Dewiza tego działu to: 'Nie samą piłką człowiek żyje". Dyskusje na temat wszystkich dyscyplin sportowych, od ping-ponga poczynając, na curlingu kończąć.
No z tym pozwem to mogła poczekać choć tydzień....Z 2 str to tez pokazuję obłudę tej kobiety: po 1 co ma właściciel śmigłowca do tego lotu - to klient decyduje. po 2 co jak co ale na pogrzebie i medialnej wrzawie to ona akurat zarobiła a już płacze, że ją zostawili bez środków do życia. Baardzo to słabe jest niestety...
Kobe zginął 26 stycznia więc poczekała prawie miesiąc ^^
Akurat to, że wypowiada się, że została bez środków do życia to już przesada, przecież Kobe miał majątek o wartości 2 mld dolarów
No z tym pozwem to mogła poczekać choć tydzień....Z 2 str to tez pokazuję obłudę tej kobiety: po 1 co ma właściciel śmigłowca do tego lotu - to klient decyduje. po 2 co jak co ale na pogrzebie i medialnej wrzawie to ona akurat zarobiła a już płacze, że ją zostawili bez środków do życia. Baardzo to słabe jest niestety...
Kobe zginął 26 stycznia więc poczekała prawie miesiąc ^^
Akurat to, że wypowiada się, że została bez środków do życia to już przesada, przecież Kobe miał majątek o wartości 2 mld dolarów
Nigdy nie zrozumiem tej mentalności. Mam 2mld, fundację, nazwisko. I zamiast żyć dalej, przeżywać swoją żałobę to idę do adwokata po "więcej". To jest minus Ameryki niestety - ludzie są tam nauczeni pozywać wszystkich o wszystko jesli tylko to ma jakieś szanse zwrotu...
Przeciez to nie ona pisala ten pozew tylko adwokaci. Podejrzewam ze to taka zwyczajowa formulka dla tego typu pism. Zreszta nie wiemy czy ona te pieniadze oddziedziczyla moze zostaly zapisane na dzieci i sa w tym momencie nie do ruszenia.
Troche mnie Kobe zawiodl ze to nie byl jego helikopter. Kto jak kto ale on moglby miec wlasny.
Skoro jednak tak to jezeli udowodnia zaniedbania ze strony tej firmy i jej pilota to niech placa.
Gdyby nazisci czytali powiesci -
Tak utrzymuje Iks
- a konkretnie powiesc Iksa o nazistach
Nie byloby zadnych nazistow.
30.04 premiera nowego sezonu Czasem szkoda, że nie ma polskich napisów bo niekiedy mam problem żeby ich zrozumieć ale seria jest kozacka, tak samo jak THE CHAMPIONS o piłce nożnej