Opisz poprzednika

Forumowe gry i zabawy, dział, w którym nie są naliczane posty.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post autor: fieldy »

cloner pisze:ciekaw jestem jego reakcji pod koniec sezonu, kiedy Dennis oglosi, ze odchodzi Wink
to juz jest jakby przesądzone, że Dennis odejdzie - myślisz, że czumu piję :cry: :lol:

cloner - jeden z dziwniejszych forumowiczów. Ma swoje zdanie i nigdy go nie zmieni - szkoda, bo te jego opinie są z kosmosu wzięte [np. ta, że moje wypowiedzi są żałosne :lol: ]
Uważa, że jak ktoś drwi z Rasiaka - to nie jest prawdziwym Polakiem.
Uważa, że Rasiak jest lepszy nież Zuraw
Uważa, że Lewandowski powinien grać w kadrze, choć wie, że Janas na stopera go nie weźmie
Uważa, że Kałużny przydałby się kadrze
A ja mu na to - bullshit :twisted:
Założył swój temat o bukmacherce, poczym rozmazali mu i się zniechęcił :cry: a tak chciałem widzieć jak mu pójdzie.
Awatar użytkownika
Smithu
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post autor: Smithu »

cloner - nie wiem, naprawde nie wiem juz co o nim myslec, raz jest normalny innym razem doprowadza mnie do frustracji, mniejsza juz o jego poglady kadrowe, ale samymi postami mnie czasem drazni, (dobrze ze tylko czasem), wydaje mnie sie iz popiera tych ktorzy sa przeciw kaczorom, a jezeli tak to ma u mnie plusa, ostatnio zalozyl temat o swoich typach i osobiscie nie mam pojecia po co, z tego co tam widac rzadko kiedy mu cos wejdzie, typuje mecze o ktorych niektorzy (ja rowniez) czesto nie maja pojecia, podsumowujac pozdrawiam
Dumnie w bialych szatach...
I'm feelin lucky enuff to bet it all on a dice
Obrazek
http://smitu.blog.onet.pl/
Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8600
Kontakt:

Post autor: cloner »

Fieldy pisze:to juz jest jakby przesądzone, że Dennis odejdzie - myślisz, że czumu piję
:lol2: :lol2: :lol2: :lol2:
ale mnie rozbawiles :lol2:
Smithu pisze:nie wiem, naprawde nie wiem juz co o nim myslec
chcesz wiecej dowiedziec :?: (biore udzial w ankiecie "pytanie do ...")
Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post autor: Jagiellonczyk »

Smithu pisze:podsumowujac pozdrawiam
chyba chciales napisac pozdrawiam

Ja mysle inaczej, moim zdaniem Cloner jest w porzadku, tylko ze inni troche sie do niego przyczepiaja (tak jak do mnie na poczatku :P ).
Obrazek
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post autor: bagg »

wazi pisze:Bagg to nie dotyczylo sie Ciebie Cool
fieldy pisze:Piwko Wink

yeah ;)

nikt nie opisał japko :x

japko - jak dla mnie ogromna ignorantka. Cały czas denerwuje się, że nie kapujemy o czym ona mówi i, że to my się mylimy tymczasem ona poprostu nie rozumie o czym my mówimy. Ma brata Blancik'a(swoją drogą...współczuję).
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa »

bagg - trzynastoletni kibic Juve /jeśli dobrze pamiętam, tak mi się kiedyś przedstawił/ ;)
Miły chłopak, choć i on dołączył do wesołej czerady, która wobec japków, blantów innnych zjawisk nastawiona jest na anty ;)
W sigu ma jakąś fajną blondynę, o której stronę prowadzi mój kolega ;) Tylko nie umiem napisać jej imienia i nazwiska :P
Jak na swój wiek całkiem mądrze piszący i wnoszący sporo do tego forum ;)
Przemek_filozof
Junior
Junior

Post autor: Przemek_filozof »

futbolowa :arrow: jedna z nielicznych kobiet na forum
Pisze bardzo mądrze i zawsze na temat,stara się nie wchodzić w konflikty z innym forumowiczami,kbicuje ManUtd oraz Rakowi Częstochowa :?:
Prowadzi fajną stronkę,wypowioada się głownie w Angli.
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2089

Post autor: fieldy »

Przemek filozof - zastanwiający nick [ale to może nie w tym temacie]
Kolejny user, który swoją przygodę na forum zaczyna od tego tematu :lol: Podejrzewam, że nie jest do końca normalny. Ma na imię Przemek, w profilu zaznaczył - mężczyzna [coś mi sie nie chce wierzyć] bo nie chce powiedzieć ile ma lat, argumentując to - kobiet o wiek się nie pyta :roll:
Nic więcej o nim nie wiem.

