Najbardziej popularna druzyna wsrod forumowiczow pilka.pl
- coco
- Legenda Futbolu

- Reputacja: 1488
- Kibicuję: Inter Mediolan
ja zagłosowałem na Bayern widac prace Felixa
robi tylko co moze aby zatrzymac najlepszych graczy i aby utrzymac fotel lidera bezsprzecznie mimo wielu sentymentów do innych niemieckich klubów to Bayern jest najlepsza druzyna niemiecka w ostatnich latach mistrza pewnie zdobeda ale o LM moga sobie pomarzyc
ona nalezy do Interu 
- kama_reda
- Rodowity Bawarczyk
- Reputacja: 0
Widać, widaćcoco pisze:ja zagłosowałem na Bayern widac prace Felixa
Tutaj bardziej zasługa zarządu z Rummenigge i Hoenessem na czele. Ale na pewno gdyby Magath nie chciał któregoś z zawodników to również zarząd by się nim nie przejmował.coco pisze:robi tylko co moze aby zatrzymac najlepszych graczy
coco pisze:ale o LM moga sobie pomarzyc ona nalezy do Interu
Chciałem pozdrowić, Marylę Rodowicz.
-
FcB
-
kasiorek21
- Grafomania zaawansowana
- PrOtEcToR
- Pierwszy Skład

- Kontakt:
Najlepszy klub w Niemczech to oczywiscie Bayern, ale ja najbardziej "lubje" Schalke 04
Tak jakoś najwięcej mam sympatii do tego klubu, w sumie to niewiem nawet za co
Może za to że grał tam Wałdoch i był kapitanem... grał tam również Hajto który fajnie wykonywał rzuty wolne takie "śrutówy"
Duzo meczy Schalke ogladałem jak byłem młodszy... Nieto żebym ich uwielbiał bo nielubie ogólnie niemieckich druzyn, ligi... heh... wogóle nieprzepadam za Niemcami!
pzdr.
pzdr.
D. J. ( B )
-
Maniek_FCB
- Podawacz Piłek

Najbardziej lubię Bayern Monachium, ponieważ to mój ulubiony klub już od 7 lat no rocznikami 8 lat
. Zawsze im kibicowałem od keidy otrzymałem ich koszulkę i teraz zaznaczam w ankiecie Bayern Monachium mam nadzieje, że Bayern wygra LM. Kocham BAYERN !
"Dla mnie Bayern był zawsze wszystkim. Mogę nawet powiedzieć, że moje myśli były czerwono-biało"
Klaus Augenthaler
Zajrzy a się przekonasz
Klaus Augenthaler
Zajrzy a się przekonasz
Nie wiem czy ktos już o tym pisał, ale rozśmieszyła mnie jedna rzecz w ankiecie. Mianowicie chodzi mi o to, że kiedy Krzynówek szalał w Bayerze to aptekarze mieli wielką przewagę nad resztą, a teraz gdy jego gwiazda zgasła i przyszedł Ebi do Bundesligi gdzie zaczął grać na wysokim poziomie to nagle jego Borussia jest ulubioną drużyną...ehh kibice 

"Juve jest dla mnie powodem do radości i dumy, a także do rozczarowania i frustracji. Tak silne emocje może zapewnić tylko prawdziwa, nieskończona historia miłosna."