367
Juventus cz.2 (zbiorczy)
swoja droga jak gruby był twój zakład na tytuł dla Juve?
- Chlopaczek
- Ten obcy
- Reputacja: 3308
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Borini i Pazzini tego nawet Momblano by nie wymyslil a koles ma przeciez niebywala wyobraznie.
Dzieki Hellas za mily wieczor. Od jakiegos czasu chcialem tez pozdrowic w tym temacie Slima nowego kibica SD. Kasa to nie wszystko.
Dzieki Hellas za mily wieczor. Od jakiegos czasu chcialem tez pozdrowic w tym temacie Slima nowego kibica SD. Kasa to nie wszystko.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
Juventus cz.2 (zbiorczy)
Wszystko wina Sarriego! Hurr durr! Jakosc kadry nie ma znaczenia! Placze!
Ostatnio zmieniony 08 lut 2020, 22:52 przez ozob, łącznie zmieniany 1 raz.