FMy
- limansky
- Kluczowy Zawodnik

- Reputacja: 0
Gram moim zespołem - Lechia Gdańsk - i po sparingach i kilku meczach ligowych polecam mojego zioma Jakuba Kawę, Rolanda Kazubowskiego, Marcina Pietrowskiego i Rafała Lodę. KOgo możecie polecić na obronę środkową (niedrogi, doświadczony, solidny obrońca, może być koło 30) oraz na pomoc (ofensywny pomocnik, dobre piłki prostopadłe ma słać i strzał z dystansu)?
Pozdrawiam!
Pozdrawiam!

Powiedzcie mi czy u was tez tak jest
Gram sobie Barcelona w LM i trafilem na Juve wygrywalem 2-0 do 86 minuty ... gdy wtedy zszedl im zawodnik ( Lilian Thiuram) i grtali w 10 ... i moj zaspol porpstu stanal ... i w doliczonym czasie gry stracilem 2 bramki
Mecz skonczyli sie wynikiem 2- 2
... wy tez tak macie ?? ... bo u mnie zawsze barca traci gole w ostanich sekundach meczu ...
a np. gralem w lidze przeciwko Maladze i Malaga grała 2 połowe meczu w 9 ... a Barcelona nie potrafila przeprowadzic ataku ... skonczylo sie na 0-0
Gram sobie Barcelona w LM i trafilem na Juve wygrywalem 2-0 do 86 minuty ... gdy wtedy zszedl im zawodnik ( Lilian Thiuram) i grtali w 10 ... i moj zaspol porpstu stanal ... i w doliczonym czasie gry stracilem 2 bramki
... wy tez tak macie ?? ... bo u mnie zawsze barca traci gole w ostanich sekundach meczu ...
a np. gralem w lidze przeciwko Maladze i Malaga grała 2 połowe meczu w 9 ... a Barcelona nie potrafila przeprowadzic ataku ... skonczylo sie na 0-0
...::: JUVENTUS :::...::: TURYN :::...
-
szczelus15
- Podawacz Piłek

Na pomoc proponuje Dariusza Zawadzkiego strzela takie bramki że to już bajka.Rotnok pisze:Gram moim zespołem - Lechia Gdańsk - i po sparingach i kilku meczach ligowych polecam mojego zioma Jakuba Kawę, Rolanda Kazubowskiego, Marcina Pietrowskiego i Rafała Lodę. KOgo możecie polecić na obronę środkową (niedrogi, doświadczony, solidny obrońca, może być koło 30) oraz na pomoc (ofensywny pomocnik, dobre piłki prostopadłe ma słać i strzał z dystansu)?
Pozdrawiam!
potrzebna taktyka :/
polecilby mi kts taktyke dla Wisły bo jesień była piękna !! Wyjscie z grupy LM (JUve, Bayern i Anderlecht), porazka w 1/16 z Chelsea (3-3,0-1). A teraz wiosna przyszla i same porazkki
potrzebuje taktyki pomocy ":D
-
Fc1899Barcelona
- Podawacz Piłek

Mam pytanko - chciałbym zagrać trzecioligowym zespołem, jednak nie jest dostępne prowadzenie klubu trzecioligowego polskiego. Mógłby mi ktoś poradzić jak to zrobić, czy jest do tego jakiś edytor - zmieniający zarówno ligę jak i możliwość edycji składu na aktualniejszy ?
Jeśli jest, to zapodajcie linkiem - z góry dzięki
Jeśli jest, to zapodajcie linkiem - z góry dzięki
No bywało tak czasem, ale spróbuj tak:ThOoMaS pisze:Powiedzcie mi czy u was tez tak jest
Powinno podziałac jak nie, to kombinuj. Zmień coś w treningu moze pomoze.
Witam
Mam male pytanko. Wiem ze pewnie bylo one zadane juz z tysiac razy (albo i wiecej
) no ale zaryzykuje. Otoz moze mi ktos powiedziec za ile mozna wykupic Lionela Messiego z Barcelony ?? Czy wogole sie da go wykupic. Bo tak patrze ze przypakowany jest nieźle wiec widzialbym go w moim Interku
Jeszcze nawet nie zaczelem grac w FMa6, dopiero co sciagnelem ale mam zamiar zaczac, wiec Messi musi byc
Dobra czekam na pomoc
POZDRO
Mam male pytanko. Wiem ze pewnie bylo one zadane juz z tysiac razy (albo i wiecej
Jeszcze nawet nie zaczelem grac w FMa6, dopiero co sciagnelem ale mam zamiar zaczac, wiec Messi musi byc
Dobra czekam na pomoc
POZDRO

RoRo - Najbardziej pomocny forumowicz sezonu 2004/2005
- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
Ja do Juve kupiłe na atak Cavangiano z Spartka i to za jedynie 8mln i wiecie jak gosciu wymiata ładnie mnie zaskoczył po 7 meczach masz ju 12 bramek na koncie w kazdym meczu strzela bramke a w debiuce zdobił hat tricka narazie dzieki niemu i Trezeguet mialem tyklko jeden remis z Interem na wyjezdzie 2-2 a tak to wszytkie mecze wygrałem 

RoRo pisze:Mam male pytanko. Wiem ze pewnie bylo one zadane juz z tysiac razy (albo i wiecej ) no ale zaryzykuje. Otoz moze mi ktos powiedziec za ile mozna wykupic Lionela Messiego z Barcelony ?? Czy wogole sie da go wykupic. Bo tak patrze ze przypakowany jest nieźle wiec widzialbym go w moim Interku
Dobra czekam na pomoc
Roznie, jeden kumpel mi mowił ze kupił go za 19 mln euro, drugi ze za 16, więc chyba się da
Moge, moge tez zaoferowac od razu 20 mln euro i kupic za taka kase, i wtedy bardzo schudnie moj budzet. Chcialbym sie dowiedziec za dokladnie jaka mozliwie najmniejsza kwote mozna Aregentycznyka wykupic. Juz lepiej ??'Piotrek' pisze:Nie możesz poprostu właczyć gry i złożyc mu oferty?
POZDRO

- Berele Lewartow
- Gwiazda

- Reputacja: 700
Życie trzeba sobie ułatwiaż, a nie utrudniać,'Piotrek' pisze:Wygodniś się znalazłRoRo pisze:nie chce mi sie kilkadziesiat ofert skladac zeby kupic go za mozliwie najmniejsza sume)
Nie wiem czy juz ktos to publikowal, ale na pewno przyda sie wielu graczom lubiacych przyrżnąc w polska Extraklase
http://fcmc.pl/sciagnij.php?co=download&nr=360
Tutaj jest facepak do calej ligi polskiej (wszystkie twarze graczy OE tam macie).
----
Aha i apropos to CM6 jest przewidziany na wiosne wiec zobaczymy czy ten bubel CM5 chociaz troche poprawiono, no az nie moge sie doczekac
POZDRO