znowu zabawa stoi - bo ile można pisac o tym pijaku nie ? :lol:
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

fieldy - zna się na filmach jak mało kto na forum. Lubi 'czasem' popić. Kibicuje Arsenal'owi(wierny kibic 8) ). Zna Futbolową chyba najlepiej z całego piłka.pl
Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2157
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post autor: futbolowa »

Przemek_filozof pisze:Rakowi Częstochowa
... i znowu to samo :angry:

Raków Częstochowa
Mianownik (kto? co?) Raków Częstochowa
Dopełniacz (kogo? czego?) Rakowa Częstochowa
Celownik (komu? czemu?) Rakowowi Częstochowa
Biernik (kogo? co?) Raków Częstochowa
Narzędnik (z kim? z czym?) z Rakowem Częstochowa
Miejscownik (o kim? o czym?) o Rakowie Częstochowa
Wołacz (o!) Raków Częstochowa

To wszystko. Dziękuję.

/bo ja kurde żadnym rakom nie kibicuję :P/
Awatar użytkownika
Maro juve
Rezerwowy
Rezerwowy

Post autor: Maro juve »

bagg-trzynastoletni kibic Juve, wierny, pomocny, o dużej wiedzy piłakrskiej. Pisze bardzo mądrze, bardzo po polsku(nie jak niektórzy kibice Milanu). Nie robi błędów. W avatarze ma Elishę, w sigu Elishę i Jessicę Albę(?) czyli ma wyśmienity gust. Stwierdziłem to także po tym, że kbicuje Juventusowi, ale to inna sprawa :D Dla mnie jest on wzorem do naśladowania, chociaż jestem starszy od niego o dwa lata(?). Mam nadzieję, że starsi ode mnie również będą brali z neigo przykład, poniewąż to jedna z najjaśniejszych postaci tego forum, ciekawie pisząca, nie szukająca konfliktów z byle kim(no chyba że z owocem z błędem ortograficznym). Bardzo pozytywna postać tego forum.
Obrazek
Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post autor: Diamen23 »

Maro Juve :arrow: pietnastoletni kibic Juventusu. Sądząc po avatarze , fan Davida Trezeguet. (pewnie był zadowolony po meczu z Bayernem). Piszę poprawnie , bez większych błędów. Lubię czytać jego posty bo są zabawne.

A , jeśli dobrze pamiętam nie lubi Zazy :roll:
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero

A , jeśli dobrze pamiętam nie lubi Zazy Rolling Eyes

jeszcze cloner'a ;) o ile dobrze pamiętam.

Maro juve pisze:Dla mnie jest on wzorem do naśladowania

Eeee tam...co ze mnie za wzór ;) Żaden...praktycznie. Spójrz na Zaze...on jest solą tej ziemi...moim idolem. :smoke:

A tak na serio ;) Za żaden wzór się nie uważam...gdzieżbym śmiał...ale dziękuje za te miłe słowa...schlebiają mi one ;)

Maro juve pisze:poniewąż to jedna z najjaśniejszych postaci tego forum

:oops: j.w ;)
Maro juve pisze:nie szukająca konfliktów z byle kim
Dementuje :P Szukam konfliktu z byle kim. Zobaczmy np. takiego Blant'a vel Blancik'a vel Wchite Star vel Frazer. Jest on dla mnie nikim(czyt. byle kim) a jednak jak najbardziej szukałem z nim konfliktu(niestety/stety)

Diamen23 - kibic Inter'u...fan Recoby(swoją drogą świetny piłkarz ;) ). Lubi przesiadywać w grach forumowych. Jest z Gliwic...ciekawy czy zna Agnieszkę :roll: Ma ava z Jessicą Albą(świetny wybór na temat avatar'u). Aha i dzięki za piosenkę...doszła :D
Awatar użytkownika
AgaD
I am the Special One

Post autor: AgaD »

baqq- kibic Juventusu. Inteligentny chłopak. Fan Trezegola. Mimo młodego wieku sporo wie o futbolu a zwłaszcza calcio. Nie jest fanatykiem jak co niektórzy ;)
"Niezależnie od tego, ile w życiu
doświadczyłeś cierpienia,
bólu lub zdrady, dzisiaj jesteś dokładnie tam, gdzie miałeś dotrzeć. Zaufaj mocnej nici, która wiąże ze sobą wszystkie chwile twojego życia"
Awatar użytkownika
RoRo
Kapitan
Kapitan

Post autor: RoRo »

Agnieszka

Dziewczyna z niebiesko czarnym sercem (podobnie jak ja zresztą :wink:), oddana fanka NeroAzzurrich. Pisze kulturalnie, nigdy sie nie kloci, ogolnie jeden z najspokojniejszych forumowiczow i zarazem o najwiekszej wiedzy.

POZDRO
Obrazek

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005 :]
ODPOWIEDZ

Wróć do „Gry Forumowe”